Chicco çok pahalı bence sırf çantası var diye. İçindem kullancağın bi tarak bi törpü en fazla.. tecrübeli annelerin çoğunda tarak kullanmadık bile diyor :) şimdi benim kız bir de ilk heves tabi kullanırım herhalde ya banyodan çıkınca o ipek saçları bi tararıızzbende Chicco nun setini almaktan vazgeçtim makası fırçası var napıcam onları, böyle isimli daha güzel ve dediğin gibi kaldırırız hatıra kalır
Mustelayı arkadaşım önermişti ama faydası olmuyor mu kiPişik kremi bepantol tercih edin iki büyük boy aldım . Ben bakarken hepsi burada da fiyat farklı idi .burdan almak daha avantajlı o zmaan ben göğüs pedi ile birlikte avansas dan sipariş geçtim
benim erkek anca tırnak keserim o setleChicco çok pahalı bence sırf çantası var diye. İçindem kullancağın bi tarak bi törpü en fazla.. tecrübeli annelerin çoğunda tarak kullanmadık bile diyor :) şimdi benim kız bir de ilk heves tabi kullanırım herhalde ya banyodan çıkınca o ipek saçları bi tararıızz
Kırk sepeti bebeğinizin inşallah kırkı çıktığı gün bir eve misafirliğe gidiyorsunuz (hatta tercihen aydınlık yüksek katta bir eve) gittiğiniz ev sahibi size bir sepet hazırlıyor içinde yumurta (soyu devam etsin diye) demir para (güçlü kuvvetli olsun diye) pamuk (pamuk gibi yaşlansın diye) vb bir sürü sembolik anlamı olan hediyeler koyuyor. Ve size hediye ediyor. Örneğin ben en yakın arkadaşımın ve eltimin bebeklerinin kırkını bize davet edip bizim evde uçurmuştumKızlar 40 sepeti nedir instagramda süslere bakarken önüme çıktı bilginiz var mı?
Hee onu görmüştüm ama min 500 TL alışveriş yapman lazimdiKozvit satıcısında takip et kazan kuponuyla ekstra düşüyor
evet erkekerkek mi cinsiyeti? erkekler böyle önden gidiyormuş
Bı daha bakicamValla yorumları oku canım. Yatış pozisyonu da var 3 4 lademe filan var
Benim çevremde bepantol daha çok tercih ediliyor memnuniyet oranı yüksek diye onu tercih ettim . Mustela boyutu küçük onu alıp faklı bir yere giderken çantaya atan da var .her bebeğin teni farklı canım denemeden bilemeyiz. Bezler gibi farklılık gösterir yaniMustelayı arkadaşım önermişti ama faydası olmuyor mu ki
Düzgün soramadım sanırım.Kırk sepeti bebeğinizin inşallah kırkı çıktığı gün bir eve misafirliğe gidiyorsunuz (hatta tercihen aydınlık yüksek katta bir eve) gittiğiniz ev sahibi size bir sepet hazırlıyor içinde yumurta (soyu devam etsin diye) demir para (güçlü kuvvetli olsun diye) pamuk (pamuk gibi yaşlansın diye) vb bir sürü sembolik anlamı olan hediyeler koyuyor. Ve size hediye ediyor. Örneğin ben en yakın arkadaşımın ve eltimin bebeklerinin kırkını bize davet edip bizim evde uçurmuştum
Canım bu iki markaya da baktım 1100 TL civarında fiyatıBabybjörn var ya onun diğer uygun markaları. Tcherchi dediğim 750 filandı daha 2 gün önce baktım. Yurtdışında geliyor qma şimdi 950 olmuşmerfbaby var ondan alcam herhalde yorumları da iyi. Bir de bir sitede okudum bu kendi sallanan pilliler bebeklere bir süre sonra yapay geliyormuş hep aynı salınım hissi olduğu için durmuyorlarmış. Amq bunlr hep bebeğe göre değişiyor hepsi ayrı havada :)
Teşekkür ederim sağolun işime yaradı.Ağustos anneleri grubuna bakın isterseniz, orda ilk sayfada alınacaklar listesi var bende ona göre alacağım hemen hemen
Canım örgüdende ola bilir amaGeçmis olsun canimn. Sola yattigim icin mi diyecegim ama en fazla bi saat agrir geçer, gecmiyor benim kol. Oğluşlara bi seyler örüyorum ondan mi diyecegim ama fazla sürdü agrilar
İkisede güzelHayırlı geceler hanımlar uyumadan bakınırken bunlara denk geldim, ben şimdiden yazayım siz görünce dönersinizSizce hangisi? Fikirlerinize ihtiyacım var Erkek bebek, sağdaki görseldeki sepeti düşünmüyorum magnetler olabilir. Makrome olanında örgü anahtarlığı oluyor onu yaptırabilirim eğer onu tercih edersem Ya da başka desen varsa önereceğiniz; fikirlerinize açığım
Ben ikisinide beğendim.Hayırlı geceler hanımlar uyumadan bakınırken bunlara denk geldim, ben şimdiden yazayım siz görünce dönersinizSizce hangisi? Fikirlerinize ihtiyacım var Erkek bebek, sağdaki görseldeki sepeti düşünmüyorum magnetler olabilir. Makrome olanında örgü anahtarlığı oluyor onu yaptırabilirim eğer onu tercih edersem Ya da başka desen varsa önereceğiniz; fikirlerinize açığım
benimde arkadaşım prima ve Molfix i önerdi, sleppy e sızdırıyormuşprime premium care 1 numara 60 adet 2 numara 70 adet almayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz kızlar sonrasında Molfixten devam ederim
Biz sagda ki gorselde ki gibi kapi susunu kendimiz yapiyoruz, az bi işi kaldi çok güzel oluyor. Bitmis halini atarim.. makrome ip sarilmis kapi süsleri yeni cikti onlarda cok güzel duruyor. Elinizden gelirse ugrasmayi severseniz cok keyifli oluyor kendiniz yapincaHayırlı geceler hanımlar uyumadan bakınırken bunlara denk geldim, ben şimdiden yazayım siz görünce dönersinizSizce hangisi? Fikirlerinize ihtiyacım var Erkek bebek, sağdaki görseldeki sepeti düşünmüyorum magnetler olabilir. Makrome olanında örgü anahtarlığı oluyor onu yaptırabilirim eğer onu tercih edersem Ya da başka desen varsa önereceğiniz; fikirlerinize açığım
Düz plastik kova en iyisiyaa öyle mi diyorsunuz, ne alacağız peki
Öyle oldu birazAy senin hepsi bir araya gelmiş Allah güç kuvvet versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?