615Kaça aldın canım
Aynı almışız daha uygun vardı da gözümden mi kaçtı dedim
İki markaya da ıyı dıyolar canım merfbaby daha uygun bende onu dusunuyorumBu 2 muadil markayı çevrenizde kullanan var mı? Hangisini önerirsiniz ?
Eki Görüntüle 3256201
Ekledim Ela kızımızı da tabloyaBu arada benim bebişin ismi Ela olacak inşallah tabloya eklerseniz sevinirim
Canım benim akrabada biri hamileydi plasenta aşağıdaydı , dr sadece tuvalete gidebilirsin demişti , eğer dinlenme imkanın varsa güzelce dinlen bide plasenta yukarıya doğru çekile bilir zamanlaKızlar selam, bayadır yazamadım buraya ne çok konu birikmiş. Ben malesef eylül annesi değil ağustos annesi olacağım. Plasenta aşağıda yerleşmiş benim. İnanılmaz bir baskı hissediyorum karnımın alt tarafında. Doktor 36 haftalıkken alırız muhtemelen dedi. İlk oğlum 37 haftalık doğmuş 10 gün yoğun bakımda kalmıştı. Umarım bu doğduğunda kalmaz aynı acılı süreçleri yaşamayız
Kesin miyani Güneş anlamadım :) Tabloya ekleyeyim ona göre ben beğendim :)Kız olsa da erkek olsa da Güneş istiyordum. Eşim erkek olursa olmaz kız ismi diyordu. Netice de kızımız olacak Güneş diye de ilan ettik tüm ahaliyeŞimdi de bakıyorum ki çokta koyan var. Ama ikinci alternatifimiz yok. Eşim de zaten benden fazla benimsedi. Zor şeymiş isim konusu
Aynen teşekkür ederimİlk bebeğim 1 yaşında ona doktorumuzun önerisi ile aldık. Doktorumuz bebek kullanımı için en uygun olanların taşınabilir ve ses çıkarmayanlar olması gerektiğini söylemişti aksi halde korkup çok ağlıyorlarmış. Ben çok memnunum arada tıkandığında kendüm için dahi kullanıyorum mutlaka alın derim
Aynen öyle baktim söylediğiniz markaya gayet güzel heralde bende ondan alırımDaha henüz vermedi. Ama ben kendim araştırırken direct nexus diye bir markayı favorilemiştim. 600 tl civarında şu an. İnstagram da kullananı çok. Övmüşlerdi de bayağı. Kışa girerken daha çok artıyor fiyatları talep arttığı için
Aynen güzelmiş alırım ondan heraldeNexus canım en popüleri o zaten sanırım
Bu 2 muadil markayı çevrenizde kullanan var mı? Hangisini önerirsiniz ?
Eki Görüntüle 3256201
Kesin kesin ekleyebilirsinizKesin miyani Güneş anlamadım :) Tabloya ekleyeyim ona göre ben beğendim :)
Çok pahalı benceBu 2 muadil markayı çevrenizde kullanan var mı? Hangisini önerirsiniz ?
Eki Görüntüle 3256201
bizimki de daha doğmadan belliydi , AlparslanBen rüyamda isim görmeyi bekliyorum artık, isim seçme meselesi çok zormuş vallaSizi takdir ettim en başından beri belliymiş sizin
Banada bir el atıverin ya nasıl geliyor bu kararlılık durumubizimki de daha doğmadan belliydi , Alparslan
Bizimde hamilelik haberini alir almaz isimlerimiz belli olmustu.Banada bir el atıverin ya nasıl geliyor bu kararlılık durumubide ben terazi burcuyum kararsızlıklarımla bu yaşa iyi gelmişim diyorum
Öncelikle tebrik ederim, sağlıkla ilerlesin inşallah. Benim tüp bebek olduğu için ilk üç ay iğne kullandım ve raporluydum. Kanamanız varsa bence rapor alın gitmeyin istirahat edin derim. Geçmiş olsunkızlar merhaba, ben 8 haftalık hamileyim. 5.haftada yoğun kanamam oldu,progestan iğne ve fitile basladım. iki kere daha aynı sey oldu. şimdi işe dönmem lazım ama bu şekilde iğne ve fitil kullanmasına rağmen işe gitmeye devam eden oldu mu?
Bende aynı şeyi düşündüm cnm,Ben rüyamda isim görmeyi bekliyorum artık, isim seçme meselesi çok zormuş vallaSizi takdir ettim en başından beri belliymiş sizin
Merak ettim cnm ,bebişlerin ismi ne olacaktıBizimde hamilelik haberini alir almaz isimlerimiz belli olmustu.
İsim kararsizligi zor. Bastan koyup rahat edenlerdenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?