Bence çok mantıklı canım, iyi düşünmüşsün temiz ve düzgünse neden kullanmayalım, hep bütcemiz için hem o insana faydamız dokunur hem kapitalist düzen içinBen de ablamla konuştum bugün.
Cok yakın ve pimpirikli bir arkadaşı var benim bir önceki gebeliğimde aynı zamanda hamile kalmıştık o doğurdu benimki nasip olmadi. Neyse onun çocuğunun anne yanı varmış iste bebek arabası ne bileyim puset falan juno yatak falan da dedi hiçbir fikrim yok ne oldugu ile ilgiliama temiz bir kız ve her şeyi kaliteli chicco falan dedi markası ben de karar verdim ondan alacağım Allah’a sukur 0 alacak durumum var hatta eşim kızdı ama ben ikinci el alıp Kalanı da bebeğimin hayrı icin yardım yapmayı düşündüm allahim niyetimi biliyor Kabul etsin insallah. Evet heyecanlıyız en iyisi olsun istiyoruz ama ben de boyle bir karar aldım
Benim bildiğim tek çeşit oluyor canım pamuklu bir de müslin kumaş çıkmış şimdi, hangi şehirde oturduğuna ve sıcak olup olmadığına da baglı tabii, ben mersindeyim sıcak bir memleket ama hastane de vs ilk bebekler üşüyor illa uzun kollu giyiyorlar kuzu çok alma ama muhakkak bir hastane çıkışı ya da benzer parçalar al derim, hatta hastane de ilk giydirdiklerini hemen degistirtmislerdi bize mesela bebek ıslak üşüdü bunu değiştirin dediler, hemen değiştirdikGuzel anneler yavastan bir şeyler almaya basladim. Ama bu hastane cikisi konusunda kararsızım. Söyle doğumunun insallah Eylül 2 gibi görünüyor takvimde bizim. Tam arada bir zaman. Hastane çıkışları yazlık kislik oluyor mu o süreç için ne almak gerekir ?
Aynen park yatak kuzende vardi o vereyim dedi ama anne yani degildi. Biz de o yüzden aldık artık.
Tabi sen daha dikkatli olmalısın canımValla bende öyleyim bazen eve bakıyorum her yer karışık kalkıp temizleyesim geliyor sonra diyorum boş ver Allah korusun bişey olur tabi ben iki kere çok feci kanama geçirdim dr riskli hamilelik dedi
Bende bir kadın doğumcunun açıklamasında gördüm bı faydası olmadığı anlaşılmışKızlar merhaba pruluton depot iğne kullanan arkadaşlarım icin yazıyorum.
Amerikada üretilen bu ilacın izin belgesi alınmış normalde erken doğum yapan ikinci gebeliğinde de erken doğum yapma riski olan hastalara raporla veriliyormuş orada. Ama yapılan araştırmalara göre boyle bir etkisinin olmadığı görülmüş sanırım artık Türkiye’de de toplatılacakmış. Doktorlarınıza bir danışın boşuna kullanmayın alternatifler bakın
İsterseniz başka doktora gidin.ben de kızımda 18de öğrenmiştim ama şimdi olsa dayanamaz giderdim18 haftalik hâlâ cinsiyet öğrenemedim bugün gittim bacaklarının arasında kordon var görünmüyor dedi benim gibi hâlâ öğrenmeyen var mi
Biz de öyle düşünüyoruzAy olmaz mıbizde surat düşmesi ve ağız ucuyla iyi güzel falan oldu ama hiçte umrumuzda olmadı amaaan onlara mı kaldı açtırcaklar ağzımı
Merhaba, bebeklerde bazı bezler alerji yapıyor. O nedenle şimdiden stok yapmanızı önermem.Kızlar ben 1 paket 1 numara 1 pakette 2 numara bez aldım bu numaralar için 1 paket daha almak lazmmı acaba
Merhaba, bebeklerde bazı bezler alerji yapıyor. O nedenle şimdiden stok yapmanızı önermem.
Günaydın , biraz daha bekle inşallah geçer , bende iyim kabız oluyorum şişkinlik oluyor çok feciGünaydın tatliş annelernasılsınız
Beni soracak olursanız mide bulantısı kusma ayakta durmaya çalışıyorum sanrım doğuma kadar rutinim böyle olucak
Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz
Benim arkadaşım bebeğı yeni doğdu bana 1 paket sadece 1 numara al demişti sonra 2 numara kullanman gerekiyor demiştiKızlar ben 1 paket 1 numara 1 pakette 2 numara bez aldım bu numaralar için 1 paket daha almak lazmmı acaba
Abooo18 haftalik hâlâ cinsiyet öğrenemedim bugün gittim bacaklarının arasında kordon var görünmüyor dedi benim gibi hâlâ öğrenmeyen var mi
Kız ne çektin beeGünaydın tatliş annelernasılsınız
Beni soracak olursanız mide bulantısı kusma ayakta durmaya çalışıyorum sanrım doğuma kadar rutinim böyle olucak
Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz
Ben 17 haftada öğrendim , ama bence kız ola bilir , erkek hemen belli oluyor gösteriyor yani18 haftalik hâlâ cinsiyet öğrenemedim bugün gittim bacaklarının arasında kordon var görünmüyor dedi benim gibi hâlâ öğrenmeyen var mi
Ben de arabayı 2. El alacapım. Arkadaşım dolap uygulamasından almış kraft marka çok da uygun. Söylemese hayatta anlamam 2. El olduğunu. Ben de kraft alacağım 2. El. Dediğin gibi devir kapitalizm devriBence çok mantıklı canım, iyi düşünmüşsün temiz ve düzgünse neden kullanmayalım, hep bütcemiz için hem o insana faydamız dokunur hem kapitalist düzen içinkızımın mama sandalyesini 2. El amıştım ve joie ydi hem çok kaliteli hem yeni gibi hem uygundu. Ben asla karşı değilim. Seninki güzel bir fırsat olmuş, anne yanı beşik bulabilirsem onunda 2. El alırım nasipleri gelir yavrucaklarımızın
Aaa dolaba da bakım canım iyi söyledin, detaylıdan sonra alim diyorum büyük şeyleri Haziran'da bakacağım inşallahBen de arabayı 2. El alacapım. Arkadaşım dolap uygulamasından almış kraft marka çok da uygun. Söylemese hayatta anlamam 2. El olduğunu. Ben de kraft alacağım 2. El. Dediğin gibi devir kapitalizm devri
ben de asla 1 saatten fazla dışarda kalamıyorum çıkmadan 1 saat önce falan sıvı alımını kesiyorum yoksa idrar kapıda nöbet tutuyorGünaydın kızlar, bugün sağlık ocağına gittim kan ve idrar verdim, yarın alacağım rutin takip dedi, dün yazlık kıyafetleri çıkardım eskileri kaldır dağ gibi ütü erit, çamaşır makinasıyla kanka olduk resmendün bide AVM ye gittik, asla eskisi gibi yürüyemiyorum ya hemen ayaklarımın altı ağrıyor çabuk yoruluyorum siz neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?