2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzu ben yazmıştım önceden ama görmemişsin sanırım. Sen 2 3 tane tulum da al bnce
Yok canım görmedim maalesef .
Gecen bı arkadaş 1.5 aylık kız bebisine 3-6 tulum giydiriyordu . Olmuyor yenidoganlar diyordu . . Alayım bende yeni doğan tulumu bari
Aldığım tulumlar daha çok 6-9 ben hep tersini yapıyorum her halde

Kızlar şeker yüklemem guzel geldi sukur bir sorun yok. Rutin tahlillerime de baktırdım Demir düşme eğiliminde ama 10un altına düşmediği sürece günde 2 ye çıkartmıyorum dedi doktor. 20. Haftadan sonra mutlaka şikayetiniz olmasa da idrar tahlili verin bende bakteri cikti ama doktor anlamlı degil dedi referans 0 4 benimki 5. Suya katılan bir toz yazdı doktor aksam içecekmişim.20. Haftadan sonra oluyormus. .Yine de baktırın artış olursa bebeği zarari olmazmış ama erken doğum riski yaparmış. Magnezyuma başlayalım dedi artık onu yazdı demirle birlikte içme dedi
3 hafta sonra kontrol yine kan bakılacak ekstra d vitamini de isteyelim dedi doktorum.

Yürüyüş zaten son haftalar önemli, şimdilik ben de bu yüzden yürüyüş yapmıyorum hemen karnım sertleşiyor. Magnezyumu yarım kullan o zaman
Aynen bende , biraz yorulsam da kötü oluyorum , Dr’ta bişey olmaz normaldir demedi , o yüzden artık valla hep dinlenicem , Allah korusun bişey olmasın inşallah sağ sağlim zamanında evlatlarımızı kucağımıza alırız

Aynen çıt çıtlı zıbınlar olmazsa olmaz

kızlar diz kapağı ağrısı çeken var mı ? 10 gün falan oldu dizlerim ağrıyor kemik ağrısı daha çok, kalsiyum mu çekiliyor acaba çok fazla süt ve süt ürünleri tüketemedim bu ara

Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım. 75 gramlık yaptı benim doktorum direk. Önce aç karnına kan ve idrar verdim. Sonra şekerli limon aromalı suyu içtim 10 dakka içinde.. sonra su bittikten sonra saate baktık 1 saat sonra kan verdim. Sonra 1 saat daha bekledik bir daha kan verdim.. toplam 3 kere kan verdim yani.. ( aç - 1. Saat.- 2. Saat) sonuçlar henüz çıkmadı çıkınca göreceğiz. Bilgi veririm sizlere de. O arada hiiç birşey yiyip içmiyorsun. O biraz zorlayabilir ama ben zorlanmadım. Su tadı o kadar kötü değil ben daha şerbet bekliyordum. Gazı kaçmış gazoz gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…