- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Teşekkürler canım annemin evine böyle bir şey alacaktım bilgi verdiğin iyi oldu favoriledimBunun boyu daha uzun fiyatı da daha uygun düşünenlere
Ben pahalıya daha kısasını alınca bir tık üzülmüştüm sizlere faydası olsun en azındanTeşekkürler canım annemin evine böyle bir şey alacaktım bilgi verdiğin iyi oldu favoriledim
Takip ettiğim için anladım. Yüksek tansiyon kolay kolay belirti vermez zatentansiyonunuzu takip ettiğiniz için mi yükseldiğini anladınız yoksa sizde fiziki etkileri oldu mu
Bu sayfadan tulum şapka ve yastık set yaptırmayı düşünüyorum
Bir de zam koyacaklarmış temmuzdan sonra sizin sorduğunuz sayfa ne kadar dediBende buraya sordum yakı yastığı ve tulum şapka istiyorum bende bitek sonra başka bir sayfayada sordum buranın fiytları biraz daha yüksek geldi banada ürünler güzel ama
Alez kumasi alıp terzide özel diktirebilirsinBen bebeklerim icin reflü yataği almistim, bi müddet beşiklerinin içinde onda yatacaklar, ona sermek için alez almam gerek diye düsünüyorum. Nasil bi sey alabilirim fikri olan var mi
Canım çevremde hep bunu kullanıyorlar memnun herkes .bepantol içeriğinin temiz olmadığını okumuştum.
günlük bakım için mustelayı tercih ettim ben. takip ettiğim bir çocuk doktoru eğer tedavi gerektirecek pişik varsa sudocremi kullanın demişti.
Bir de zam koyacaklarmış temmuzdan sonra sizin sorduğunuz sayfa ne kadar dedi
Evet bunlar da güzel ve fiyatlar daha makul aklımda bulunsun benim deBende 1 haftaya sipariş vereyim dedim zam gelmeden
Ben şuraya sordum bide buranında ürünleri güzel yastık burda 350 3 lü tulum şapka eldiven şeklinde 300
içeriğinde parafin ve petrolatum var diye biliyorum baby olanın. sizde araştırın isterseniz.Canım çevremde hep bunu kullanıyorlar memnun herkes .
Bapanthol baby olanı aldım . Bunların bir çok çeşitli işlevi var .hepsinin içeriği farklıdır
Canım çok geçmiş olsun kaç çıktı tansiyon kaçla hastaneye gittinTakip ettiğim için anladım. Yüksek tansiyon kolay kolay belirti vermez zaten
Bu sayfada yakın fiyatlar verdi ben ilk beğendiğime sormuştum hakikaten fazlaymış birazBende 1 haftaya sipariş vereyim dedim zam gelmeden
Ben şuraya sordum bide buranında ürünleri güzel yastık burda 350 3 lü tulum şapka eldiven şeklinde 300
Bu e bebekteki en uygun fiyatlı olanı sanırım. Dokunmadan almayın bence sitesinde bi ara çok indirime girmişti. Emin olamadım gittim mağazaya bakmaya kağıt gibiydi süngeri o kadar zayıf ki. Bu başka modelse bilemiycem ama ebebegin kendi markası olan en uygun fiyatli bence çok kötü. Çocuğun başının yüksekte kalacağını sanmıyorumBunun boyu daha uzun fiyatı da daha uygun düşünenlere
Ben canlı görmedim haklısınız sünger kalitesi farklı olabilir bakmak lazımBu e bebekteki en uygun fiyatlı olanı sanırım. Dokunmadan almayın bence sitesinde bi ara çok indirime girmişti. Emin olamadım gittim mağazaya bakmaya kağıt gibiydi süngeri o kadar zayıf ki. Bu başka modelse bilemiycem ama ebebegin kendi markası olan en uygun fiyatli bence çok kötü. Çocuğun başının yüksekte kalacağını sanmıyorum
Özelliklerde parfüm paraben SLS İçermez yazıyor canım .şuan dağıtımda gelsin kabinada bakacağımiçeriğinde parafin ve petrolatum var diye biliyorum baby olanın. sizde araştırın isterseniz.
14/9Canım çok geçmiş olsun kaç çıktı tansiyon kaçla hastaneye gittin
Ben sevibebe marka olanı aldım. Arkadaşım kullanıyor çok memnundu. Henüz benimki kargoda.Ben canlı görmedim haklısınız sünger kalitesi farklı olabilir bakmak lazım
Bu sayfadan tulum şapka ve yastık set yaptırmayı düşünüyorum
Bende 1 haftaya sipariş vereyim dedim zam gelmeden
Bende sevibebe aldım süngeri güzel gayetBen sevibebe marka olanı aldım. Arkadaşım kullanıyor çok memnundu. Henüz benimki kargoda.
Gözüm bi tık fazla makrome olana kaydı.
Çok teşekkür ediyorum fikirleriniz için sanırım bende makromeyi tercih edeceğimSol bence
Bende yaptırmak istiyorum, bu sayfaya sormuştum fiyatı biraz tuzlu sanki amaKızlar isimli tulum şapka şeklinde hastane çıkışı yaptıran var mı çok parçalı istemiyorum ama böyle bir parça anı kalsın fotoğraf çekmelik bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?