Bir arkadaşımın kızı Masal Lina :)) o da galiba senin gibi Anne itirazına mağruz kalıp ikisini de koymuşAnneler hiç beğenmiyor melesef benimkisi de tutturdu lina neymiş masal olsun diyeiki ara bi derede kaldım
uzak değilmiş canımYok 1.5 saattı canım ıyıyım çok şükür bı agrım sıZım yok sımdılık
Bende detaylı ulturasonu bekliyorum13. haftada %90 erkek denilmişti, bugün 20. haftada kızımız olacağını öğrendik. Haftaya da detaylı ultrasonda tekrar kız denilirse, gönül rahatlığıyla alışverişe başlayabilirim
Arada içiyorum hatırlayınca hep unutuyorum maalesef. Bi de ben de o tam tersi yapıyor rahat çıkmamı sağlıyorDemir ilacı içiyor musunuz? O da kabızlık yapıyor çünkü. İçmeye başladıysanız belki onun etkisidir.
Ben ilk kızımda pierre cardin travel sistem almıştım . Çok kullanışlı ve memnun kaldım ikinci kızımda da kullandım bu bebeğim de de kullanacağım. Masaallah barekallah bir şey olmadı sağlam cıktıKızlar bi çok kişiyle bebek arabası hakkında konuştum eğer çok kullanıcaksanız prego ve chicco ve Kraft markasını öneriyorlar, sizde bişey duyarsanız burdan paylaşırsanız sevinirim
Bana da kıza benziyor dedi. Ama kesin değil bir ay sonra gel dedi o zaman kesinleşir. Alışveriş yapma dedi13. haftada %90 erkek denilmişti, bugün 20. haftada kızımız olacağını öğrendik. Haftaya da detaylı ultrasonda tekrar kız denilirse, gönül rahatlığıyla alışverişe başlayabilirim
suan kac haftaliksiniz?Bana da kıza benziyor dedi. Ama kesin değil bir ay sonra gel dedi o zaman kesinleşir. Alışveriş yapma dedi
teşekkür ederimMaşallah size çok güzel birşey gerçekten, bende hissediyorum erkendenama gümbür gümbür olmasını bekliyorum hasretle , 21 de gitsen daha iyi olur canım en geç 22 de oluyor diye biliyorum.
canım çekerken bile karnından destek almamaya çalış ama bir şey olmamıştır sanmıyorum, şimdi nasılsın ağrın var mı ? ben evi süpürürken bile tam eğiliyorum yükü belime bindiriyorum ki karın kaslarım fazla etkilenmesin, bel ağrısı çekmeye razıyımKızlar 18. Haftaya gırdım bugun ıkızlerleBısey sorcam ben memlekete gıderken valızım bıraz agırdı çekerken zorlandığımı hısstettım bı bes dk cekmısımdır valızı çok korktum Bısey olmaz demı korkuyorum tedırgın oldum Rabbım korusun
canım normal aslında o bi güç kuvvet uygulanıyor oda kaslardan destek alınıyor, sen yine de dikkatli olİnşallah ben ıkınınca sanki vajinayada baskı oluyor acaba tek ben mi böyleyim ? dr’uma yazdım bakiyim ne diyecek
Aaa çok iyimiş gerçekten maşallah diyelim , o zaman o markayada bi bakiyimBen ilk kızımda pierre cardin travel sistem almıştım . Çok kullanışlı ve memnun kaldım ikinci kızımda da kullandım bu bebeğim de de kullanacağım. Masaallah barekallah bir şey olmadı sağlam cıktı
Video çek eşine öyle gösterteşekkür ederimöyle yapıcam eşim gelemeyecek maalesef şansına küssün
Aman dikkat edin bel ağrısı bile iyi değil ki , ben hiç bi iş yapmıyorum ya , biraz otursam belilm ve karnımın altı ağrıyorcanım çekerken bile karnından destek almamaya çalış ama bir şey olmamıştır sanmıyorum, şimdi nasılsın ağrın var mı ? ben evi süpürürken bile tam eğiliyorum yükü belime bindiriyorum ki karın kaslarım fazla etkilenmesin, bel ağrısı çekmeye razıyım
Aynen artık yemeğime çok dikkate edicem bol salata yicemcanım normal aslında o bi güç kuvvet uygulanıyor oda kaslardan destek alınıyor, sen yine de dikkatli ol
Vaktim şimdi Pierre cardin’e fiyat ları çok yüksekBen ilk kızımda pierre cardin travel sistem almıştım . Çok kullanışlı ve memnun kaldım ikinci kızımda da kullandım bu bebeğim de de kullanacağım. Masaallah barekallah bir şey olmadı sağlam cıktı
Şimdi ıyıyım canım cok şükür bı agrım sıZım yok bısey olsa sımdıye bellı olurdu heralde daha öyle hata yapmam zaten ınsaallah yacanım çekerken bile karnından destek almamaya çalış ama bir şey olmamıştır sanmıyorum, şimdi nasılsın ağrın var mı ? ben evi süpürürken bile tam eğiliyorum yükü belime bindiriyorum ki karın kaslarım fazla etkilenmesin, bel ağrısı çekmeye razıyım
öyle yapıcam, oda özlüyor oğluşunu bensiz gitme diyorVideo çek eşine öyle göster
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?