2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günaydın kızlar. Kan aldırmaktan korkan ben, tatlı yemeği sevmeyen ben bugün şeker yüklemesine gidiyorum. İlk kanımı evlenirken vermiştim . Tabi hamilelik sürecinde ve öncesinde verdim ama bir günde 3 defa hiç vermemiştim. Bana şans dileyin. Zor bir gün olacak benim için. İnşallah sonuçlar güzel olur

ben de Alina diyorum herkes onu seçmiş zaten :)

İlay, Ece, Ayça, Aylin, Simay, Mihra daha aklıma gelmeyende vardır
Benim kızımın adı Simay olacak yıllar önceden belliydi bizim özel bi hikayemiz var Simay ismiyle :) Ama ben Ayliz ismini de çok beğeniyorum.. Mihra da beğendim bak :) Sizin şıklar çok valla nasıl karar verirsiniz bilmem :):) Kura mı çekseniz

Canım damar yolu açsınlar orda ver kanı bidaha bidaha iğne girmemiş olur,)

Bugün görüş günümüz
Kendi doktorumuza gitmeyeli iki ay oldu, arada perinatolağa gönderdi, devlette gidip gördüm ama babasi iki aydir fotolarla yetiniyor, çok heyecanliyiz
24+3 olduk oğullarla, bir tanesinin yüzünü görebilmiştik, şimdi ikisini birden görürüz ins

Ben rüyamda isim görmeyi bekliyorum artık, isim seçme meselesi çok zormuş valla Sizi takdir ettim en başından beri belliymiş sizin

Ben rüyamda isim görmeyi bekliyorum artık, isim seçme meselesi çok zormuş valla Sizi takdir ettim en başından beri belliymiş sizin
Kız olsa da erkek olsa da Güneş istiyordum. Eşim erkek olursa olmaz kız ismi diyordu. Netice de kızımız olacak Güneş diye de ilan ettik tüm ahaliye Şimdi de bakıyorum ki çokta koyan var. Ama ikinci alternatifimiz yok. Eşim de zaten benden fazla benimsedi. Zor şeymiş isim konusu

Kızlar A-101 e yarın sleppy bebek bezi geliyor indirime .ilgilenen varsa diye atmak istedim

Eklentiler

• IMG_20230602_141849.webp
    87,7 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…