2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bu arada ben insüline başlıyorum ,şeker takibi sonucu doktorum gece yapacağım insülini yazdı bugün inş sadece gebelik şekeridir sonra geçer
Merak etme, daha evvel teshis konmadiysa gebelik sekeridir. Açliklarin yüksek demek ki,gece kullanman icin levemir vermistir sana. Endise etme. Kullan, tavsiyelerine uy, gebeliginde de rahat edersin, sonrasinda da deva etmez

Merak etme, daha evvel teshis konmadiysa gebelik sekeridir. Açliklarin yüksek demek ki,gece kullanman icin levemir vermistir sana. Endise etme. Kullan, tavsiyelerine uy, gebeliginde de rahat edersin, sonrasinda da deva etmez
Evet cnm 100ün üstünde çıkıyor hep bir gece yatarken 95e düştü öğlen açlık daha yüksek 120nin üstü takibe alalım dedi ,levemir verdi evet gece yatmadan 3cc yapicam inş çok düşürmez uyurken,haftaya kontrole çağırdı

Cok güzel cnm ismiyle büyüsün inş ogluşların
Amin canim
Yok düsük dozla baslatmis, cok düsmez o.
Ben şu an 34 ünite vuruyorum.

Kızlar bu arada ben insüline başlıyorum ,şeker takibi sonucu doktorum gece yapacağım insülini yazdı bugün inş sadece gebelik şekeridir sonra geçer
Geçmiş olsun kuuzm benimde sonum insülin olucak büyük ihtimalle anlatır mısın nasıl oluyor dozunu ayarlamadan parmak ucu şekere bakıyormuusun sürekli

Banada bir el atıverin ya nasıl geliyor bu kararlılık durumu bide ben terazi burcuyum kararsızlıklarımla bu yaşa iyi gelmişim diyorum
bizimki baba terörü be canım diye diye beni de alıştırdı sonuçta başka isim düşünemiyorum

Geçmiş olsun kuuzm benimde sonum insülin olucak büyük ihtimalle anlatır mısın nasıl oluyor dozunu ayarlamadan parmak ucu şekere bakıyormuusun sürekli
Ben merak ettiklerine cevap verebilirim. Dozunu dr ayarliyor. Misal 5 ünite yaoacaksin diyor, sen 21.00 de 5 üniteye ayarlayip yapiyorsun kendine.. bu saatte vurulan insülin açlik şekerini düsürmeye yardimci oluyor. Yapildiktan sonra ki 24 saate etki ediyor. Ertesi gün sabah kahvaltidan önce ,ögle ve aksam yemekten önce parmaktan ölçüm yapip not alip dr.a iletiyorsun. Eger istedigi degerlerde ise dozu ayni kaliyor yoksa yükseltiyor

Diyet yapmakta çok zor olacak düzenli yemek saati yok ki bizde bakalım biraz zor olacak ama oğluşum için değer diyet yapanlar nasıl uyum sagladınız
Diyete iki gündür başladım ama tuhaf geldi canının istediği hiçbişeyi yiyemiyorsun sık sık yediğin için listede olan şeyleri de canın istemiyor bıkkınlık geliyor bakalım ne olucak böyle

Teşekkür ederim açıkladığın için anladığım kadarıyla hep aç bakıyosun sabah öğlen ve akşam tokluk hallere bakılmıyor peki haftada bir yada iki haftada bir endokrinolojiye gitme zorunluluğumuz olucak mı acaba

Sağol cnm ,inş senin olmaz diyetle fln yoluna girer. evet bakıyorum çok hafif acı ama parmak uçlarım morardı, Rabbim şeker hastalığı olanlara şifa versin

Benim hem açlik hem tokluk şekerim yüksek. Ben iki insülin kullaniyorum. İkisini de ölçuyorum. A Aymelek özelinde bahsettim.
Dr yönlendiriyor genelde. Ben bu hafta gittim yüksek diye sekerim haftaya bi daha gel dedi. Seni de yönlendirir dr'un

Gebelik diyabeti olan arkadaşlarımm, şeker ölçme aleti aldınız mi? Doğru ölçüm yapan bir cihaz almak istiyorum, bulamadım. Bir de cihazın çubukları normalde çok pahalı ama reçeteli olursa ücretsiz oluyor dediler. Doğru mudur bu bilginiz var mı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…