2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bana 2 3 hafta sonra gel dedi detaylı sonucunu atınca ama aç gel demedi yada unuttu bakalım gidince öğrencez artık
benimde öyle canım 19. haftada gitmiştim, arada 22de detaylıya git , ama 24. haftada da bana aç gel dedi ben de şeker yüklemesi mi dedim evet dedi oradan biliyorum.

Yataş twiny 650 liraya düşmüş az önce sipariş verdim ben de

A çok iyi yapmışsın , bende bu ay böyle yapayım madem komple bi test vereyim , yapmışken hepsine baksınlar

Günaydın kızlar
Mide bulantısı hapı kullanmama rağmen dün akşam inanılmaz mide bulantısı çektim .akşam ne varsa çıkardım . Defalarca
Sanırım gebelik zehirlenmesi yaşadım . Hala tam anlamıyla düzelmiş sayılmam .
Çok öğürmek bebeğe zarar verir mi

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-17-10-42-29-166_tr.com.happydigital.happymom.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 62
Günaydın, öncelikle akşam için çok geçmiş olsun. Ama yaşadığınız gebelik zehirlenmesi değil bence. Gebelik zehirlenmesi çok daha şiddetli şikayetler yaratabilir ve anne-bebek için de hayati tehlike oluşturur. Yedikleriniz dokunmuştur belki. Yine de gebelik zehirlenmesi açısından kafanızda soru işareti kalmasın diye düzenli tansiyon kontrolü, gözlerinizde ışık çakması olup-olmadığını gözlemleyip doktorunuzla konuşabilirsiniz. Rabbim buradaki tüm anne ve bebekler gibi sizi ve evladınızı da korusun inşallah

Geçmiş olsun arada bulantı ve kusma bendede devam ediyor tansiyonunuzu ölçtürdünüzmü gebelik zehirlenmesinde tansiyon yükselir bildiğim kadarıyla bide idrarda protein kaçağı olur sağlık ocağına uğrayın bu ikisine baktırın bence

Günaydın kızlar oğlumdan grip geçti bana baya zorlanıyorum ama dayanmaya çalışıyorum gece sabaha kadar hiç uyuyamadım sağa sola dönmekten sabah oldu. Bide kedim balkondan düşecekti son anda yakaladım ama nasıl korktum size anlatamam belim kasığım ağrıyor aniden zıpladığım için sanırım

ya

evet gördüm ama ben karar veremedim hala ya daha yüksek yataklardan mı alsam diye bununda fiyatı iyi ama 8cm'miş
Kızlar konuyu tam takip edemedim ama park yatakta normal yatağının altına annem sünger kestirmişti koltuk kaplayan bir yerde üstüne yatağı koyduk çok aşağıda kalmasın diye

Yani açıkçası tansiyonuma baktirmadim . Belirti sadece kusma ve halsizlik birde ishal vardı .
Bulantim var diye tuzlu ayran içeyim dedim onuda yarısını zor içtim .gebelik zehirlenmesi aklıma hamilelik uygulamasında yazıyordu bu haftada olabilir gibisinden orası ile bagdastirdim . Tehlikeli bişey olduğunu bilmiyordum .çıkarma sonrası rahatladım ama halsizlik var tabi .yada üşütmus de olabilirim

Tansiyona baktirmadim canım baş donmesi yada görme bozuklugu olmadığı için .yediklerimi çıkarınca rahatladım ama halsizlik var üstümde hala .

İçini ferah tut bişey olmaz Allah'ın izniyle ama yinede kontrol etmekte fayda var
Cuma günü detayliya gideceğim inşallah .
Gitsemde için rahatlasa .bir ay oldu gitmeyeli doktora .
Daha hareketlerini de hissetmeye tam anlamıyla başlamadım .biseyler oluyor gibi ama bebek hareketimi emin olamiyorum

Cuma günü detayliya gideceğim inşallah .
Gitsemde için rahatlasa .bir ay oldu gitmeyeli doktora .
Daha hareketlerini de hissetmeye tam anlamıyla başlamadım .biseyler oluyor gibi ama bebek hareketimi emin olamiyorum
Güzel haberlerle gel inşallah canım benim bizede haber ver

Çok kısa sürmüş nasıl detaylı ozaman ne çabuk gördü herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…