Teyzoşları bugün oğluşumun hareketlerini hissettimay içim içime sığmıyor 
Kalp atışı gibi pıt pıtTam olarak nasıl bi his ya bendede pıt pıt oluyo arada ama bu bebek diyemiyorum
Gaz karın hareketi gibi geliyo
Yaaa çok başka bir duygu degıl miTeyzoşları bugün oğluşumun hareketlerini hissettimay içim içime sığmıyor 
Canım ben de öyleydim. Ta ki bugüne kadar emin oldum. Bugün farklıydı pıt pıt böyle resmen hareket aşırı cici. Guruldamayla çok ayrı kendini dinle ayırt edebilirsn emin olTam olarak nasıl bi his ya bendede pıt pıt oluyo arada ama bu bebek diyemiyorum
Ahh evet ya. Benmki de daha çok minik minik. Allah bize o günleri de göstersinYaaa çok başka bir duygu degıl mibende ufaktan hissediyorum ama şöyle gümbür gümbür hissetme vaktini 4 gözle bekliyorum ay minnoşlar 
Canım ben de öyleydim. Ta ki bugüne kadar emin oldum. Bugün farklıydı pıt pıt böyle resmen hareket aşırı cici. Guruldamayla çok ayrı kendini dinle ayırt edebilirsn emin ol
Ahh evet ya. Benmki de daha çok minik minik. Allah bize o günleri de göstersin
Ay bende öyle ya çok emin değilim geceleri genelde az bir his var tüm gün dinliyorum tık yokTam olarak nasıl bi his ya bendede pıt pıt oluyo arada ama bu bebek diyemiyorum
Ben dee ayırt edemiyorumm şöyle kendini net belli edeceği günleri merakla bekliyorummmTam olarak nasıl bi his ya bendede pıt pıt oluyo arada ama bu bebek diyemiyorum
Ay bende öyle ya çok emin değilim geceleri genelde az bir his var tüm gün dinliyorum tık yokgündüz uyuyor herhalde daha 20.haftada fln tam hissedicez snrm 
Ben de bazen böyle net kolu ayağı gibi vurus hissediyorum bazen de sağdan sola kayma şeklinde geçişler cok guzel. Haftalarımız yakındı sizinle benim 27 sine verdi detaylı ultasonu sonraki hafta. Guzel haberlerinizi bekliyoruzKızlarr 21. haftadan merhabalarben kızımı artık son 1 haftadır çok net hissediyorum, aşağı yukarı 2-3 saatte bir içerde oynaşmaya başlıyor, çok güzel bir duydu. Ondan önce hafif pıt pıt gibiydi. Bu hareketler bende kasıklardan göbek deliğime kadar olan bölümün yer yerinde olabiliyor, artık içerde nasıl yattığına bağlı sanırım Babamız da hissedebiliyor dışardan hareketleri yani bilin ki o pıtpıtlarınız çok yakında şiddetlenecek çarşamba günü de detaylımız var. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Başka bu hafta detaylıya girecek olanınız var mı? 
Ben de aynı şekilde hissediyorumBen de bazen böyle net kolu ayağı gibi vurus hissediyorum bazen de sağdan sola kayma şeklinde geçişler cok guzel. Haftalarımız yakındı sizinle benim 27 sine verdi detaylı ultasonu sonraki hafta. Guzel haberlerinizi bekliyoruz
Ah ne güzel kuzumKızlarr 21. haftadan merhabalarben kızımı artık son 1 haftadır çok net hissediyorum, aşağı yukarı 2-3 saatte bir içerde oynaşmaya başlıyor, çok güzel bir duydu. Ondan önce hafif pıt pıt gibiydi. Bu hareketler bende kasıklardan göbek deliğime kadar olan bölümün yer yerinde olabiliyor, artık içerde nasıl yattığına bağlı sanırım Babamız da hissedebiliyor dışardan hareketleri yani bilin ki o pıtpıtlarınız çok yakında şiddetlenecek çarşamba günü de detaylımız var. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Başka bu hafta detaylıya girecek olanınız var mı? 
Sana da birşey kalmamış canım maşallahBen de bazen böyle net kolu ayağı gibi vurus hissediyorum bazen de sağdan sola kayma şeklinde geçişler cok guzel. Haftalarımız yakındı sizinle benim 27 sine verdi detaylı ultasonu sonraki hafta. Guzel haberlerinizi bekliyoruz
Bebek arabası olarak bana kabin boy ve hafif lazım. Joie mirustan aklım puset arabalara kaydı. Zaten ilk aylarında (sling düşünüyorum, arayada kış gireceğinden) bebek arabası çok kullanmayacağımdan eminim o yüzden joie nitro xl baston araba hoşuma gitti ama detaylı usgden sonra mağazaya gidip görüp deneyip alacağım belki başka bir araba beğenirim belli olmaz. Oto koltukta içine sabitleniyorsa ne ala olur yani.Kızlar merhaba alışverişi detaylıdan sonraya bırakıp aylara yayarak almayı planlıyorum. Dayanamadım bı kaç kıyafet aldımbez ve ıslak mendil de anne bebek çantamız pusetimiz falan var, 
bebek arabası bakıyorum ama fiyatlar bana çok pahalı geliyor, arabalar hakkında hiç fikrim yok en fazla 3 bin olacak şekilde araba bulursanız lütfen benimle paylaşın 
ve anne yanı ufak bir beşik arıyorum yine bakarsanız ve hoşunuza giderse lütfen paylaşın
Oluyor canım, bilindik kramplar ağrılar da oluyor, ilk defa hissettiğim değişik kramplar da oluyor. Rahim büyüyor devamlı, organlarımızın yerleri değişiyor, bağırsaklarımız sıkışıyor, normaldir bence. Bende bir de ara sıra kaburgalarımda ağrı oluyor geriliyormuş gibi, meğersem orası da genişliyormuş yukarı kayan organlara yer açmak için.18+4 ten bildiriyorum; bende son iki gündür hareket hissetmeye başladım. Öncesinde ay acaba hareket mi etti dediğimden farklı, çünkü direkt içiniz bi hoş olup heyecanlanıyorsunuzelhamdülillah yaşatana rabbim isteyen herkese yaşatsın bu eşsiz duyguları inşallah, bizlerde sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alalım inşallah 
Benim bu haftalarda olan arkadaşlarıma sorum olacak, karın ağrısı çeken var mı acaba? Göbek etrafında olduğu da oluyor göbeğin alt kısmında olduğu da.. Birkaç gündür karnım ağrıyor da endişelenmeli miyim bilemedim
Anladımm doğru tabi kolay değil içimizde bir canlı büyüyor ağrısız sızısız olmaz demişti doktorum. Elhamdülillah ki böyle bi mucize yaşıyoruzOluyor canım, bilindik kramplar ağrılar da oluyor, ilk defa hissettiğim değişik kramplar da oluyor. Rahim büyüyor devamlı, organlarımızın yerleri değişiyor, bağırsaklarımız sıkışıyor, normaldir bence. Bende bir de ara sıra kaburgalarımda ağrı oluyor geriliyormuş gibi, meğersem orası da genişliyormuş yukarı kayan organlara yer açmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?