2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar karnı küçülmüş gibi hisseden var mı. Randevum 6 gün sonra. Ama sanki son 5 gündür karnım Küçüldü gibi hissediyorum. Sizde durumlar nasıl. Neden olur bu. Bebek hareketleri normal.
Benimde karnım sanki son 15 gündür büyümüyor gibi geldi bide çok aşağıda duruyor sabah kalktığımda üst taraf düm düz aşağı kısımda bi şişlik var sizinde aşağıda mı yada kız annelerinin mi böyle acaba

buna da çok güvenme :) Emzirme döneminde süt olsun diye yiyip çok kilo alanların sayısı da az değil:):)

Kuzum benimki de kız ama aşağıda değil ya çoğu kıyafetim yukarı kalkıyor göbek açık oluyor :):)

yaa ben alamıyorum bedeni bilmiyorum diye ya karnım çok büyürse olmazsa :)

sana konuştum konuştum öğlen artık bunları yememe kararı aldım Öğlen yemeğe çıktım iş yerinde pilav var tatlı var :):) Yİne yedim az da olsa bee

Bebek arabaları alınmaya başlanmış ne güzel telaşlar ya elhamdülillah yaşatana rabbim isteyen herkese de tattırsın bu duyguları hep dualarımda, bizlerde sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah
Bende birkaç bebek arabası favoriledim acaba çevresinde kullanan, bilen var mı bu modelleri?

Eklentiler

• A9A627FD-FDCD-4FCC-9F98-10CF2B29DACB.webp
    22 KB · Görüntüleme: 86
Yaa siz bilirsiniz ama sizce de bu bebek arabaları çok pahalı değil mi
Ben cıvıl den baby enzo marka aldım görerek .hosumada gitti . Kabin boylar sadece biraz pahalı ondada marka marka değişiyor . Ben 3600 TL ye aldım .

Aynısı bende var sürekli sarımsaklı yoğurt peşindeyim eşim diyor çocuk sarımsak kokacak doğunca
Aynen benimkide bide gece yatarken eşim birazcık bozuluyor arkasını dönüyor hemen buram buram kokuyorsun diyor bende diyorum çocuğun istiyor ne yapayım

Bütçe olarak 8-9 binlere çıkabilecekseniz maxi cosi leona 2 ye bakmanızı önerebilirim. Araba aşırı hafif ve çok özelliği var. Ben ondan aldım puset için çok para vermeye gerek yok diye onu da letgo dan aldım ikinci el temiz

kanz D-Go aldım geri yolladım. Ben beğenmedim plastiği filan kötüydü heran kırılcak gibi. Ama başka bir kanz bakmıştım o daha iyiydi. Mutlaka gidip görün derim.

Benim yanlar boş ortadan top gibi göbiş çıktı bu da hepimizde değişiklik gösteriyor olmalı
yaa ben alamıyorum bedeni bilmiyorum diye ya karnım çok büyürse olmazsa :)
Kumaşlar dökümlü yorumlarına trendyoldan baya baktım bol olsun rahat olsun diyede xl aldım ben

Şuan konuşuluyor diye tekrar yazayım öncedende yazmıştım e bebekten joie tourist signature kabin boy baston bebek arabası ile gemm oto koltuğunu 5.000tlye indirimle aldım geçen ay bunada bakabilirsiniz

Haklısınız biraz pahalılar ama 3 yaşa kadar kullanır sağlam olsun diye düşünüyorum almışken
Bakayım o modele de çok teşekkür ediyorum
kanz D-Go aldım geri yolladım. Ben beğenmedim plastiği filan kötüydü heran kırılcak gibi. Ama başka bir kanz bakmıştım o daha iyiydi. Mutlaka gidip görün derim.
Anladım, o zaman biri elendi direkt. Haklısınız bende görmeden almak istemiyorum aslında sadece favorilere ekledim. Ama çok çeşit olan bi mağazaya gitmek lazım bakalım

Kraft limayı arkadaşım kullanıyor bir senedir çok memnun ben de o yüzden bir üst modelini almıştım bunu görsem bunu alırdım fiyat olarak 500 tl filan var arada

Ben mağazalardaki tüm marka modellere baktım sayılır. Travel sistemler özellikle anneler için çok hantal geldi bana. Kendim açıp kapatmayı ve taşımayı denedim baş edilecek gibi değildi en azından bana göre. Bende bagi neo aldım, istersen onada bir bak canım özellikle mağazada deneme fırsatın olursa daha iyi olur. Ben ilk ona bakıp denemiştim, sonra her marka modeli denedim inceledim yine bagi neoya döndüm. Her seferinde bagi neoyu söylüyorum ama vallahi markayla anlaşmam yok arkadaşlar

Travel sistem benim daha çok hoşuma gitti yani tek çıkacağım pek nadir olur diye düşünüyorum ama bakalım o günlere gelelim de sağlıkla O markayı da duymuştum bir bakayım

Canım direk eleme yinede benim gördüğüm başka modeldi daha ucuzdur belki bilmiyorum. Orda bqşka güzel kanz vardı mesela onu beğendim

Canım direk eleme yinede benim gördüğüm başka modeldi daha ucuzdur belki bilmiyorum. Orda bqşka güzel kanz vardı mesela onu beğendim
Hmmm anladım, zaten mağazaya gidip görmek en mantıklısı internetten de alsam mağazadan bi görüp alırım gibi. Sağ olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…