2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok uyguna almışsın kuzu kesinlikle herşey uçtu çünkü güle güle kullansın minnoş kızın

Ben deterjan olarak green clean aldım carrefour varsa yakınınızda orda satılıyor ayrıca ürünün kendi siteside var ordanda alablrsniz direk bitkisel güzel bir ürün siveno markada öyle o ebebekte satılıyo
Green clean diyorlar ama o mağazalarda yok internetten de deterjan tarzı şeylere güvenmiyorum.

Kalın sünger yatak vqr mı acaba bebeklere uygun olan. Bende hiç araştırmadım bulursan bana da atar mısın?

Evet dalın sampuan iyi değil dediler ama o çok güzel kokuyor ya ecowell diye bir şampuanı onerdiler

Bir de yorgan örtmeyin diyorlar ya canım siz aldınız mı yorgan tarzı bir şey?
Ecowell ve mustela arasında kaldım ben de ama araştırmadım da yani araştırıp birine karar vercez artık.

Yorgan aldık ya annem aldı daha doğrusu yine linens. Yorgan ve yastık. Yapağı yorgan da yaptıralım diyorlar da tutuyorum ilk bebekken kullanmasak bile elbet kullanacağız yani en soğuklarda napalım. Boyutu büyük zaten 3 4 yıl kullanılır herhalde

Çok uyguna almışsın kuzu kesinlikle herşey uçtu çünkü güle güle kullansın minnoş kızın
Valla baya uyguna geldi. Fanrika satış mağazası. Şansımıza gittiğimizde o desenin çarşaf yastık hepsi vardı takım oldu. Başka nevresimlerde vardı ama hep koyu koyu çok desenlilerdi bebeğe gitmez diye almadım. Keşke alsaymışım büyüyünce diye..

Ben deterjan olarak green clean aldım carrefour varsa yakınınızda orda satılıyor ayrıca ürünün kendi siteside var ordanda alablrsniz direk bitkisel güzel bir ürün siveno markada öyle o ebebekte satılıyo
Bende green clean aldım internetten.. iç kapağının içinde koruyucu bant var o kapalıydı geldiğinde açmadımda yıkarken açarım ben güvendim yani

Mağazadan daha mı uygun uygulamalar
Evet canım indirimleri takip edip edip ne lazımsa alıyorum ben.. bebek sitesinden değil de hepsiburada sitesinde de ebebek satıcısından alıyorum. Kargo parası olmuyor o zaman. Direk e bebek gönderiyor. İade süreci de kolay

Ben bu durumda özele giderdim sanırım.

Nasıl detaylı baktı o zaman benim Dr bi sürü kalp atışlarını kalbini karnının beynin içini böbreğini inceledi, 35 dakika falan sürdü

bende devlette yaptirdim 20 dk boyunca inceledi kalp atislari bobrekleri beyni hepsi incelendi

Bende haftaya cmt 23. Haftsda gidicem şeker yüklemesi hakkında bir şey demedi ama bna detaylıdan önce görmüştüm en son doktorumu
Kızlar benim haftaya salı 24.hafta kontrolüm var şeker yüklemesi de yapılacak. Bakalım sonuçlar iyi çıkar inş. benden önce yaptıran olursa haber bekliyorum

Bence özele gitmelisin

Bende haftaya cmt 23. Haftsda gidicem şeker yüklemesi hakkında bir şey demedi ama bna detaylıdan önce görmüştüm en son doktorumu
benimde öyle canım 19. haftada gitmiştim, arada 22de detaylıya git , ama 24. haftada da bana aç gel dedi ben de şeker yüklemesi mi dedim evet dedi oradan biliyorum.

normal ultrason bile 5 dakka sürer en az canım nasıl detaylıya o kadar hızlı baktı ki. Ben olsam özele de giderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…