Maşallah sana canımSağlık ocakları cok guzel çalışıyor ya demirimde düşme vardı biraz aslında normal sınırdaydı ama günde ikiye çıkarttı sağlık ocağındaki ebem söylemişti doktoruma söyledim o da öyle dedi Demir’e bakın.
Ben daha iyiyim cok ayakta kalınca belim agriyor ama dağ taş tepe demeden geziyorum ilerleyen aylarda gelemeyeceğim diye. 15 gün aydındayım simdi eşimin nöbetçi olmadı her gün başka bir antik kente götürüyorum onuo benden daha cok yoruluyor sukur ama normalde de cok hareketli ve yürümeyi seven biriydim cok da kilo almadım sanırım ondan daha iyiyim.
Bayram alışverişi yaptım ben de L elbise alıyorum hayatımda ilk defa aldığım kilolardan okadar mutluyum ki. Büyüklerinizden bebeklere bayram harçlığı istemeyi unutmayın canlar
Maşallah size çok güzel birşey gerçekten, bende hissediyorum erkendenselam kızlar nasılsınızuzun zamandır yoktum ama tüüümm mesajları okudum ve herkesin iyi olmasına çok sevindim benle oğluşum da iyiyiz çok şükür bugün çok net hareketlerini hissettim 19+1 iz muazzam bir duygu tarifi yok bambaşka normalde her gece kendimi dinlerdim ama tık yoktu birazda çarpıntım olduğu için elimi karnıma koyduğumda kendi nabzımı duyuyordum belki de bu yüzden hareketlerini biraz geç hissettm ama olsun geçen hafta dr a göründük bayramdan sonra detaylıya randevu verdi ama eşim de çok gelmek istediği için 21.haftamda gidemeyeceğim sonraki haftalar da gitmem de sakınca olur mu acaba
Bizde ödem mi oluyor acaba canımMerhaba benimde ayaklarımın altı ayakta kalınca acayip ağrıyor ve yanıyor şimdi en rahatsız eden bu oluyor beni
İnşallah vesile olur da bırakırsın kuzu zararlı zaten ya emzirirken de bebişe geçebilir öyle düşünKızlar ben hamilelikten önce sigara içerdim hamilelikle bıraktım. Zaten aşırı bi tiksindim şuan kokusuna bile tahammül edemiyorum. Benim gibi olan var mı? İnşallah doğurduktan sonra da başlamam
Yaaa sen hiçbirşey çekme canım aslaKızlar 18. Haftaya gırdım bugun ıkızlerleBısey sorcam ben memlekete gıderken valızım bıraz agırdı çekerken zorlandığımı hısstettım bı bes dk cekmısımdır valızı çok korktum Bısey olmaz demı korkuyorum tedırgın oldum Rabbım korusun
Haklısın canım normalde dıkkat edıyorum ama esım yanımdq degıl mecbur kaldım bıraz ınsAllah bısey olmazYaaa sen hiçbirşey çekme canım aslabişey olmadıysa olmaz da ikiz gebelik bu hiçbirşey belli olmaz bence ekstra dikkatli ol
Ay ben yapıyorumCanım kızlar bişey sorcam siz makyaj yapıyormusunuz? İnternette yasak yazıyor bebeğe geçer falan bende yapmıyorum fakat bayram geliyor insan az süslenip kendine gelmek istiyo zaten saçlar bembeyaz boyayamıyoruz bari makyaj yapıp ruj sürebilsek bu konuda bilgisii olan varmı bende ona göre yol alim
Canım çok dikkatli ol ama bişey olmamıştır bende dün tuvalette ıkındım sonra çok tedirgin oldum , merak etme Allah’ın izniyle bişey olmamıştırKızlar 18. Haftaya gırdım bugun ıkızlerleBısey sorcam ben memlekete gıderken valızım bıraz agırdı çekerken zorlandığımı hısstettım bı bes dk cekmısımdır valızı çok korktum Bısey olmaz demı korkuyorum tedırgın oldum Rabbım korusun
Olsa anlık belli olurdu bence kuzu, sonrasında belin agriyabilir, anaam yalnız mısın kıyamamHaklısın canım normalde dıkkat edıyorum ama esım yanımdq degıl mecbur kaldım bıraz ınsAllah bısey olmaz
Yalnızım canım esımde Şırnak’ta malesefOlsa anlık belli olurdu bence kuzu, sonrasında belin agriyabilir, anaam yalnız mısın kıyamamo an hissederdin bence birşey olsa canım, Allahım korusun sizi
Bı daha hayatta canım nasıl böyle bı hata yaptım bılmıyorum ıkınma bende genelde oluyo bısey olmaz ınsAllahCanım çok dikkatli ol ama bişey olmamıştır bende dün tuvalette ıkındım sonra çok tedirgin oldum , merak etme Allah’ın izniyle bişey olmamıştırama dikkat et
Dün akşam baktım şişlik falan var mı diye ama anlayamadım evet dikkat etmek lazım tuzu az kullanıyorum zaten normal hayatımda da. Umarım ileriki aylarda da olmazBizde ödem mi oluyor acaba canımbu iyi birşey değil çok tuzlu yemememiz lazım demektir, erkenden şişmek istemem
Ben cok arsızım kayinvalidemlerden bilezik istedim annemden çeyrek altınMaşallah sana canımgez kız valla oh ne güzel bebiş olunca bu kadar rahat olmaz, bir de bence bahar antik kent gezmek için tam mevsimi bende 1 kilo aldım daha aslında ama karnım inanılmaz çabuk çıktı bilmiyorum belki de bitim ölmüştür normaldede hareketliyim evde hiç durmam nerdeyse, etkiliyor yine de beni , yarın alacağım sonuçları kuzu bakalım ne diyecekler . Demir bence de önemli.
Ben isteyemem utanırım
İnşallah ben ıkınınca sanki vajinayada baskı oluyor acaba tek ben mi böyleyim ? dr’uma yazdım bakiyim ne diyecekBı daha hayatta canım nasıl böyle bı hata yaptım bılmıyorum ıkınma bende genelde oluyo bısey olmaz ınsAllah
Yol uzun mu peki ? Evham yapma canım da kontrol edersin, Allah yardımcın olsunYalnızım canım esımde Şırnak’ta maleseftakıp edeyım kendımı bakayım ınsAllah bısey olmamıstır ya otobüste olduğum ııcn su an anlayamıyorum
Benim hiç bakmak gelemedi aklıma bakicam bidaha.Dün akşam baktım şişlik falan var mı diye ama anlayamadım evet dikkat etmek lazım tuzu az kullanıyorum zaten normal hayatımda da. Umarım ileriki aylarda da olmaz
Omurga sistemimin degistigini kesinlikle farkediyorum, aynen bebişler iyi olsunda minik bebişlerimizBen cok arsızım kayinvalidemlerden bilezik istedim annemden çeyrek altın
İnsallah guzel gelir sonuçlarınız.
Bel omurga sistemimiz ayarlanıyormuş ondan sanırım canları sağ olsun
Benim hiç bakmak gelemedi aklıma bakicam bidaha.Ben tuzlu severim yandım son hafta olmuştu sadece benim 37 de, inşallah olmaz canım
Ah evet maalesef genelde öyle oluyorBenim arkadaş hamileyken kesti sonra bütün ailesi içiyor diye dayanamadı ve tekrar başladı
Canım ben yapıyorum rimel eyeline ruj olarak. Ayrıca güneş kremi. Fondöten normalde de kulanan biri değildim. Normalde kullanıyor olsam kullanırdım onu da ben sanmıyorum o kadar şeyin zarar olabileceğini. Zararsa bize zarar bence , bebeğe ulaşana kadarCanım kızlar bişey sorcam siz makyaj yapıyormusunuz? İnternette yasak yazıyor bebeğe geçer falan bende yapmıyorum fakat bayram geliyor insan az süslenip kendine gelmek istiyo zaten saçlar bembeyaz boyayamıyoruz bari makyaj yapıp ruj sürebilsek bu konuda bilgisii olan varmı bende ona göre yol alim
Nargile tabi ki daha başka daha keyfi . Ama ben de gerçekten kendimi tebrik ediyorum normalde günde bi paketken şimdi ağzıma sürmüyorum:)Ben hiç hayatımda kullanmadım ama sizi tebrik ederim cok sevindim. İnsallah başlamazsınız.nargileyi severim tam bir suriyeliyim ama bebek dusundugum aydan beri içmiyorum emzirme bitince arada içerim ama yine siz içmeyin
Canım Allah korusun birşey olmuş olsaydı belli ederdi kendini. İçini ferah tutKızlar 18. Haftaya gırdım bugun ıkızlerleBısey sorcam ben memlekete gıderken valızım bıraz agırdı çekerken zorlandığımı hısstettım bı bes dk cekmısımdır valızı çok korktum Bısey olmaz demı korkuyorum tedırgın oldum Rabbım korusun
Canım zaten başlamamam lazım. Hamile kalamazsın dediklerinde duam hep hamile olursam sigarayı bırakcam olmuştu. Öğrendiğimde bıraktım canım hep istedi ama durdum kendimi. Sonra Allah bana bulantı verdi :) o bulantılar beni bu yönde çok rahatlattı. Bu kez canım istemedi. Yani irademe bulantılar yardım etti. Hamilelikten sonra da iradem yardımcı olur inşallahİnşallah vesile olur da bırakırsın kuzu zararlı zaten ya emzirirken de bebişe geçebilir öyle düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?