Hangisinden almıştın magnezyumuMagnezyum içtim ve senin gibi oldum yaishal oldum
Yok canım görmedim maalesef .Kuzu ben yazmıştım önceden ama görmemişsin sanırım. Sen 2 3 tane tulum da al bnce
Aynen bende , biraz yorulsam da kötü oluyorum , Dr’ta bişey olmaz normaldir demedi , o yüzden artık valla hep dinlenicem , Allah korusun bişey olmasın inşallah sağ sağlim zamanında evlatlarımızı kucağımıza alırızYürüyüş zaten son haftalar önemli, şimdilik ben de bu yüzden yürüyüş yapmıyorum hemen karnım sertleşiyor. Magnezyumu yarım kullan o zaman
Hediye gelmez ki , kim hediye getirecek , yani biz kıbrıstayız ama hiç akrabamız yok burda herkes Türkiye’de , bi annem var , kaynanam ben alıcam dedi , ama hep yazlık büyük beden almış bide aldıklarını beğenmiyorumAcaba hediye de gelir çok olur falan diyemi?
Magnezyum diasporal saşe , Dr önerdi , suya karıştırıp içiyorumHangisinden almıştın magnezyumu
Bende merak ediyorum yayaaaneden doğuruyorlar acaba önceden gelişen sorunlar mı var yoksa ani mi oluyor
Günaydın canımGünaydın güzel Anneler gününüz aydın olsun
Ayy dr banada şeker yüklemesi yapıcaz dedi , 24 haftam bitince gel dediGünaydın canım, herkese günaydın... ben bugün kızımı görcemve şeker yüklemesi bitsin size de haberleri veririrm
AminnnnAynen bende , biraz yorulsam da kötü oluyorum , Dr’ta bişey olmaz normaldir demedi , o yüzden artık valla hep dinlenicem , Allah korusun bişey olmasın inşallah sağ sağlim zamanında evlatlarımızı kucağımıza alırız
Aynen çıt çıtlı zıbınlar olmazsa olmazGünaydın dün yakın bir arkadaşımın doğumunda bulundum bebek için hastane çıkışlarında alt üst takımdan ziyade çıtçıtlı body tarzı zıbınlar bulundurmanızı öneririm bebişimizin beli açıldı durdu diğer türlü :)
Canım ben magnezyum diasporal saşe , resimini attımMagnezyum kullananlar hangi marka kullanıyorsunuz. Hap mı yoksa suya atılan mı. Foto varsa atar mısınız.
çok sorun olmaz bence ya düşüyor zaten 7 güneBen yenidoganlari hep alt üst 5 li takım olarak aldımgöbek bağı hiç aklıma gelmedi 6 takım falan aldım yani bide
sağol canım bitti çok şükürAmaan zor iş kuzum bee, Allah kolaylık versin
Aynen bencede kalsiyum dan ola bilirkızlar diz kapağı ağrısı çeken var mı ? 10 gün falan oldu dizlerim ağrıyor kemik ağrısı daha çok, kalsiyum mu çekiliyor acaba çok fazla süt ve süt ürünleri tüketemedim bu ara
Biz de çok yaşadık o durumu canımKızlar bebek hareket ettiği zaman eşimi cagiriyorum heyecanla geliyor elini koyuyor .eşim elini koyunca bebek duruyorbu sadece bize mi denk geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?