2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben deterjan olarak green clean aldım carrefour varsa yakınınızda orda satılıyor ayrıca ürünün kendi siteside var ordanda alablrsniz direk bitkisel güzel bir ürün siveno markada öyle o ebebekte satılıyo
Aa carefor da var mi bilmiyordum. Var yakınımda bir bakayım çok iyi olur. Dalın almistim ama bundan sonrakilere alırım artik

Ben de bazilarini hepsiburadadan soyledim outlet diye bir şeyi cikiyor e bebeğin. Bazılarını mağazaya gidip aldim.

Kızlar konuyu tam takip edemedim ama park yatakta normal yatağının altına annem sünger kestirmişti koltuk kaplayan bir yerde üstüne yatağı koyduk çok aşağıda kalmasın diye
Ne kadar mantıklı bir şey yapmışsınız ya. Bizimkiler direkt pamuk Döşek yaptırdı. Nasil kaldıracak park yatak bilmiyorum artik

Cok iyi olmus perşembeden pazara oluyor dimi oranın indirimleri bi bakayim ben de.
evet hem öyle oluyor ben aldığımda da indirimdeydi mesela 300 küsurdan düşmüştü, sonra exrta indirim oldu, yakalamak lazım işte ben tesadüf eseri gördüm

özelde radyoloğa baktırdım , taş çatlasıın 10 bilemedin 15 dk sürdü ama kadın kendi de dedi perinatologların bakması gerek diye, baktı kalbi burda 4 odacıklı, akciğer Burda mide mesane burda bu şekilde bakıp bana gösterdi bi kaç ölçüm yaptı ve bitti bende böyle beklemiyordum ne bileyim burdan okuduklarıma bile damarlara kadar bakıyorlar ve genel olarak sağlıklı deyince umursamadım artık inşallah öyledir nedense içim rahattı benim

21+0 oldum canım
İshal dün akşam başladı yatana kadar sadece
Şuan yok şükür .akşam eve gidince tansiyon kontrolü yapayım bı ne olur ne olmaz
ishal kusma ikisi bir arada takip edilmesi gerekiyor, mikrop kapmış olabilirsiniz, dr a gittiniz mi ? evde bulantı ilacı kullanmakla olmaz

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-17-15-56-09-592_com.android.chrome.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…