Oo baya varmış biz 4 seçenekle çıktık yola Gökçe ve Miray da vardı. Sonra 2 ye düşürdükİlay, Ece, Ayça, Aylin, Simay, Mihra daha aklıma gelmeyende vardır
ben de Alina diyorum herkes onu seçmiş zaten :)Kızlar hazırlıklar hızlanmış aldıklarınızı gördükçe mutlu oldum vallaşampuan konusu konuşulmuş ecowell ve mustela arasındayım ben de. Ecowell de biraz pahalı ama değer mi bilemedim temiz içerikli olsun istiyorum.
Bir de isimli tulum yaptıracaktım zam gelecekmiş isme henüz karar vermedik size de danışayımAybüke ve Alina arasında gidip geliyoruz sizce hangisi?
Benim kızımın adı Simay olacakİlay, Ece, Ayça, Aylin, Simay, Mihra daha aklıma gelmeyende vardır
Canım damar yolu açsınlar orda ver kanı bidaha bidaha iğne girmemiş olur,)Günaydın kızlar. Kan aldırmaktan korkan ben, tatlı yemeği sevmeyen ben bugün şeker yüklemesine gidiyorum. İlk kanımı evlenirken vermiştim. Tabi hamilelik sürecinde ve öncesinde verdim ama bir günde 3 defa hiç vermemiştim. Bana şans dileyin. Zor bir gün olacak benim için. İnşallah sonuçlar güzel olur
Güzel bu modeller sanki mesh modeli sessiz oluyor , bi bakiyim bi mıdelede teşekkür ederimBizdeki model bu
Ben rüyamda isim görmeyi bekliyorum artık, isim seçme meselesi çok zormuş vallaBenim kızımın adı Simay olacakyıllar önceden belliydi bizim özel bi hikayemiz var Simay ismiyle :) Ama ben Ayliz ismini de çok beğeniyorum.. Mihra da beğendim bak :) Sizin şıklar çok valla nasıl karar verirsiniz bilmem :):) Kura mı çekseniz
Bende tiksinirim inşallah ya nasıl bırakıcam bunu diye stres oldum iyiceKızlar ben hamilelikten önce sigara içerdim hamilelikle bıraktım. Zaten aşırı bi tiksindim şuan kokusuna bile tahammül edemiyorum. Benim gibi olan var mı? İnşallah doğurduktan sonra da başlamam
Acısız tamamladım. Şimdi sonuçları bekliyorum. Tahminimden daha iyidi amaCanım damar yolu açsınlar orda ver kanı bidaha bidaha iğne girmemiş olur,)
Dün ben de denk geldim bu kameraya. Övmüşler kullananlar. Ben de tercih edebilirim bunuBu gruptan miydi kamera arayan anne vardi
Kız olsa da erkek olsa da Güneş istiyordum. Eşim erkek olursa olmaz kız ismi diyordu. Netice de kızımız olacak Güneş diye de ilan ettik tüm ahaliyeBen rüyamda isim görmeyi bekliyorum artık, isim seçme meselesi çok zormuş vallaSizi takdir ettim en başından beri belliymiş sizin
Teşekkürler sipariş verdim az önce ama farklı sitede bir tık daha uygun isteyenler oraya da baksınBu gruptan miydi kamera arayan anne vardi
Bu gruptan miydi kamera arayan anne vardi
Kızlar siz dönene kadar ben diğer siteden daha uyguna söyledim siparişim kargoya verildi bile :) teşekkürlerTeşekkürler sipariş verdim az önce ama farklı sitede bir tık daha uygun isteyenler oraya da baksın
Kızlar alırsanız eğer çok stok yapmayınKızlar A-101 e yarın sleppy bebek bezi geliyor indirime .ilgilenen varsa diye atmak istedim
Kaça aldın canımKızlar siz dönene kadar ben diğer siteden daha uyguna söyledim siparişim kargoya verildi bile :) teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?