2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Park yatak kesin alıcam , bide bu yatağı düşündüm , ilerde büyüyüp yatakta oluyormuş
ilk 1 sene zaten sizin odanızda yatacak. 1 yaştan sonra hemen odaları ayırabilir miyiz emin değilim hem daha uzun yıllar kullanabilmek için hem de neye gerçekten ihtiyacımız olduğunu bilmek için beklemek daha doğru olabilir.

Yani evet oda var aslında ،ben 6 aylıkta ayırmayı düşünüyorum , 1 yaştan sonra hayatta ayrılmaz ben 9 yaşıma kadar annemle uyudum , çok kötü bişey o yüzden daha neyin ne olduğunu bilmeden ayırıcam

ilk 1 yıl bebek sağlığı açısından önemli diyorlar. Allah korusun ani bebek ölümleri en çok ilk bir yıl içinde oluyormuş. o yüzden yanımızda olmaları çok önemli.

Çok güzel.. Çok değerli..
bebek ortalama 4 aydan sonra hareketleneceği için bu beşik sizi de bebişinizi de biraz zorlayabilir.
Ana kucağı gibi değerlendirilebilir siye düşündüm.

Bu tarz beşikler gece kullanıma uygun olmaz canım
Ama gündüz kullanabilirsin
Bizim çevrede eskiden çok kullanılıyordu

Canım yataktan kalkıp beşiğin içinden almak zor gelir diye düşünüyorum ama günlük kullana bilirsin bence yani anne kucağı gibi

Canım bence bunu gündüz salonda filan uyuduğunda kullanabilirsin. Gece bu tehlikeli gibi geldi bana:/ Odasındaki beşiğini Yatak odana koyamayacaksan park yatak yada anne yanı da gerekir gibi

Çok teşekkür ederim kızlar, sanırım gündüz uyuduktan sonra bu beşiğe koymak daha doğru olacak. Biraz büyüyünce kullanılmıyor zaten.. Çok sağolun

Ben de bugun gittim gebe okuluna onu yazmaya gelmiştim ekleyecek bir sey yok ilk ders icin. 3 ders alacakmışız biz de whatsapp grubu da varmış oradan videolar atıyor ebe. Haftada 3 gün de pilates var cok başarılı buldum gerçekten.
Sadece söylediklerine ek olarak perine masajının önemini ve normal doğum isteyenlerin başlaması gerektiğini söyledi

ilk 1 yıl bebek sağlığı açısından önemli diyorlar. Allah korusun ani bebek ölümleri en çok ilk bir yıl içinde oluyormuş. o yüzden yanımızda olmaları çok önemli.
Ya aslında evet ama bir yaştan sonra nasıl ayırıcaz hiç bilmiyorum

odasını sevdirerek, alıştıra alıştıra bir süre onunla odada yatıp daha sonra uyuyunca ayrılarak.. birazda süreci o günün şartları belirler herhâlde
Yani evet bakalım nasıl olucak eskiden bi yerde 6 ayda ayırın yazmıştı ama doğru 6 ay çok erken

Park yatak kesin alıcam , bide bu yatağı düşündüm , ilerde büyüyüp yatakta oluyormuş
Yatak konusunda herkes pek çok yazışmış. İlk oğlum şu an 13 aylık, ona aldıklarımızı fikir olarak paylaşayım Doğumdan önce chicco 4in1 almıştık ki çookk faydasını gördüm ilk 3 ay nereye gitsem o odaya yanımda sürükledim,6. Aydan itibaren de mama sandalyesi formuna dönüyor incelemenizi tavsiye ederim. Ancak yatak olarak uzun süre kullanıma uygun değil ancak 3-4 ay yatabilir bebiş içinde. Sonrasında park yatak aldık şu an hala park yatakta bizim yanımızda yatıyor. Ama oğlum 6 aylık olduğunda da çilek mobilyadan montessori yatak odası takımı aldık. Şimdi kardeşi doğmadan o odada yatırma çalışmalarına başlayacağız

Teşekkür ederim tecrübenizi paylaştığınız için

4in 1 baktım çok pahalı ya 7 bin yazıyor

Evet aynen o da vardı 30dan sonra kesin başlayın, ne kadar önce başlarsanız iyi dedi

Ben de ablamdan biliyorum kardeşi doğunca kadar anlamların odasında park yatakta yattı. Ama suan kime sorsam 6 7 Ay yatti diyor. Yeni nesil bebeklerde bir kipirdanma var sanirim ben de kanz aldim anne yani park yatak bakalim.

Maşallah canım o zaman uzun boylu olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…