- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Günaydın , biraz daha bekle inşallah geçer , bende iyim kabız oluyorum şişkinlik oluyor çok fecigaz sancısı… böyle işte
Kuzu günde 10 Bez gidiyor bebişe ben öyle hatırlıyorum kaçlı aldın bilmiyorum, bebeğin kilosuna göre vs çok değişir, stok yapmak istiyorsan 3 al indirimden. Alacaksan 1 çok alma bence 2 al çok fark yok aralarında diye düşünüyorum.Kızlar ben 1 paket 1 numara 1 pakette 2 numara bez aldım bu numaralar için 1 paket daha almak lazmmı acaba
Hiç sorma kuzum valla hiç sormaKız ne çektin beeAllah yardımcın olsun
Bende herkesin ağzını kapatıyorum şimdidenAy olmaz mıbizde surat düşmesi ve ağız ucuyla iyi güzel falan oldu ama hiçte umrumuzda olmadı amaaan onlara mı kaldı açtırcaklar ağzımı
KıyamazsııınHiç sorma kuzum valla hiç sormabu kızın totosunu pataklıycam hele bi doğsun
Öyle gerçektenben de asla 1 saatten fazla dışarda kalamıyorum çıkmadan 1 saat önce falan sıvı alımını kesiyorum yoksa idrar kapıda nöbet tutuyoraşırı sıkıştırıyor çabucak işlerimi halledip eve dönüyorum
Merhaba benimde ayaklarımın altı ayakta kalınca acayip ağrıyor ve yanıyor şimdi en rahatsız eden bu oluyor beniGünaydın kızlar, bugün sağlık ocağına gittim kan ve idrar verdim, yarın alacağım rutin takip dedi, dün yazlık kıyafetleri çıkardım eskileri kaldır dağ gibi ütü erit, çamaşır makinasıyla kanka olduk resmendün bide AVM ye gittik, asla eskisi gibi yürüyemiyorum ya hemen ayaklarımın altı ağrıyor çabuk yoruluyorum siz neler yapıyorsunuz?
Ay aileler muhalefet olmasa olmaz zaten. Aman boşver onları onlara kalsa niyazi, mahmut filan olur.Merhaba ben de aslan koymayı düşünüyorum:) aileler hi beğenmedi sizde de oldu mu böyle şeyler
Yaaa kıyılmaz tabii ne zahmetlerle doğurcaz çok kıymetliler teyzesiKıyamazsııınşimdi öyle diyorsun da, ben baya bi çok narin sevdim, çok çıkardim kızımda, senin gibi diyordum bı gün teyzesi biraz hırçın sever, 6 7 ayliktı hırpalama çocuğumu yaa diye almıştım elinden
ahahhahahaha haklıÖyle gerçektengeçen internette şey diyordu, vücudum çok çiş üretiyor keşke kafam bu kadar çalışsaydı
Benim arkadaşım bebeğı yeni doğdu bana 1 paket sadece 1 numara al demişti sonra 2 numara kullanman gerekiyor demişti
hayır bi de demezler mi siz onu koyun biz bunu koyalım biz bizim koyduğumuz isimle sesleniriz oldu canım yaaaAy aileler muhalefet olmasa olmaz zaten. Aman boşver onları onlara kalsa niyazi, mahmut filan olur.
selam kızlar nasılsınızuzun zamandır yoktum ama tüüümm mesajları okudum ve herkesin iyi olmasına çok sevindim benle oğluşum da iyiyiz çok şükür bugün çok net hareketlerini hissettim 19+1 iz muazzam bir duygu tarifi yok bambaşka normalde her gece kendimi dinlerdim ama tık yoktu birazda çarpıntım olduğu için elimi karnıma koyduğumda kendi nabzımı duyuyordum belki de bu yüzden hareketlerini biraz geç hissettm ama olsun geçen hafta dr a göründük bayramdan sonra detaylıya randevu verdi ama eşim de çok gelmek istediği için 21.haftamda gidemeyeceğim sonraki haftalar da gitmem de sakınca olur mu acaba
Kuzu günde 10 Bez gidiyor bebişe ben öyle hatırlıyorum kaçlı aldın bilmiyorum, bebeğin kilosuna göre vs çok değişir, stok yapmak istiyorsan 3 al indirimden. Alacaksan 1 çok alma bence 2 al çok fark yok aralarında diye düşünüyorum.
Dün gittim tuvalete biraz ıkındım sonra çok korktum bebeğe bişey olucak diyeAynılarını bende yaşıyorum kabızlık şişkinlik mahvediyor
eşimde çok istiyor görmeyi bilmiyorum napıcazBana doktor tarih verdi 19 la 21.hafta aradı gidebirsin diye 22 dolmadan önceki bi süreyi vermiş yani
İsim konusuna sinir oluyorum ne söylüyorsam beğenilmiyor , yani eşime zaten zor beğendiriyorum bide aileler karışıyor yok efendim bu isim şuna benziyor ona benziyor sonra isim önermeye başlıyorlar , kendi annem bunu daha çok yapıyor eşimin ailesindenBende herkesin ağzını kapatıyorum şimdidenben annesiyim ben koyacam diye kimse karışamaz
Ben çok dışarda kalamıyorum kalsam bile tuvalete yakın bir yer olması gerekiyor ama bende çok çabuk yoruluyorum , dün alışverişe çıktık oda çok kısa köpeğimi veterinere götürdüm geldim baktım mahv olmuştum , gece 9da uyudum yorgunluktanGünaydın kızlar, bugün sağlık ocağına gittim kan ve idrar verdim, yarın alacağım rutin takip dedi, dün yazlık kıyafetleri çıkardım eskileri kaldır dağ gibi ütü erit, çamaşır makinasıyla kanka olduk resmendün bide AVM ye gittik, asla eskisi gibi yürüyemiyorum ya hemen ayaklarımın altı ağrıyor çabuk yoruluyorum siz neler yapıyorsunuz?
Merhaba canım dr’a sor galiba bi haftadan sonra olmuyormuş bebek çok büyüdükten sonra ben öyle duydumselam kızlar nasılsınızuzun zamandır yoktum ama tüüümm mesajları okudum ve herkesin iyi olmasına çok sevindim benle oğluşum da iyiyiz çok şükür bugün çok net hareketlerini hissettim 19+1 iz muazzam bir duygu tarifi yok bambaşka normalde her gece kendimi dinlerdim ama tık yoktu birazda çarpıntım olduğu için elimi karnıma koyduğumda kendi nabzımı duyuyordum belki de bu yüzden hareketlerini biraz geç hissettm ama olsun geçen hafta dr a göründük bayramdan sonra detaylıya randevu verdi ama eşim de çok gelmek istediği için 21.haftamda gidemeyeceğim sonraki haftalar da gitmem de sakınca olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?