- 6 Nisan 2022
- 224
- 35
- 28
- 28
Yok o dert bendede var eşimde tepki vermiyo bana gelince fikir fikirKızlar bebek hareket ettiği zaman eşimi cagiriyorum heyecanla geliyor elini koyuyor .eşim elini koyunca bebek duruyorbu sadece bize mi denk geliyor
Oyyy ağzını burnunu yerim ya ne güzel göstermiş kendini annesiKızlar Aybars'ım ancak bu kadar gösterdi suratınıçevremdeki herkes yanaklarının tombişliği ve burnunu aynı bana benzetti ama daha erken mi bunun için bilemiyorum ama nasıl mutlu oldum anlatamam
Nereden sipariş verdin canım çok güzelmişBenim de kapı süsüm bu olcak kızlar siparişi verdim ben de. İsimli nakışlı yastık battaniye tulum da verdim. Yaptıracaklar varsa valla elinizi çabuk tutun temmuzda teslim diyorlar :) ben son ana kalırsa heycandan ölürümriske atmayı sevmem :)
Uzun olma sebebi yastık battaniye tulum sanırım değil mi çok güzelmiş çok beğendimBenim de kapı süsüm bu olcak kızlar siparişi verdim ben de. İsimli nakışlı yastık battaniye tulum da verdim. Yaptıracaklar varsa valla elinizi çabuk tutun temmuzda teslim diyorlar :) ben son ana kalırsa heycandan ölürümriske atmayı sevmem :)
Bence kelebekli olan, bende bu tarz modelleri çok beğenir oldum canım, sanada fikir olsun diye paylaşayımKızlar hangisi gözünüze hoş geliyor
Ayy bende çok beğenmiştim bu modelleri güle güle kullan canımBenim de kapı süsüm bu olcak kızlar siparişi verdim ben de. İsimli nakışlı yastık battaniye tulum da verdim. Yaptıracaklar varsa valla elinizi çabuk tutun temmuzda teslim diyorlar :) ben son ana kalırsa heycandan ölürümriske atmayı sevmem :)
Doktorum bana balık yağı vermedi ne zaman başladı size doktorunuzKuzum balık yağı önemli ya hergün iç bence.. benimde unuttuğum oluyor tabiki..ama içmekte fayda var. Çünkü hiçbirimiz yeterli omegayı balık yiyerek alamayız.. bak benim son içtiğim omegayı sevdim rahatsız etmiyor beni eskisi kadar. İstersen bir dene.
Bu da çok güzel duruyor kararsız kalıcam böyleBence kelebekli olan, bende bu tarz modelleri çok beğenir oldum canım, sanada fikir olsun diye paylaşayım
Aslında ben sürekli kabız oluyorum ya o yüzden iyi geliyordu dün ama nedense ishal yaptıBende de ishal yaptı o ama ocean 3 lu kombinasyonu var çok aşırı memnun kaldım ondan yazmak istedim gorunce
Aynen öyle vallaAnaaam kız üzülme belki de bu sürecte akraba olmaması iyidirkarışan olmaz sana, sen kendin alırsın oh miss
İnşallah detaylı çok güzel geçerSelam kızlarNewMamaa canım iyi olmanıza çok sevindim sağlıkla kavuşun, bende 2. El anne yanı yatak ve bebek arabası buldum çok güzel temiz uygun fiyatlı şeyler buldum, detaylıyı atlatalım da alacağım inşallah bana dua edin lütfen canlar, bide bu balık yağını her gün içiyor musunuz ya, bı gün durup bı gün içsem olmaz mı bıktım ilaç içmekten.
Bende ilk bundan içtim sonra başla bir marka sonra bitti bende unuttum almayı aliyim madem yaKuzum balık yağı önemli ya hergün iç bence.. benimde unuttuğum oluyor tabiki..ama içmekte fayda var. Çünkü hiçbirimiz yeterli omegayı balık yiyerek alamayız.. bak benim son içtiğim omegayı sevdim rahatsız etmiyor beni eskisi kadar. İstersen bir dene.
Maşallah canım çok güzel çıkmış , perintolog benim bebeği de sana benziyor galiba dedi ama ben hiç benzetmedimKızlar Aybars'ım ancak bu kadar gösterdi suratınıçevremdeki herkes yanaklarının tombişliği ve burnunu aynı bana benzetti ama daha erken mi bunun için bilemiyorum ama nasıl mutlu oldum anlatamam
Çok güzel canım , evet ya bende sordum 1 ay da veriyorlar nakışlıları , biz isim seçemiyoruz yaBenim de kapı süsüm bu olcak kızlar siparişi verdim ben de. İsimli nakışlı yastık battaniye tulum da verdim. Yaptıracaklar varsa valla elinizi çabuk tutun temmuzda teslim diyorlar :) ben son ana kalırsa heycandan ölürümriske atmayı sevmem :)
Kabız olmak çok zor ya o zaman biraz iyi olmuş çok olmasindaAslında ben sürekli kabız oluyorum ya o yüzden iyi geliyordu dün ama nedense ishal yaptı
soldakiKızlar hangisi gözünüze hoş geliyor
Bunun fiyatı ne kadar acaba bende imom kullanıyorum ama kokusu beni rahatsız ediyor malesefKuzum balık yağı önemli ya hergün iç bence.. benimde unuttuğum oluyor tabiki..ama içmekte fayda var. Çünkü hiçbirimiz yeterli omegayı balık yiyerek alamayız.. bak benim son içtiğim omegayı sevdim rahatsız etmiyor beni eskisi kadar. İstersen bir dene.
Valla eşimde aynısını dedi , için temizlendi dediKabız olmak çok zor ya o zaman biraz iyi olmuş çok olmasinda
Evet hep yaparsa çok zor olur ya ondan dedim bende inşallah yapmaz daha bana da Ferrum aşırı karın ağrısı yaptı sonradan fark ettim insan korkuyor da yaniValla eşimde aynısını dedi , için temizlendi dediama sancı yaptı o yüzden rahatsız oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?