2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bence çok mantıklı canım, iyi düşünmüşsün temiz ve düzgünse neden kullanmayalım, hep bütcemiz için hem o insana faydamız dokunur hem kapitalist düzen için kızımın mama sandalyesini 2. El amıştım ve joie ydi hem çok kaliteli hem yeni gibi hem uygundu. Ben asla karşı değilim. Seninki güzel bir fırsat olmuş, anne yanı beşik bulabilirsem onunda 2. El alırım nasipleri gelir yavrucaklarımızın

Benim bildiğim tek çeşit oluyor canım pamuklu bir de müslin kumaş çıkmış şimdi, hangi şehirde oturduğuna ve sıcak olup olmadığına da baglı tabii, ben mersindeyim sıcak bir memleket ama hastane de vs ilk bebekler üşüyor illa uzun kollu giyiyorlar kuzu çok alma ama muhakkak bir hastane çıkışı ya da benzer parçalar al derim, hatta hastane de ilk giydirdiklerini hemen degistirtmislerdi bize mesela bebek ıslak üşüdü bunu değiştirin dediler, hemen değiştirdik

Son düzenleme:
Valla bende öyleyim bazen eve bakıyorum her yer karışık kalkıp temizleyesim geliyor sonra diyorum boş ver Allah korusun bişey olur tabi ben iki kere çok feci kanama geçirdim dr riskli hamilelik dedi
Tabi sen daha dikkatli olmalısın canım Allah korusun

Bende bir kadın doğumcunun açıklamasında gördüm bı faydası olmadığı anlaşılmış

Günaydın tatliş anneler nasılsınız
Beni soracak olursanız mide bulantısı kusma ayakta durmaya çalışıyorum sanrım doğuma kadar rutinim böyle olucak
Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz

Kızlar ben 1 paket 1 numara 1 pakette 2 numara bez aldım bu numaralar için 1 paket daha almak lazmmı acaba

Beni soracak olursanız mide bulantısı kusma ayakta durmaya çalışıyorum sanrım doğuma kadar rutinim böyle olucak
Günaydın , biraz daha bekle inşallah geçer , bende iyim kabız oluyorum şişkinlik oluyor çok feci gaz sancısı… böyle işte

18 haftalik hâlâ cinsiyet öğrenemedim bugün gittim bacaklarının arasında kordon var görünmüyor dedi benim gibi hâlâ öğrenmeyen var mi
Abooo bacım sende evliya sabrı var, tatlı çikolata vs ye git öğren canım çok geç olmuş en kısa zamanda öğrenirsin umarım

Kız ne çektin bee Allah yardımcın olsun

18 haftalik hâlâ cinsiyet öğrenemedim bugün gittim bacaklarının arasında kordon var görünmüyor dedi benim gibi hâlâ öğrenmeyen var mi
Ben 17 haftada öğrendim , ama bence kız ola bilir , erkek hemen belli oluyor gösteriyor yani

Ben de arabayı 2. El alacapım. Arkadaşım dolap uygulamasından almış kraft marka çok da uygun. Söylemese hayatta anlamam 2. El olduğunu. Ben de kraft alacağım 2. El. Dediğin gibi devir kapitalizm devri

selam kızlar nasılsınız uzun zamandır yoktum ama tüüümm mesajları okudum ve herkesin iyi olmasına çok sevindim benle oğluşum da iyiyiz çok şükür bugün çok net hareketlerini hissettim 19+1 iz muazzam bir duygu tarifi yok bambaşka normalde her gece kendimi dinlerdim ama tık yoktu birazda çarpıntım olduğu için elimi karnıma koyduğumda kendi nabzımı duyuyordum belki de bu yüzden hareketlerini biraz geç hissettm ama olsun geçen hafta dr a göründük bayramdan sonra detaylıya randevu verdi ama eşim de çok gelmek istediği için 21.haftamda gidemeyeceğim sonraki haftalar da gitmem de sakınca olur mu acaba

Günaydın kızlar, bugün sağlık ocağına gittim kan ve idrar verdim, yarın alacağım rutin takip dedi, dün yazlık kıyafetleri çıkardım eskileri kaldır dağ gibi ütü erit, çamaşır makinasıyla kanka olduk resmen dün bide AVM ye gittik, asla eskisi gibi yürüyemiyorum ya hemen ayaklarımın altı ağrıyor çabuk yoruluyorum siz neler yapıyorsunuz?

Ben de arabayı 2. El alacapım. Arkadaşım dolap uygulamasından almış kraft marka çok da uygun. Söylemese hayatta anlamam 2. El olduğunu. Ben de kraft alacağım 2. El. Dediğin gibi devir kapitalizm devri
Aaa dolaba da bakım canım iyi söyledin, detaylıdan sonra alim diyorum büyük şeyleri Haziran'da bakacağım inşallah hemde Kraft bulmuş ne güzel, bizde buluruz umarım

ben de asla 1 saatten fazla dışarda kalamıyorum çıkmadan 1 saat önce falan sıvı alımını kesiyorum yoksa idrar kapıda nöbet tutuyor aşırı sıkıştırıyor çabucak işlerimi halledip eve dönüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…