2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maşallah sana canım gez kız valla oh ne güzel bebiş olunca bu kadar rahat olmaz, bir de bence bahar antik kent gezmek için tam mevsimi bende 1 kilo aldım daha aslında ama karnım inanılmaz çabuk çıktı bilmiyorum belki de bitim ölmüştür normaldede hareketliyim evde hiç durmam nerdeyse, etkiliyor yine de beni , yarın alacağım sonuçları kuzu bakalım ne diyecekler . Demir bence de önemli.
Ben isteyemem utanırım

Maşallah size çok güzel birşey gerçekten, bende hissediyorum erkenden ama gümbür gümbür olmasını bekliyorum hasretle , 21 de gitsen daha iyi olur canım en geç 22 de oluyor diye biliyorum.

Merhaba benimde ayaklarımın altı ayakta kalınca acayip ağrıyor ve yanıyor şimdi en rahatsız eden bu oluyor beni
Bizde ödem mi oluyor acaba canım bu iyi birşey değil çok tuzlu yemememiz lazım demektir, erkenden şişmek istemem

Kızlar 18. Haftaya gırdım bugun ıkızlerle Bısey sorcam ben memlekete gıderken valızım bıraz agırdı çekerken zorlandığımı hısstettım bı bes dk cekmısımdır valızı çok korktum Bısey olmaz demı korkuyorum tedırgın oldum Rabbım korusun

Kızlar ben hamilelikten önce sigara içerdim hamilelikle bıraktım. Zaten aşırı bi tiksindim şuan kokusuna bile tahammül edemiyorum. Benim gibi olan var mı? İnşallah doğurduktan sonra da başlamam
İnşallah vesile olur da bırakırsın kuzu zararlı zaten ya emzirirken de bebişe geçebilir öyle düşün

Yaaa sen hiçbirşey çekme canım asla bişey olmadıysa olmaz da ikiz gebelik bu hiçbirşey belli olmaz bence ekstra dikkatli ol

Ay ben yapıyorum her zman değil tabi çoğu zmanda hafif, asla fondöten vs kullanmam, ama özellikle göz makyajı yaparım ya far eyeliner falan, güneş kremi hep sürüyorum. O kadından birşey olmaz bence kuzum yaa, hamilelikte saç boyatanlarda var aslında, bende boyatmamak taraftarıyım.

Canım çok dikkatli ol ama bişey olmamıştır bende dün tuvalette ıkındım sonra çok tedirgin oldum , merak etme Allah’ın izniyle bişey olmamıştır ama dikkat et

Haklısın canım normalde dıkkat edıyorum ama esım yanımdq degıl mecbur kaldım bıraz ınsAllah bısey olmaz
Olsa anlık belli olurdu bence kuzu, sonrasında belin agriyabilir, anaam yalnız mısın kıyamam o an hissederdin bence birşey olsa canım, Allahım korusun sizi

Olsa anlık belli olurdu bence kuzu, sonrasında belin agriyabilir, anaam yalnız mısın kıyamam o an hissederdin bence birşey olsa canım, Allahım korusun sizi
Yalnızım canım esımde Şırnak’ta malesef takıp edeyım kendımı bakayım ınsAllah bısey olmamıstır ya otobüste olduğum ııcn su an anlayamıyorum

Canım çok dikkatli ol ama bişey olmamıştır bende dün tuvalette ıkındım sonra çok tedirgin oldum , merak etme Allah’ın izniyle bişey olmamıştır ama dikkat et
Bı daha hayatta canım nasıl böyle bı hata yaptım bılmıyorum ıkınma bende genelde oluyo bısey olmaz ınsAllah

Bizde ödem mi oluyor acaba canım bu iyi birşey değil çok tuzlu yemememiz lazım demektir, erkenden şişmek istemem
Dün akşam baktım şişlik falan var mı diye ama anlayamadım evet dikkat etmek lazım tuzu az kullanıyorum zaten normal hayatımda da. Umarım ileriki aylarda da olmaz

Ben cok arsızım kayinvalidemlerden bilezik istedim annemden çeyrek altın
İnsallah guzel gelir sonuçlarınız.
Bel omurga sistemimiz ayarlanıyormuş ondan sanırım canları sağ olsun

Yalnızım canım esımde Şırnak’ta malesef takıp edeyım kendımı bakayım ınsAllah bısey olmamıstır ya otobüste olduğum ııcn su an anlayamıyorum
Yol uzun mu peki ? Evham yapma canım da kontrol edersin, Allah yardımcın olsun

Dün akşam baktım şişlik falan var mı diye ama anlayamadım evet dikkat etmek lazım tuzu az kullanıyorum zaten normal hayatımda da. Umarım ileriki aylarda da olmaz
Benim hiç bakmak gelemedi aklıma bakicam bidaha. Ben tuzlu severim yandım son hafta olmuştu sadece benim 37 de, inşallah olmaz canım

Ben cok arsızım kayinvalidemlerden bilezik istedim annemden çeyrek altın
İnsallah guzel gelir sonuçlarınız.
Bel omurga sistemimiz ayarlanıyormuş ondan sanırım canları sağ olsun
Omurga sistemimin degistigini kesinlikle farkediyorum, aynen bebişler iyi olsunda minik bebişlerimiz
Aaaa çok iyi yaaa sana bayramda bunları verseler kurban da var, bide bunun doğumu var köşeyi döndün demektir.

Benim arkadaş hamileyken kesti sonra bütün ailesi içiyor diye dayanamadı ve tekrar başladı
Ah evet maalesef genelde öyle oluyor
Canım ben yapıyorum rimel eyeline ruj olarak. Ayrıca güneş kremi. Fondöten normalde de kulanan biri değildim. Normalde kullanıyor olsam kullanırdım onu da ben sanmıyorum o kadar şeyin zarar olabileceğini. Zararsa bize zarar bence , bebeğe ulaşana kadar
Nargile tabi ki daha başka daha keyfi . Ama ben de gerçekten kendimi tebrik ediyorum normalde günde bi paketken şimdi ağzıma sürmüyorum:)
Canım Allah korusun birşey olmuş olsaydı belli ederdi kendini. İçini ferah tut
İnşallah vesile olur da bırakırsın kuzu zararlı zaten ya emzirirken de bebişe geçebilir öyle düşün
Canım zaten başlamamam lazım. Hamile kalamazsın dediklerinde duam hep hamile olursam sigarayı bırakcam olmuştu. Öğrendiğimde bıraktım canım hep istedi ama durdum kendimi. Sonra Allah bana bulantı verdi :) o bulantılar beni bu yönde çok rahatlattı. Bu kez canım istemedi. Yani irademe bulantılar yardım etti. Hamilelikten sonra da iradem yardımcı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…