- 26 Ekim 2020
- 666
- 722
- 53
- 33
Yok 1.5 saattı canım ıyıyım çok şükür bı agrım sıZım yok sımdılıkYol uzun mu peki ? Evham yapma canım da kontrol edersin, Allah yardımcın olsun
Selamlar doktor cevap verdi mi acaba?İnşallah ben ıkınınca sanki vajinayada baskı oluyor acaba tek ben mi böyleyim ? dr’uma yazdım bakiyim ne diyecek
Çok sevindim sizin adınıza iyi yapmışsınızKızlar ben de bugün doktora gittim. Kızımı gördük herşey çok güzeldiDoktorumu değiştircektim hatırlayanlar vardır iyi ki değiştirmişim. Çok memnun kaldım yeni doktordan eskisi ile tavırları o kadar farklı ki. Abla anne şevkati hissettim resmen Doktorundan en ufak tereddütü olan varsa hiç düşünmeden başka bir doktora gitsin farklı doktor görsün. Ona göre kararını verir. Ben yeni doktordan ilk muay.de çok çok memnun kaldım. Umarım böyle devaö eder.
NormaldirSonra eve geldim ve kızımla anne kız saati yapmak istedim ona çocuk şarkısı dinleteyim dedim.. ayy "üzümlü kekim" şarkısı ne kadar duygusal olabilir ki? Hüngür şakırt ağladım eşim koşup geldi içerden ne oldu birşey mi oldu bir yerinde ağrın mı var bir haber mi geldi filan diyor. Şarkı çok duygusal dedim adam şok
Evet bana salata kuru kayısı ye dedi , kabız kalmaman gerekiyor dedi , eğer geçmezse kabızlık ilaç yazıcam dedi , ben bu gün bi kaşık zeytin yağ içtim sonra baya bi su içtim onun üstüne ve makata şırıngayla zeytin yağ sıktım (ama az ) anca birazcık rahatladımSelamlar doktor cevap verdi mi acaba?
Kabızlık sorunu ben de de var.Evet bana salata kuru kayısı ye dedi , kabız kalmaman gerekiyor dedi , eğer geçmezse kabızlık ilaç yazıcam dedi , ben bu gün bi kaşık zeytin yağ içtim sonra baya bi su içtim onun üstüne ve makata şırıngayla zeytin yağ sıktım (ama az ) anca birazcık rahatladım
Ben artık her gün bir kivi yicem beyaz ekmeği kesicem pilav çok az yicem bir kaşık zeytinyağ içicem , kuru kayısı yicem bakalım etki edecek miKabızlık sorunu ben de de var.
Gebelikte olan bir durum ve biz i perişan ediyorBen artık her gün bir kivi yicem beyaz ekmeği kesicem pilav çok az yicem bir kaşık zeytinyağ içicem , kuru kayısı yicem bakalım etki edecek mi
Dondum kaldım valla ne diyeceğimi bilemiyorum çüşünüzhayır bi de demezler mi siz onu koyun biz bunu koyalım biz bizim koyduğumuz isimle sesleniriz oldu canım yaaa
Ben herşeyi yapmaktayım oje makyaj saç boyası. Bakımlı olmanın bu sürece pozitif etkisi olduğuna inanıyorumCanım kızlar bişey sorcam siz makyaj yapıyormusunuz? İnternette yasak yazıyor bebeğe geçer falan bende yapmıyorum fakat bayram geliyor insan az süslenip kendine gelmek istiyo zaten saçlar bembeyaz boyayamıyoruz bari makyaj yapıp ruj sürebilsek bu konuda bilgisii olan varmı bende ona göre yol alim
Bizim büyükler bi tuhaf ne bayram harçlığı daha heves edip bi zıbın bile almadılar, bişeye ihtiyacınız var mı demek yok. Sanki heyecan sadece bizdeSağlık ocakları cok guzel çalışıyor ya demirimde düşme vardı biraz aslında normal sınırdaydı ama günde ikiye çıkarttı sağlık ocağındaki ebem söylemişti doktoruma söyledim o da öyle dedi Demir’e bakın.
Ben daha iyiyim cok ayakta kalınca belim agriyor ama dağ taş tepe demeden geziyorum ilerleyen aylarda gelemeyeceğim diye. 15 gün aydındayım simdi eşimin nöbetçi olmadı her gün başka bir antik kente götürüyorum onuo benden daha cok yoruluyor sukur ama normalde de cok hareketli ve yürümeyi seven biriydim cok da kilo almadım sanırım ondan daha iyiyim.
Bayram alışverişi yaptım ben de L elbise alıyorum hayatımda ilk defa aldığım kilolardan okadar mutluyum ki. Büyüklerinizden bebeklere bayram harçlığı istemeyi unutmayın canlar
MaşallahBen cok arsızım kayinvalidemlerden bilezik istedim annemden çeyrek altın
İnsallah guzel gelir sonuçlarınız.
Bel omurga sistemimiz ayarlanıyormuş ondan sanırım canları sağ olsun
Canım senin adına çok sevindim neydi o öyle ilk haftalarında sana bir ay sonra gel demişti o kadar sinir olmuştum ki topikte unutamadığım tek konu buydu herhalde. Neyse içinin rahat ettiği bi doktora denk geldin hep böyle güzel geçsin sürecin inşKızlar ben de bugün doktora gittim. Kızımı gördük herşey çok güzeldiDoktorumu değiştircektim hatırlayanlar vardır iyi ki değiştirmişim. Çok memnun kaldım yeni doktordan eskisi ile tavırları o kadar farklı ki. Abla anne şevkati hissettim resmen Doktorundan en ufak tereddütü olan varsa hiç düşünmeden başka bir doktora gitsin farklı doktor görsün. Ona göre kararını verir. Ben yeni doktordan ilk muay.de çok çok memnun kaldım. Umarım böyle devaö eder.
Benimde yeni başladı 18 bitti , sabahları ılık su iç aç karına bol su tüket ve sende dene kivi kuru kayısı zeytin yağı belki birazda olsa iyi gelirGebelikte olan bir durum ve biz i perişan ediyorilk aylar bende yoktu işte beşinci ayıma girdim bugün
Merhaba ben de aslan koymayı düşünüyorum:) aileler hi beğenmedi sizde de oldu mu böyle şeyler
Emel hanım iyi ama aşırı fazla ilaç verdi kişisel takip değil de rutin olması gerekenler gibi geldi bir sonra ki ay yine ona gideceğim çünkü 18+4 gibi oldum hala doktor bu diyemedim artık bi durmam lazımCeyhun Baran çok ıyı degıl dıye bılıyorum erzat beyı hıc duymadım. Emek hanım perınatolojı doktoru ıyı oldugunu duydum memnun kaldınız mj çok dolu ben randevu bulamadım bıde evıme uzaktı o yüzden Mustafa başarana gıtcem
Demir ilacı içiyor musunuz? O da kabızlık yapıyor çünkü. İçmeye başladıysanız belki onun etkisidir.Gebelikte olan bir durum ve biz i perişan ediyorilk aylar bende yoktu işte beşinci ayıma girdim bugün
Parol bile kullanmıyorum lütfen bidaha dayanmaya çalışın kendinize bir şey yaptırtmayın bende dayanamaıyprum yaşadıklarıma ama sabır diyorum çekiyorum doktorlar parolu bile artık son raddeye geldiğinde al diyorAcilde yaptilar ben hani içine ne enjekte ettiler ondan tereddüt ettim agri kesici olarak
Ay annen güldürdü beni ya :) Valla kendiniz koyacaksınız çocuk sizin ama aileler telafuz edemezse de hoş olmaz çocuk için tabi. Artık bir şekilde orta yolu bulmanız lazım :)Kutluk Han olmasını istiyorum annem kurtlu derim diyor asla beğenmiyormuş sıradan isimler koymamı istiyorlar
Anneler hiç beğenmiyor melesef benimkisi de tutturdu lina neymiş masal olsun diyeAy annen güldürdü beni ya :) Valla kendiniz koyacaksınız çocuk sizin ama aileler telafuz edemezse de hoş olmaz çocuk için tabi. Artık bir şekilde orta yolu bulmanız lazım :)
Canım ben Mustafa başarana gıttım çok memnun kaldım gerçekten onerırım bende senın gıbı çok doktor gezdım Keske ılk ona gıtseydım dedım çok detaycı ve güncel bılgılerı takıp eden doktor bende bır ıkı ılacı kestı ne gerek var kullanıyosun dedı detaylı ultrason ıcın herkes onu onerıyot zatenEmel hanım iyi ama aşırı fazla ilaç verdi kişisel takip değil de rutin olması gerekenler gibi geldi bir sonra ki ay yine ona gideceğim çünkü 18+4 gibi oldum hala doktor bu diyemedim artık bi durmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?