Çok geçmiş olsun sonrasında geçer umarım, ne diyor doktorKızlar bu arada ben insüline başlıyorum ,şeker takibi sonucu doktorum gece yapacağım insülini yazdı bugün inş sadece gebelik şekeridirsonra geçer
MUHAMMED AZİZMerak ettim cnm ,bebişlerin ismi ne olacaktı
Merak etme, daha evvel teshis konmadiysa gebelik sekeridir. Açliklarin yüksek demek ki,gece kullanman icin levemir vermistir sana. Endise etme. Kullan, tavsiyelerine uy, gebeliginde de rahat edersin, sonrasinda da deva etmezKızlar bu arada ben insüline başlıyorum ,şeker takibi sonucu doktorum gece yapacağım insülini yazdı bugün inş sadece gebelik şekeridirsonra geçer
Teşekkürler cnm, şeker takibine devam edicem diyetle beraber gece levemir flekpen iğne yapicam kendim haftaya kontrole çağırdı yineÇok geçmiş olsun sonrasında geçer umarım, ne diyor doktor
Cok güzel cnm ismiyle büyüsün inş ogluşlarınMUHAMMED AZİZCEMAL SUFİ
Evet cnm 100ün üstünde çıkıyor hep bir gece yatarken 95e düştü öğlen açlık daha yüksek 120nin üstü takibe alalım dedi ,levemir verdi evet gece yatmadan 3cc yapicam inş çok düşürmez uyurken,haftaya kontrole çağırdıMerak etme, daha evvel teshis konmadiysa gebelik sekeridir. Açliklarin yüksek demek ki,gece kullanman icin levemir vermistir sana. Endise etme. Kullan, tavsiyelerine uy, gebeliginde de rahat edersin, sonrasinda da deva etmez
Amin canimCok güzel cnm ismiyle büyüsün inş ogluşların
Yok düsük dozla baslatmis, cok düsmez o.Evet cnm 100ün üstünde çıkıyor hep bir gece yatarken 95e düştü öğlen açlık daha yüksek 120nin üstü takibe alalım dedi ,levemir verdi evet gece yatmadan 3cc yapicam inş çok düşürmez uyurken,haftaya kontrole çağırdı
Kadın doğumKizlar merhaba şeker yuklemesi yaptıracağım ama dahiliyeden mi kadın doğumdan mi sıra almalıyım
Geçmiş olsun kuuzm benimde sonum insülin olucak büyük ihtimalle anlatır mısın nasıl oluyor dozunu ayarlamadan parmak ucu şekere bakıyormuusun sürekliKızlar bu arada ben insüline başlıyorum ,şeker takibi sonucu doktorum gece yapacağım insülini yazdı bugün inş sadece gebelik şekeridirsonra geçer
bizimki baba terörü be canımBanada bir el atıverin ya nasıl geliyor bu kararlılık durumubide ben terazi burcuyum kararsızlıklarımla bu yaşa iyi gelmişim diyorum
Ben merak ettiklerine cevap verebilirim. Dozunu dr ayarliyor. Misal 5 ünite yaoacaksin diyor, sen 21.00 de 5 üniteye ayarlayip yapiyorsun kendine.. bu saatte vurulan insülin açlik şekerini düsürmeye yardimci oluyor. Yapildiktan sonra ki 24 saate etki ediyor. Ertesi gün sabah kahvaltidan önce ,ögle ve aksam yemekten önce parmaktan ölçüm yapip not alip dr.a iletiyorsun. Eger istedigi degerlerde ise dozu ayni kaliyor yoksa yükseltiyorGeçmiş olsun kuuzm benimde sonum insülin olucak büyük ihtimalle anlatır mısın nasıl oluyor dozunu ayarlamadan parmak ucu şekere bakıyormuusun sürekli
Diyete iki gündür başladım ama tuhaf geldi canının istediği hiçbişeyi yiyemiyorsun sık sık yediğin için listede olan şeyleri de canın istemiyor bıkkınlık geliyor bakalım ne olucak böyleDiyet yapmakta çok zor olacak düzenli yemek saati yok ki bizdebakalım biraz zor olacak ama oğluşum için değer diyet yapanlar nasıl uyum sagladınız
Teşekkür ederim açıkladığın için anladığım kadarıyla hep aç bakıyosun sabah öğlen ve akşam tokluk hallere bakılmıyor peki haftada bir yada iki haftada bir endokrinolojiye gitme zorunluluğumuz olucak mı acabaBen merak ettiklerine cevap verebilirim. Dozunu dr ayarliyor. Misal 5 ünite yaoacaksin diyor, sen 21.00 de 5 üniteye ayarlayip yapiyorsun kendine.. bu saatte vurulan insülin açlik şekerini düsürmeye yardimci oluyor. Yapildiktan sonra ki 24 saate etki ediyor. Ertesi gün sabah kahvaltidan önce ,ögle ve aksam yemekten önce parmaktan ölçüm yapip not alip dr.a iletiyorsun. Eger istedigi degerlerde ise dozu ayni kaliyor yoksa yükseltiyor
Sağol cnm ,inş senin olmaz diyetle fln yoluna girer. evet bakıyorum çok hafif acı ama parmak uçlarım morardı, Rabbim şeker hastalığı olanlara şifa versinGeçmiş olsun kuuzm benimde sonum insülin olucak büyük ihtimalle anlatır mısın nasıl oluyor dozunu ayarlamadan parmak ucu şekere bakıyormuusun sürekli
Benim hem açlik hem tokluk şekerim yüksek. Ben iki insülin kullaniyorum. İkisini de ölçuyorum. A Aymelek özelinde bahsettim.Teşekkür ederim açıkladığın için anladığım kadarıyla hep aç bakıyosun sabah öğlen ve akşam tokluk hallere bakılmıyor peki haftada bir yada iki haftada bir endokrinolojiye gitme zorunluluğumuz olucak mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?