2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende buraya sordum yakı yastığı ve tulum şapka istiyorum bende bitek sonra başka bir sayfayada sordum buranın fiytları biraz daha yüksek geldi banada ürünler güzel ama
Bu sayfadan tulum şapka ve yastık set yaptırmayı düşünüyorum

Bende buraya sordum yakı yastığı ve tulum şapka istiyorum bende bitek sonra başka bir sayfayada sordum buranın fiytları biraz daha yüksek geldi banada ürünler güzel ama
Bir de zam koyacaklarmış temmuzdan sonra sizin sorduğunuz sayfa ne kadar dedi

bepantol içeriğinin temiz olmadığını okumuştum.
günlük bakım için mustelayı tercih ettim ben. takip ettiğim bir çocuk doktoru eğer tedavi gerektirecek pişik varsa sudocremi kullanın demişti.
Canım çevremde hep bunu kullanıyorlar memnun herkes .
Bapanthol baby olanı aldım . Bunların bir çok çeşitli işlevi var .hepsinin içeriği farklıdır

Bende 1 haftaya sipariş vereyim dedim zam gelmeden
Ben şuraya sordum bide buranında ürünleri güzel yastık burda 350 3 lü tulum şapka eldiven şeklinde 300
Bir de zam koyacaklarmış temmuzdan sonra sizin sorduğunuz sayfa ne kadar dedi

Eklentiler

• IMG_2872.webp
    84 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_2871.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 57
Ben şuraya sordum bide buranında ürünleri güzel yastık burda 350 3 lü tulum şapka eldiven şeklinde 300
Bu sayfada yakın fiyatlar verdi ben ilk beğendiğime sormuştum hakikaten fazlaymış biraz araştırmak lazım

Eklentiler

• IMG_6415.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_6416.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_6418.webp
    25 KB · Görüntüleme: 58
Bunun boyu daha uzun fiyatı da daha uygun düşünenlere
Bu e bebekteki en uygun fiyatlı olanı sanırım. Dokunmadan almayın bence sitesinde bi ara çok indirime girmişti. Emin olamadım gittim mağazaya bakmaya kağıt gibiydi süngeri o kadar zayıf ki. Bu başka modelse bilemiycem ama ebebegin kendi markası olan en uygun fiyatli bence çok kötü. Çocuğun başının yüksekte kalacağını sanmıyorum

Ben canlı görmedim haklısınız sünger kalitesi farklı olabilir bakmak lazım

Bu sayfadan tulum şapka ve yastık set yaptırmayı düşünüyorum

Kızlar ben de bu iki sayfaya baktım hep. En son Nakiş sepetinden sipariş verdim. Tam attığınız seriyi hemde. İ. Deniz serisi sanırım. Yastık, Battanite ve Tulum seti.

Gözüm bi tık fazla makrome olana kaydı.
Çok teşekkür ediyorum fikirleriniz için sanırım bende makromeyi tercih edeceğim
Kızlar isimli tulum şapka şeklinde hastane çıkışı yaptıran var mı çok parçalı istemiyorum ama böyle bir parça anı kalsın fotoğraf çekmelik bişeyler
Bende yaptırmak istiyorum, bu sayfaya sormuştum fiyatı biraz tuzlu sanki ama

Eklentiler

• 19CBE900-4A7F-45FF-8EA9-92ACC4824B09.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 50
  • A474D592-C62A-4D98-9939-D7B331D74D70.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 60
  • 37F6297C-B4F2-476C-8137-325B4362F81C.webp
    29 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…