2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maşallah canım 22. Hafta gayet iyi bence detaylı için 2 gün halsizlik oldu bende de tetanoz aşısında sonra geçti canım

Bendede ilk gün aşırı kol ağrısı ve halsizlik yaptı işyerimde izin almak zorunda kaldım. Halsizlik ertesi gün geçti kol ağrısının tamemen geçmesi 3-4 günü buldu ama ilk günkü kadar kötü değildi diğer günler

Kızlar bebek bezi ve ıslak mendil için hangi markayı önerirsiniz? Ben bez olarak sleepy natural almayı düşünüyorum. Islak mendil içinde ilk 6 ay sleepy yeni doğan, 6 aydan sonra baby turco doğadan düşündüm. Sizce nasıldır?

Islak mendil olarak ben de sleepy alacağım, sadece dışarıda kullanmak için ama. Evde su ve pamuk ile temizleyeceğim. Sleepy bebek bezinden 5 yıl önce hiç memnun kalmamıştım, şuan nasıl kalitesi bilmiyorum. Molfix'i o zamanlar severek kullandığım için yine molfix tercih ederim sanırım.

Arkadaşlar merhaba. Tetanos aşısı yaptıran var mı? Sağlık ocağındaki ebe yaptırman lazım dedi doktorum da yaptırabilirsin ama kararsızım…
Ben yarın yaptıracağım inşallah kuzu, hemşire arayıp çağırdı, kan ve idrar vereceğim birde

Ben baby turcoyu beğeniyorum canım, 2 numara aldım birsürü ben bebekten bebeğe değişiyor kuzu, inşallah pişik yapmaz kızımda yapmadı hiç.

Sonda olunca gecelik tercih ediliyor gibi duymuştum ama siz de öyle yapmamışlar. Biz her halukarda 2 sinden de almalıyız galiba

Canım benim de park yatak aşağıda kaldı. Altıına yün yorgan katlayıp koyup üstüne yatağı koyarız diye düşümdüm.. almışken bebek yatağı alıcam. Yataş twiny düşünüyorum bir yüzü yeni doğan için sertmi. Diğer tarafında yumuşak 3 yaşa kadar filan kullansın diye.. geçenlerde indirimle 500e düştü park yatak yok diye almadım pişmanım park yatak için muslin lastikli çarşafları e bebekten almıştım. 20 tlye düştü bi ara 2 3 tane aldım o zaman ilerde de lazım olur diye.. bir de çorluda taç linensin fabrika satış mağazası var. Oradan nevresim çarşaf ve yastık kılıfı aldım 80 tl.ye geldi baya uygun şoklardayım:) bir de lqstikli beyaz çarşaf aldım altına. Ben kendimde de alez üstüne lastikli takıp sonra normal çarşaflarımı seriyorum... çok fazla nevresim çeşidi yoktu bunu aldım. Sonra eve gelince nevresim seti fiyatlarını görünce şok oldum keşke başka model de alsaymışım

Eklentiler

• 20230506_214544.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 69
Evet yumuşatıcıya gerek yok diye duydum bende ondan emin olamadım:) bir de canım dalinin içeriği değişti çok temiz değil diye duydum bilgin olsun ama o şampuan içindi.

Bebek bezi araştırmadım ama indirimde denk gelince 12 paket sleepy bio natural aldım 12 paket de sleepy natural aldım bir süre onlar gider diye düşünüyorum
Benim de akşama doğru azaldı biraz

Evet yumuşatıcıya gerek yok diye duydum bende ondan emin olamadım:) bir de canım dalinin içeriği değişti çok temiz değil diye duydum bilgin olsun ama o şampuan içindi.
Siveno incia gibi markalara temiz içerikli diyorlar. Siz hangi markayı almayı düşünüyorsunuz? Ben de biraz bakındım ama karar vermedim

Kızlarrr gözlerim dolu dolu şuan. Son zamanlarda bebeğim çok hareketlendi çok güçlü vuruyor. Demin yine vuruyordu bir anda tişörtümü kaldırıp bakasım geldi gözlerime inanamadım 4 kere karnımın yükseldiğini gördüm eşimde maça daldırmıştı göstermeyi çok istedim ama kaçırdı. Allahım bu ne harika bir duygu ilk kez yaşıyorum ya çok değişik hissediyorum

Detarjan ne alalim sabun tozu gibi bise mi alicaz onu bilmiyorum ben

Lcw home da cok guzel bebek nevresim takımları var ben ordan aldim 2 tane biri kirlenince diğerini yıkarım diye

Ben 23+2 de detayli yaptırdım canim randevu bulamadığım için benim dr um 24. Haftaya kadar yaptırabilirsin demisti gec degil için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…