benimde öyle canım 19. haftada gitmiştim, arada 22de detaylıya git , ama 24. haftada da bana aç gel dedi ben de şeker yüklemesi mi dedim evet dedi oradan biliyorum.
Yataş twiny 650 liraya düşmüş az önce sipariş verdim ben deCanım benim de park yatak aşağıda kaldı. Altıına yün yorgan katlayıp koyup üstüne yatağı koyarız diye düşümdüm.. almışken bebek yatağı alıcam. Yataş twiny düşünüyorum bir yüzü yeni doğan için sertmi. Diğer tarafında yumuşak 3 yaşa kadar filan kullansın diye.. geçenlerde indirimle 500e düştü park yatak yok diye almadım pişmanımpark yatak için muslin lastikli çarşafları e bebekten almıştım. 20 tlye düştü bi ara 2 3 tane aldım o zaman ilerde de lazım olur diye.. bir de çorluda taç linensin fabrika satış mağazası var. Oradan nevresim çarşaf ve yastık kılıfı aldım 80 tl.ye geldi baya uygun şoklardayım:) bir de lqstikli beyaz çarşaf aldım altına. Ben kendimde de alez üstüne lastikli takıp sonra normal çarşaflarımı seriyorum... çok fazla nevresim çeşidi yoktu bunu aldım. Sonra eve gelince nevresim seti fiyatlarını görünce şok oldum keşke başka model de alsaymışım
Bana da kımse demedı canım her ay baktır falan dıye bende aylık troıd baktırıyorum baktırmısken bütün kanlarımı ıstermısınız dıyorum dahılıye ye ıstıyolar o sonuçları doktoruma gösteriyorumBenden sadece idrar ve tiroid istiyor ya
A çok iyi yapmışsın , bende bu ay böyle yapayım madem komple bi test vereyim , yapmışken hepsine baksınlarBana da kımse demedı canım her ay baktır falan dıye bende aylık troıd baktırıyorum baktırmısken bütün kanlarımı ıstermısınız dıyorum dahılıye ye ıstıyolar o sonuçları doktoruma gösteriyorum
evet gördüm ama ben karar veremedim hala ya daha yüksek yataklardan mı alsam diye bununda fiyatı iyi ama 8cm'mişYataş twiny 650 liraya düşmüş az önce sipariş verdim ben de
Günaydın, öncelikle akşam için çok geçmiş olsun. Ama yaşadığınız gebelik zehirlenmesi değil bence. Gebelik zehirlenmesi çok daha şiddetli şikayetler yaratabilir ve anne-bebek için de hayati tehlike oluşturur. Yedikleriniz dokunmuştur belki. Yine de gebelik zehirlenmesi açısından kafanızda soru işareti kalmasın diye düzenli tansiyon kontrolü, gözlerinizde ışık çakması olup-olmadığını gözlemleyip doktorunuzla konuşabilirsiniz. Rabbim buradaki tüm anne ve bebekler gibi sizi ve evladınızı da korusun inşallahGünaydın kızlar
Mide bulantısı hapı kullanmama rağmen dün akşam inanılmaz mide bulantısı çektim .akşam ne varsa çıkardım . Defalarca
Sanırım gebelik zehirlenmesi yaşadım . Hala tam anlamıyla düzelmiş sayılmam .
Çok öğürmek bebeğe zarar verir mi
Geçmiş olsun arada bulantı ve kusma bendede devam ediyor tansiyonunuzu ölçtürdünüzmü gebelik zehirlenmesinde tansiyon yükselir bildiğim kadarıyla bide idrarda protein kaçağı olur sağlık ocağına uğrayın bu ikisine baktırın benceGünaydın kızlar
Mide bulantısı hapı kullanmama rağmen dün akşam inanılmaz mide bulantısı çektim .akşam ne varsa çıkardım . Defalarca
Sanırım gebelik zehirlenmesi yaşadım . Hala tam anlamıyla düzelmiş sayılmam .
Çok öğürmek bebeğe zarar verir mi
Teşekkür ederim daha akşam baktım indirim yoktu şimdi sipariş ettimYataş twiny 650 liraya düşmüş az önce sipariş verdim ben de
Kızlar konuyu tam takip edemedim ama park yatakta normal yatağının altına annem sünger kestirmişti koltuk kaplayan bir yerde üstüne yatağı koyduk çok aşağıda kalmasın diyeya
evet gördüm ama ben karar veremedim hala ya daha yüksek yataklardan mı alsam diye bununda fiyatı iyi ama 8cm'miş
Yani açıkçası tansiyonuma baktirmadim . Belirti sadece kusma ve halsizlik birde ishal vardı .Günaydın, öncelikle akşam için çok geçmiş olsun. Ama yaşadığınız gebelik zehirlenmesi değil bence. Gebelik zehirlenmesi çok daha şiddetli şikayetler yaratabilir ve anne-bebek için de hayati tehlike oluşturur. Yedikleriniz dokunmuştur belki. Yine de gebelik zehirlenmesi açısından kafanızda soru işareti kalmasın diye düzenli tansiyon kontrolü, gözlerinizde ışık çakması olup-olmadığını gözlemleyip doktorunuzla konuşabilirsiniz. Rabbim buradaki tüm anne ve bebekler gibi sizi ve evladınızı da korusun inşallah
Tansiyona baktirmadim canım baş donmesi yada görme bozuklugu olmadığı için .yediklerimi çıkarınca rahatladım ama halsizlik var üstümde hala .Geçmiş olsun arada bulantı ve kusma bendede devam ediyor tansiyonunuzu ölçtürdünüzmü gebelik zehirlenmesinde tansiyon yükselir bildiğim kadarıyla bide idrarda protein kaçağı olur sağlık ocağına uğrayın bu ikisine baktırın bence
Kaçıncı haftadasın ishal devam ederse doktoruna ulaş kuzum yinede ihmal etmemekte fayda varTansiyona baktirmadim canım baş donmesi yada görme bozuklugu olmadığı için .yediklerimi çıkarınca rahatladım ama halsizlik var üstümde hala .
21+0 oldum canımKaçıncı haftadasın ishal devam ederse doktoruna ulaş kuzum yinede ihmal etmemekte fayda var
İçini ferah tut bişey olmaz Allah'ın izniyle ama yinede kontrol etmekte fayda var21+0 oldum canım
İshal dün akşam başladı yatana kadar sadece
Şuan yok şükür .akşam eve gidince tansiyon kontrolü yapayım bı ne olur ne olmaz
Cuma günü detayliya gideceğim inşallah .İçini ferah tut bişey olmaz Allah'ın izniyle ama yinede kontrol etmekte fayda var
Güzel haberlerle gel inşallah canım benim bizede haber verCuma günü detayliya gideceğim inşallah .
Gitsemde için rahatlasa .bir ay oldu gitmeyeli doktora .
Daha hareketlerini de hissetmeye tam anlamıyla başlamadım .biseyler oluyor gibi ama bebek hareketimi emin olamiyorum
Çok kısa sürmüş nasıl detaylı ozaman ne çabuk gördü herşeyiKızlar ben devlet hastanesinde detaylı ultrasona girdim ama sadece 5 dakika sürdü. Devlet hastanesi uzun uzun bakar diye beklentim yoktu da detaylının 5 dakika sürmesine çok şaşırdım. Bu normal mi? Özele gidip tekrar baktırmalı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?