2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok geçmiş olsun ama yediğin bişey dokunmuştur , gebelik zehirlenmesi daha farklı ve şiddetli belirtileri vardır diye biliyorum ben

Kedi intihar mı ediyordu , normalde atlamazlar ancak çifleşme döneminde olur bu tarz şeyler , ama yine çok karşı olsamda ev kedisinin kaçması ve hırçınlaşmaması için kısırlaştırılmalı , geçmiş olsun

ya

evet gördüm ama ben karar veremedim hala ya daha yüksek yataklardan mı alsam diye bununda fiyatı iyi ama 8cm'miş
Yatakla yekpera olması daha iyi oluyor tabi. Benim 5 cm’lik bir fark oluşuyor ikea beşikle onu da altına battaniye ya da ince döşek katlayıp koyarak giderebilirim diye düşündüm

Çok geçmiş olsun ama yediğin bişey dokunmuştur , gebelik zehirlenmesi daha farklı ve şiddetli belirtileri vardır diye biliyorum ben
Öyleymiş galiba . Bende ilk üşüttüm her halde diye yorumlanmıştım gebelik uygulamasında görünce acaba dedim . Umarım değildir . Hamilelikte insan hep diken üstünde oluyor .hele zor elde edilince

Yatakla yekpera olması daha iyi oluyor tabi. Benim 5 cm’lik bir fark oluşuyor ikea beşikle onu da altına battaniye ya da ince döşek katlayıp koyarak giderebilirim diye düşündüm
Benim fark 8 10 cm olur sanırım ya Tahminime göre akşama zor gelmezse beşiği açıp bir deneyeceğim inş. Yüksek yataklarda var 15 cmlik filan ama park yatağın ara katı onu taşırmı çocuk 1 1.5 yaşına gelince ağır gelir mi acaba

Kızlar konuyu tam takip edemedim ama park yatakta normal yatağının altına annem sünger kestirmişti koltuk kaplayan bir yerde üstüne yatağı koyduk çok aşağıda kalmasın diye
Sünger kestirmekte mantıklı bak iyi dedin hem sünger hafifte.. yatak alçak kalır benim sünger kestireyim o zaman :)

Cuma günü detayliya gideceğim inşallah .
Gitsemde için rahatlasa .bir ay oldu gitmeyeli doktora .
Daha hareketlerini de hissetmeye tam anlamıyla başlamadım .biseyler oluyor gibi ama bebek hareketimi emin olamiyorum
Güzel haberlerle gel inşallah canım benim bizede haber
Henüz kısırlaşmadı ama genelde balkonda uçan martılara özeniyor onları yakalamaya çalışıyor 10. Katta oturuyorum aklım çıkıyo bişey olcak diye

Ne demek sanırım gebelik zehirlenmesi yaşadım? Gebelik zehirlenmesi öyle gıda zehirlenmesine benzemez yalnız, sizi de bebeği de hayati tehlikeye sokar ve kendiliğinden düzelebilen bir şey değil. Hemen doktora gidin öyle bir şüpheniz varsa.

Sünger kestirmekte mantıklı bak iyi dedin hem sünger hafifte.. yatak alçak kalır benim sünger kestireyim o zaman :)
Park beşik yerine neden anne yani 4 kademe ahşap çevreli beşik düşünmüyorsunuz . 4-5 yaşına kadar kademesini düşürüp kullaniliyor . Ben ondan aldım yorumları güzeldi gayette hoşuma gitti .

Park beşik yerine neden anne yani 4 kademe ahşap çevreli beşik düşünmüyorsunuz . 4-5 yaşına kadar kademesini düşürüp kullaniliyor . Ben ondan aldım yorumları güzeldi gayette hoşuma gitti .

Sanırım bende öyle alacağım.
Kafamda netleştiremiyordum ama son günlerde dediğiniz modele yoğunlaştım.

Sanırım bende öyle alacağım.
Kafamda netleştiremiyordum ama son günlerde dediğiniz modele yoğunlaştım.
Ben bunu aldım uyku seti dahil içine
Tekerlekli ve frenli .4 kademe

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-17-14-34-25-907_com.pozitron.hepsiburada.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 72
Benim de aklıma sünger tavsiyesi geldi arkadaş yazmış sanırım evet kalın yatak ağırlık oluşturabilir. Hem daha alt sevide kullanmaya başladığınızda süngeri iptal edebilirsin

Bagi bebek arabası düşünen ya da modellerini araştıran var mı? Pusetli setler 10-13 bin arası. Bebek arabası ve puseti ayrı alınca daha ekonomik oluyor gibi geldi. Ama puseti arabaya takmak için aparat mı gerekiyor onu bilmiyorum araştıran kullanan varsa bilgi verebilir misiniz :)

Bende devlet hastanesinde Başakşehir çam sakura da yaptırdım . 40 dakika sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…