2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
bende Chicco nun setini almaktan vazgeçtim makası fırçası var napıcam onları, böyle isimli daha güzel ve dediğin gibi kaldırırız hatıra kalır
Chicco çok pahalı bence sırf çantası var diye. İçindem kullancağın bi tarak bi törpü en fazla.. tecrübeli annelerin çoğunda tarak kullanmadık bile diyor :) şimdi benim kız bir de ilk heves tabi kullanırım herhalde ya banyodan çıkınca o ipek saçları bi tararıızz

benim erkek anca tırnak keserim o setle bende gereksiz buldum ya çanta bulurum ben kişisel bakım malzemeleri için

Kızlar 40 sepeti nedir instagramda süslere bakarken önüme çıktı bilginiz var mı?
Kırk sepeti bebeğinizin inşallah kırkı çıktığı gün bir eve misafirliğe gidiyorsunuz (hatta tercihen aydınlık yüksek katta bir eve) gittiğiniz ev sahibi size bir sepet hazırlıyor içinde yumurta (soyu devam etsin diye) demir para (güçlü kuvvetli olsun diye) pamuk (pamuk gibi yaşlansın diye) vb bir sürü sembolik anlamı olan hediyeler koyuyor. Ve size hediye ediyor. Örneğin ben en yakın arkadaşımın ve eltimin bebeklerinin kırkını bize davet edip bizim evde uçurmuştum

Mustelayı arkadaşım önermişti ama faydası olmuyor mu ki
Benim çevremde bepantol daha çok tercih ediliyor memnuniyet oranı yüksek diye onu tercih ettim . Mustela boyutu küçük onu alıp faklı bir yere giderken çantaya atan da var .her bebeğin teni farklı canım denemeden bilemeyiz. Bezler gibi farklılık gösterir yani

Düzgün soramadım sanırım. 40 çıkarmanın nasıl yapıldığı, neler koyulur vs bilgim var teşekkür ederim. Bu sepetler süs eşyaları gibi anlayamadım bilen gören var mı diye sormak istedim. Gereksiz geldi gözüme.

Canım bu iki markaya da baktım 1100 TL civarında fiyatı

Hayırlı geceler hanımlar uyumadan bakınırken bunlara denk geldim, ben şimdiden yazayım siz görünce dönersiniz Sizce hangisi? Fikirlerinize ihtiyacım var Erkek bebek, sağdaki görseldeki sepeti düşünmüyorum magnetler olabilir. Makrome olanında örgü anahtarlığı oluyor onu yaptırabilirim eğer onu tercih edersem Ya da başka desen varsa önereceğiniz; fikirlerinize açığım

Eklentiler

• DAB12E09-AD98-4C1F-AF4E-0C084ABA86B9.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 67
  • 7EB66B3E-B55B-4947-8157-F3FB17245B64.webp
    30 KB · Görüntüleme: 69
İkisede güzel

Ben ikisinide beğendim. Odasının tarzına göre karar verebilirsiniz.

Kızlar günaydın, şeker yuklemesini sağlık ocağında yaptıran var mı aranızda? Kanlar geç gidiyor bekliyor diye sonuç farklı çıkar mı diye endişe ettim..
Devlet hastanesinde yapacağım diyince ebe burda yaparız diyip gün verdi bisi de diyemedim...

Banada kime sorsam prima en iyisi sızdırma konusundada dediler o yüzden 2 pakt 1 ve 2 numara aldım eğr pişk vs olmazsa 6 aya kdar primayla devam ederim
Sleppye çok sızdıryo dediler molfix daha iyiymiş sonra molfixe geçebilirm

Biz sagda ki gorselde ki gibi kapi susunu kendimiz yapiyoruz, az bi işi kaldi çok güzel oluyor. Bitmis halini atarim.. makrome ip sarilmis kapi süsleri yeni cikti onlarda cok güzel duruyor. Elinizden gelirse ugrasmayi severseniz cok keyifli oluyor kendiniz yapinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…