2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim de haftaya saki insallah seker yuklemesi bakalim. Ya ben de en çok aç durma kısmında zorlanırken diye dusunuyorum dayanamıyorum çünkü açlığa. Bir de kan vermeden korkarim

Benim de haftaya saki insallah seker yuklemesi bakalim. Ya ben de en çok aç durma kısmında zorlanırken diye dusunuyorum dayanamıyorum çünkü açlığa. Bir de kan vermeden korkarim
Ya benimde sabah 9du ama doktorun acil ameliytı çıkınca sarktı.. siz erkenden gidinki daha az aç kalın.. ben şimdi daha yeni yiyeceğim.. 12.50de son kanı verdim

Alparslan çok güzel bi isim bizimki kız yine bulamıyoruz ya , ama bende aynısını yapıcam , içine beyaz alıcam sadece tulum battaniye bide şapka isimli olucak böyle daha iyi
Kız olsaydı aklımda şunlar vardı Ahsen Leyla ya da Feyruz Rana.. belki sen de beğenirsin fikir olur

Tadı nasıl içebilmişsin heralde hepsini ya ben kusmaktan korkuyorum bunu içerken çok mu tatlı kötü mü tadı
valla bence çok abartılmış o kadar kötü değil. Gazı kaçmış gazoz gibi. Limonluydu benimki bir de. İlk başta iyi geldi hızlı içmedim kusmayayım diye. 10 dakka içinde bütün şişe bitçek dedi. 10 dakkaya yavaş yavaş içtim kusmayayım diye. ama başka hamile vardı o hepsini içti hemen :)) Sonuna doğru bitsina rtık diyon ama tadı kötü diye değil bende sırf ya kusursam stresi vardı. Bİrşey olmadı şükür

eyvah eyvah benim dr beni duysa neler der acaba

Çok şükür darısı başımıza artık benimde 3 haziranda 10 gün kaldı

Normal muayene oldun mu canım bebek nasıl

Canım magnezyum olarak ne yazdı
. İsmi nedir

Ben tüm idrar tahilile yaz dedim gerek yok dedi anlamadım valla bende şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…