2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar ben 1 paket 1 numara 1 pakette 2 numara bez aldım bu numaralar için 1 paket daha almak lazmmı acaba
Kuzu günde 10 Bez gidiyor bebişe ben öyle hatırlıyorum kaçlı aldın bilmiyorum, bebeğin kilosuna göre vs çok değişir, stok yapmak istiyorsan 3 al indirimden. Alacaksan 1 çok alma bence 2 al çok fark yok aralarında diye düşünüyorum.

Ay olmaz mı bizde surat düşmesi ve ağız ucuyla iyi güzel falan oldu ama hiçte umrumuzda olmadı amaaan onlara mı kaldı açtırcaklar ağzımı
Bende herkesin ağzını kapatıyorum şimdiden ben annesiyim ben koyacam diye kimse karışamaz

Hiç sorma kuzum valla hiç sorma bu kızın totosunu pataklıycam hele bi doğsun
Kıyamazsııın şimdi öyle diyorsun da, ben baya bi çok narin sevdim, çok çıkardim kızımda, senin gibi diyordum bı gün teyzesi biraz hırçın sever, 6 7 ayliktı hırpalama çocuğumu yaa diye almıştım elinden

Öyle gerçekten geçen internette şey diyordu, vücudum çok çiş üretiyor keşke kafam bu kadar çalışsaydı

Merhaba benimde ayaklarımın altı ayakta kalınca acayip ağrıyor ve yanıyor şimdi en rahatsız eden bu oluyor beni

Yaaa kıyılmaz tabii ne zahmetlerle doğurcaz çok kıymetliler teyzesi

Bana doktor tarih verdi 19 la 21.hafta aradı gidebirsin diye 22 dolmadan önceki bi süreyi vermiş yani

Bende öyle düşündüm canım artık 1 almıycam 2 3 alrım oda 2 paket olsa yeter

Bende herkesin ağzını kapatıyorum şimdiden ben annesiyim ben koyacam diye kimse karışamaz
İsim konusuna sinir oluyorum ne söylüyorsam beğenilmiyor , yani eşime zaten zor beğendiriyorum bide aileler karışıyor yok efendim bu isim şuna benziyor ona benziyor sonra isim önermeye başlıyorlar , kendi annem bunu daha çok yapıyor eşimin ailesinden

Ben çok dışarda kalamıyorum kalsam bile tuvalete yakın bir yer olması gerekiyor ama bende çok çabuk yoruluyorum , dün alışverişe çıktık oda çok kısa köpeğimi veterinere götürdüm geldim baktım mahv olmuştum , gece 9da uyudum yorgunluktan

Merhaba canım dr’a sor galiba bi haftadan sonra olmuyormuş bebek çok büyüdükten sonra ben öyle duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…