2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende sürekli oradan alıyorum ama çabuk bitiyor beden kalmıyor kuzu herkes alıveriyor. Yine de buldukça alıyorum gerçekten çok uyguna denk geliyor, hamilelik içinde hep oradan aldım.
Yani hamilelikle ilgili kendime göre bişey bulamıyorum daha çok bebek için aldım kumaslarida çok güzel evt bazen kalmıyor ileri ay yazlık ürünler kalıyor . Bakarken filtreleme yap örnek veriyorum erkek bebek olanı seç sadece ona bak

Aynısı bende var sürekli sarımsaklı yoğurt peşindeyim eşim diyor çocuk sarımsak kokacak doğunca

Yani bana doktorun yasakladığı şeyleri yemeyince geriye yiyecek bir şey kalmıyor zaten protein açısından zengin beslen tok tutar diyor ama zaten her sabah 1 adet yumurt yiyorum et/tavuk tüketmeye çalışıyorum da karbonhidrat yemeden doyduğumu hissedemiyorum. Biraz da suyum fazlaymış 2. Gebelikte su fazlalığı daha tehlikeli rahim taşırken zorlanır çok dikkat et vs diyor

Kızlar karnı küçülmüş gibi hisseden var mı. Randevum 6 gün sonra. Ama sanki son 5 gündür karnım Küçüldü gibi hissediyorum. Sizde durumlar nasıl. Neden olur bu. Bebek hareketleri normal.
Yediklerimize bağlı olarak değişiyor. Bazı günler daha şiş oluyorum bazı günler daha hafiflemiş oluyorum ben de.

Benimde iki hafta sonra şeker yüklemem var eğer yüksek olursa diyetistene yönlendiriir kesin ve ben buna hiç hazır değilim şimdiden kısmaya başladım tatlı yemiyordum dün dayanamadım dondurma yedim
Dondurma yasak olmasın ama yaa.. 5 gündür her gün dondurma yiyorum dayanamıyorum ona ya içim istiyor :)

Ben 5. Haftada tartıldığımda 76.5 idim. Sonra diyetisyene başladım 74lere kadar düştüm. Şuan 22. Haftamdayım sabah tartıldım 76.6 mevcut kilom. 80le doğuma gidersem göbek atarım
bende şuan 81imde 85le kapatsam iyi olur diye hayal ediyordum ama kuzum zor ya bence :/ Çok dikkatli olmak lazım daha 4 ay gibi süre var en az ayda bir kilo alsak (ki çok zor) bile 85 yapıyor :S Daha sıcaklar gelcek şişçez ödem yapçaz Dondurmalar , meyveler.. Yazın zor bence yani ayda bir kg almak kışa denk gelse iyiydik ya :):)

CAnım su fazlaysa karbonhidatı kesmen lazım bak. Gebelik şekerinde de su fazlalığı oluyormuş. Sen mutlaka karbonhidrata dikkat et. İlla yiyeceksen bulgur pilavı ye tahıllı ekmek ye. Patates yeme.. özellikle şerbetli tatlı hiç yeme gibi gibi... Kilo düşününce insan bir yerden sonra kendine engel olamıyor özendim yiyeyim diyor. Ama bebek sağlığı işin içine girince öyle değil. İlk 3 ay nerdeyse hepimiz herşeye dikkat ettik burda çoğu kişi öyleydi. ama o ilk risk geçince herkes biraz salmış sanki ...

Bence de çok zor 85 le doğuma girmek bu aydan sonra.
Bende 73.5 la başladım şuan 80.5 kg yum aklım başıma yeni geldi. Başta dikkat etseydim böyle olmazdı kg alma hakkını baştan doldurmaya başladık bende yürüyüş bandı mi alsam diyorum ama çok pahalı ya . Dışarı cikmadigim her an evde yürüdüm

Bu tabloya göre ben 3. sıradakine giriyorum vct ktle indeksimm 25 (Boy 170 75 kg ile hamile kaldım) 7 - 11 almam lazımmış ben şimdiden 7 aldım bile :) Geriye kaldı 4 yandık valla her ay 1 kgdan çok alıyorum ki ben. 2 alsam 8 daha yapar yani 15 kg oluyor en az

Bence dikkat edebilirsek imkansız değil. Biz yeterki inanalım. İstediğimiz kiloda doğuma gidemezsek bile nasılsa doğum sonrası ve emzirme döneminde aşırı kilo kaybediliyormuş, buda züğürt tesellisi ama neyse Benim bi arkadaşım bebek 1 aylıkken 15 kilosu gitmiş aldıklarının

Bagi neo çok küçükmüş canım oturma kısmı. Yaşına gelince tente kafasına değiyormuş. Bagi alacaksan nanofold 2 al bence. Tentesi be oturma kısmı bebek büyüdükçe kademe olarak büyüyebiliyor arkasındaki ayardan.

Kızlar ben lohusa seti aldım sabahlık, gecelik ve pijama takımı. Lcwde bedenleri hemen bitiyor ve zaten uyumsuz oluyorlar diye içime sineni bulamadım. Trendyolda beğendiğim 4lü set markası lohusahamilenin internet siteside varmış 200tl daha uygun olduğunu görünce sitesinden kapıda ödemeli istedim hem sms hem mail gönderildi. Bu derttende kurtuldum.

Canım beni de ekler misin? 33—1— 11.12.2022 —- 18/09/2023 Kütahya erkek

Görsel atar mısın bende bakıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…