2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar Aybars'ım ancak bu kadar gösterdi suratını çevremdeki herkes yanaklarının tombişliği ve burnunu aynı bana benzetti ama daha erken mi bunun için bilemiyorum ama nasıl mutlu oldum anlatamam
Oyyy ağzını burnunu yerim ya ne güzel göstermiş kendini annesi benim minnoşum kordonuyla ve eliyle aşk yaşıyor bir süredir yüzünü net göremiyorum 2 seferdir

Benim de kapı süsüm bu olcak kızlar siparişi verdim ben de. İsimli nakışlı yastık battaniye tulum da verdim. Yaptıracaklar varsa valla elinizi çabuk tutun temmuzda teslim diyorlar :) ben son ana kalırsa heycandan ölürüm riske atmayı sevmem :)

Eklentiler

• Screenshot_20230523-203949_Instagram.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 88
Nereden sipariş verdin canım çok güzelmiş

Uzun olma sebebi yastık battaniye tulum sanırım değil mi çok güzelmiş çok beğendim

Ayy bende çok beğenmiştim bu modelleri güle güle kullan canım

Doktorum bana balık yağı vermedi ne zaman başladı size doktorunuz

İnşallah detaylı çok güzel geçer ben içmiyorum ya balık yağı

Bende ilk bundan içtim sonra başla bir marka sonra bitti bende unuttum almayı aliyim madem ya ben demir ilacı da almıyorum

Kızlar Aybars'ım ancak bu kadar gösterdi suratını çevremdeki herkes yanaklarının tombişliği ve burnunu aynı bana benzetti ama daha erken mi bunun için bilemiyorum ama nasıl mutlu oldum anlatamam
Maşallah canım çok güzel çıkmış , perintolog benim bebeği de sana benziyor galiba dedi ama ben hiç benzetmedim halasına benzettim valla

Çok güzel canım , evet ya bende sordum 1 ay da veriyorlar nakışlıları , biz isim seçemiyoruz ya

Bunun fiyatı ne kadar acaba bende imom kullanıyorum ama kokusu beni rahatsız ediyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…