Benimki bana bile yapıyor. İlgi sevmeyecek bi cocuk herhalde diyorumKızlar bebek hareket ettiği zaman eşimi cagiriyorum heyecanla geliyor elini koyuyor .eşim elini koyunca bebek duruyorbu sadece bize mi denk geliyor
Benim de haftaya saki insallah seker yuklemesi bakalim. Ya ben de en çok aç durma kısmında zorlanırken diye dusunuyorum dayanamıyorum çünkü açlığa. Bir de kan vermeden korkarimKızlar şeker yüklemesi yaptırdım. 75 gramlık yaptı benim doktorum direk. Önce aç karnına kan ve idrar verdim. Sonra şekerli limon aromalı suyu içtim 10 dakka içinde.. sonra su bittikten sonra saate baktık 1 saat sonra kan verdim. Sonra 1 saat daha bekledik bir daha kan verdim.. toplam 3 kere kan verdim yani.. ( aç - 1. Saat.- 2. Saat) sonuçlar henüz çıkmadı çıkınca göreceğiz. Bilgi veririm sizlere de. O arada hiiç birşey yiyip içmiyorsun. O biraz zorlayabilir ama ben zorlanmadım. Su tadı o kadar kötü değil ben daha şerbet bekliyordum. Gazı kaçmış gazoz gibi..
Ya benimde sabah 9du ama doktorun acil ameliytı çıkınca sarktı.. siz erkenden gidinki daha az aç kalın.. ben şimdi daha yeni yiyeceğim.. 12.50de son kanı verdimBenim de haftaya saki insallah seker yuklemesi bakalim. Ya ben de en çok aç durma kısmında zorlanırken diye dusunuyorum dayanamıyorum çünkü açlığa. Bir de kan vermeden korkarim
Tadı nasıl içebilmişsin heralde hepsini ya ben kusmaktan korkuyorum bunu içerken çok mu tatlı kötü mü tadıKızlar şerefe
Kız olsaydı aklımda şunlar vardı Ahsen Leyla ya da Feyruz Rana.. belki sen de beğenirsin fikir olurAlparslan çok güzel bi isimbizimki kız yine bulamıyoruz ya , ama bende aynısını yapıcam , içine beyaz alıcam sadece tulum battaniye bide şapka isimli olucak böyle daha iyi
valla bence çok abartılmış o kadar kötü değil. Gazı kaçmış gazoz gibi. Limonluydu benimki bir de. İlk başta iyi geldi hızlı içmedim kusmayayım diye. 10 dakka içinde bütün şişe bitçek dedi. 10 dakkaya yavaş yavaş içtim kusmayayım diye. ama başka hamile vardı o hepsini içti hemen :)) Sonuna doğru bitsina rtık diyon ama tadı kötü diye değil bende sırf ya kusursam stresi vardı. Bİrşey olmadı şükürTadı nasıl içebilmişsin heralde hepsini ya ben kusmaktan korkuyorum bunu içerken çok mu tatlı kötü mü tadı
eyvah eyvah benim dr beni duysa neler der acabaBir de kızlar geçen gün iş yaptım yoruldum 2 gün sonra karnım sertleşti gerildi demiştim ya doktor hanm ona kızdıkendini yormayacaksın. Onlar eskide kaldı dedi bir daha yapma dedi. Öyle bir işin varsa 2 3 güne bölceksin dedi.
sen de bundan sonra dikkat et kuzum bence.eyvah eyvah benim dr beni duysa neler der acaba
Çok şükür darısı başımıza artık benimde 3 haziranda 10 gün kaldıKızlar 75 gr şeker yükleme sonucum çıktı. Dr henüz aramadı ama internete baktım normal duruyor. A.ç 81 , 1 saatlik 124 , 2 saatlik 121 çıktı. İnternete göre 140ın altı normal diyor. Çok şükür bunu da atlattık.
Normal muayene oldun mu canım bebek nasılKızlar 75 gr şeker yükleme sonucum çıktı. Dr henüz aramadı ama internete baktım normal duruyor. A.ç 81 , 1 saatlik 124 , 2 saatlik 121 çıktı. İnternete göre 140ın altı normal diyor. Çok şükür bunu da atlattık.
Canım magnezyum olarak ne yazdıKızlar şeker yüklemem guzel geldi sukur bir sorun yok. Rutin tahlillerime de baktırdım Demir düşme eğiliminde ama 10un altına düşmediği sürece günde 2 ye çıkartmıyorum dedi doktor. 20. Haftadan sonra mutlaka şikayetiniz olmasa da idrar tahlili verin bende bakteri cikti ama doktor anlamlı degil dedi referans 0 4 benimki 5. Suya katılan bir toz yazdı doktor aksam içecekmişim.20. Haftadan sonra oluyormus. .Yine de baktırın artış olursa bebeği zarari olmazmış ama erken doğum riski yaparmış. Magnezyuma başlayalım dedi artık onu yazdı demirle birlikte içme dedi
3 hafta sonra kontrol yine kan bakılacak ekstra d vitamini de isteyelim dedi doktorum.
Benimde 3 Haziran da ama midem aç kalınca çok bulanıyor bakalım sonuna kadar götürebilecekmiyimÇok şükür darısı başımıza artık benimde 3 haziranda 10 gün kaldı
Bebek li daha güzelKızlar hangisi gözünüze hoş geliyor
Evet canım normal muay.de olduk çok şükür iyi herşeyi büyümüş kızımız :) 28. haftada çağırdı bir sonrakine inş.Normal muayene oldun mu canım bebek nasıl
bence kelebekli :)Kızlar hangisi gözünüze hoş geliyor
Kelebekli olan çok hoşKızlar hangisi gözünüze hoş geliyor
Ben tüm idrar tahilile yaz dedim gerek yok dedi anlamadım valla bende şaşırdımKızlar şeker yüklemem guzel geldi sukur bir sorun yok. Rutin tahlillerime de baktırdım Demir düşme eğiliminde ama 10un altına düşmediği sürece günde 2 ye çıkartmıyorum dedi doktor. 20. Haftadan sonra mutlaka şikayetiniz olmasa da idrar tahlili verin bende bakteri cikti ama doktor anlamlı degil dedi referans 0 4 benimki 5. Suya katılan bir toz yazdı doktor aksam içecekmişim.20. Haftadan sonra oluyormus. .Yine de baktırın artış olursa bebeği zarari olmazmış ama erken doğum riski yaparmış. Magnezyuma başlayalım dedi artık onu yazdı demirle birlikte içme dedi
3 hafta sonra kontrol yine kan bakılacak ekstra d vitamini de isteyelim dedi doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?