2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım benim akrabada biri hamileydi plasenta aşağıdaydı , dr sadece tuvalete gidebilirsin demişti , eğer dinlenme imkanın varsa güzelce dinlen bide plasenta yukarıya doğru çekile bilir zamanla

Kesin miyani Güneş anlamadım :) Tabloya ekleyeyim ona göre ben beğendim :)

Aynen teşekkür ederim

Aynen öyle baktim söylediğiniz markaya gayet güzel heralde bende ondan alırım

Banada bir el atıverin ya nasıl geliyor bu kararlılık durumu bide ben terazi burcuyum kararsızlıklarımla bu yaşa iyi gelmişim diyorum
Bizimde hamilelik haberini alir almaz isimlerimiz belli olmustu.
İsim kararsizligi zor. Bastan koyup rahat edenlerdenim

kızlar merhaba, ben 8 haftalık hamileyim. 5.haftada yoğun kanamam oldu,progestan iğne ve fitile basladım. iki kere daha aynı sey oldu. şimdi işe dönmem lazım ama bu şekilde iğne ve fitil kullanmasına rağmen işe gitmeye devam eden oldu mu?

Öncelikle tebrik ederim, sağlıkla ilerlesin inşallah. Benim tüp bebek olduğu için ilk üç ay iğne kullandım ve raporluydum. Kanamanız varsa bence rapor alın gitmeyin istirahat edin derim. Geçmiş olsun

Ben rüyamda isim görmeyi bekliyorum artık, isim seçme meselesi çok zormuş valla Sizi takdir ettim en başından beri belliymiş sizin
Bende aynı şeyi düşündüm cnm, evet zormuş, başkası için çok çabuk karar veren ben kendime gelince öyle düşünüyorum daha inş doğana dek buluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…