Bende senin gibiyim yaben de asla 1 saatten fazla dışarda kalamıyorum çıkmadan 1 saat önce falan sıvı alımını kesiyorum yoksa idrar kapıda nöbet tutuyoraşırı sıkıştırıyor çabucak işlerimi halledip eve dönüyorum 
Benim arkadaş hamileyken kesti sonra bütün ailesi içiyor diye dayanamadı ve tekrar başladıKızlar ben hamilelikten önce sigara içerdim hamilelikle bıraktım. Zaten aşırı bi tiksindim şuan kokusuna bile tahammül edemiyorum. Benim gibi olan var mı? İnşallah doğurduktan sonra da başlamam
Aynen 1 numara galiba 3 ve 5 kilo arası oluyor ama bana sadece 1 hafta kullanacaksın dedi 1 nümarayıBende aya göre kilo durumuna baktım doğacak kiloyu bilmediğim için dediğin gibi cnım 1 numara fazla almak mantıklı değil
Maşallah , ama çok erken şuanKızlar 11 haftalık. Var mı cinsiyet tahmini yapabilen ?
Bana kız gibi geldiKızlar 11 haftalık. Var mı cinsiyet tahmini yapabilen ?
Canım kızlar bişey sorcam siz makyaj yapıyormusunuz? İnternette yasak yazıyor bebeğe geçer falan bende yapmıyorum fakat bayram geliyor insan az süslenip kendine gelmek istiyo zaten saçlar bembeyaz boyayamıyoruz bari makyaj yapıp ruj sürebilsek bu konuda bilgisii olan varmı bende ona göre yol alim
Sadece yönüne göre tahmin benimkiYa gerçekten mi :) Sağlıklı olsun tabi ama oğlum var kızım da olsun isterdim. Nereden anladınızSonbahardagel 
Ben her gün makyaj yapıyorum , öyle bişeyde hiç duymadımCanım kızlar bişey sorcam siz makyaj yapıyormusunuz? İnternette yasak yazıyor bebeğe geçer falan bende yapmıyorum fakat bayram geliyor insan az süslenip kendine gelmek istiyo zaten saçlar bembeyaz boyayamıyoruz bari makyaj yapıp ruj sürebilsek bu konuda bilgisii olan varmı bende ona göre yol alim
Detaylıya 23. Haftaya kadar gidebilirsiniz sorun yokselam kızlar nasılsınızuzun zamandır yoktum ama tüüümm mesajları okudum ve herkesin iyi olmasına çok sevindim benle oğluşum da iyiyiz çok şükür bugün çok net hareketlerini hissettim 19+1 iz muazzam bir duygu tarifi yok bambaşka normalde her gece kendimi dinlerdim ama tık yoktu birazda çarpıntım olduğu için elimi karnıma koyduğumda kendi nabzımı duyuyordum belki de bu yüzden hareketlerini biraz geç hissettm ama olsun geçen hafta dr a göründük bayramdan sonra detaylıya randevu verdi ama eşim de çok gelmek istediği için 21.haftamda gidemeyeceğim sonraki haftalar da gitmem de sakınca olur mu acaba 
tamamdır teşekkür ederimDetaylıya 23. Haftaya kadar gidebilirsiniz sorun yok23. Hafta demek 22+6 demek max ona göre ayarlayabilirsiniz. 
Daha kaliteli ürünler kullanıyorum ama yapıyorum. Oje de sürüyorum asetonsuz aseton kullanıyorum çıkarırken sonra bol suyla yikiyorum. Kendime bakmazsam eğer iyi hissetmem bu daha kötü benim için. Beyaz sorununuz varsa organik boyayla boyayabilirsiniz de bence cok boyatan var.Canım kızlar bişey sorcam siz makyaj yapıyormusunuz? İnternette yasak yazıyor bebeğe geçer falan bende yapmıyorum fakat bayram geliyor insan az süslenip kendine gelmek istiyo zaten saçlar bembeyaz boyayamıyoruz bari makyaj yapıp ruj sürebilsek bu konuda bilgisii olan varmı bende ona göre yol alim
Sağlık ocakları cok guzel çalışıyor ya demirimde düşme vardı biraz aslında normal sınırdaydı ama günde ikiye çıkarttı sağlık ocağındaki ebem söylemişti doktoruma söyledim o da öyle dedi Demir’e bakın.Günaydın kızlar, bugün sağlık ocağına gittim kan ve idrar verdim, yarın alacağım rutin takip dedi, dün yazlık kıyafetleri çıkardım eskileri kaldır dağ gibi ütü erit, çamaşır makinasıyla kanka olduk resmendün bide AVM ye gittik, asla eskisi gibi yürüyemiyorum ya hemen ayaklarımın altı ağrıyor çabuk yoruluyorum siz neler yapıyorsunuz? 
Ben hiç hayatımda kullanmadım ama sizi tebrik ederim cok sevindim. İnsallah başlamazsınız.Kızlar ben hamilelikten önce sigara içerdim hamilelikle bıraktım. Zaten aşırı bi tiksindim şuan kokusuna bile tahammül edemiyorum. Benim gibi olan var mı? İnşallah doğurduktan sonra da başlamam
Teşekkür ederim bebeğimDaha kaliteli ürünler kullanıyorum ama yapıyorum. Oje de sürüyorum asetonsuz aseton kullanıyorum çıkarırken sonra bol suyla yikiyorum. Kendime bakmazsam eğer iyi hissetmem bu daha kötü benim için. Beyaz sorununuz varsa organik boyayla boyayabilirsiniz de bence cok boyatan var.
Biz yine tutturamadık yaz tatili hep doğum iznine gidecekGözünüz aydın sevindim sizin adınıza.. 8 hafta doğum öncesi, 8 hafta doğu sonrası izin hakkımız var. Önceki izinleri doktor çalışabilir raporu verirse 5 haftasını sonraya aktarıp kullanabiliyorsunuz. Ama 37den sonra istesen de veremiyor doktor o yüzden son 3 haftayı saydıramazsın. Bu doğum iznin bittikten sonraki ilk 6 ay günde 3,5 saat süt izni var (istediğin saat kullanabiliyorsun) , ondan sonraki 6 ayda 1,5 saat süt izni var günlük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?