- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
Kızıma hediye gelmişti ilk başta çok güzel geldi içinde un şeker güzel yazılar falan var sonra kalabalık yaptığı için konsoluma kaldırdımKızlar 40 sepeti nedir instagramda süslere bakarken önüme çıktı bilginiz var mı?
Bende çok kararsız kaldımİkisede güzel
Odası henüz olmayacak maalesef, evim küçük olduğundan. Oyunuz hangisine?Ben ikisinide beğendim.Odasının tarzına göre karar verebilirsiniz.
Yaa ne güzelBiz sagda ki gorselde ki gibi kapi susunu kendimiz yapiyoruz, az bi işi kaldi çok güzel oluyor. Bitmis halini atarim.. makrome ip sarilmis kapi süsleri yeni cikti onlarda cok güzel duruyor. Elinizden gelirse ugrasmayi severseniz cok keyifli oluyor kendiniz yapinca
çok geçmiş olsunKızlar dün gece acillik oldum. Nst bağlandım Yatisim yapılcakti . Son anda değerler düzgün çıkınca geri gönderdiler. Hala risk altındayim. Lütfen bana DUA edin daha bebeğim çok küçük 26 haftaya yeni girdik. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Hepinzii bebeklerine sağ salim kavuştursun
Tansiyonum yükseldi. Kızlar sizler de muhakkak tansiyon takibi yapın ihmal etmeyinçok geçmiş olsun, neden ne oldu da acillik oldun
Sürekli tansiyon soruyordun kendinde yükseklik mi farketmiştin evvelinde? Doktor ne önerdi ne yapmalıymışsın bu durumun önüne geçmek için? Çok geçmiş olsun. Rabbim 38den sonra sağlıkla gelmesini nasip etsin evladının, evlatlarımızın. Ama kendini strese sokmamalısın şuan. Sendende Allah razı olsun, amin.Kızlar dün gece acillik oldum. Nst bağlandım Yatisim yapılcakti . Son anda değerler düzgün çıkınca geri gönderdiler. Hala risk altındayim. Lütfen bana DUA edin daha bebeğim çok küçük 26 haftaya yeni girdik. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Hepinzii bebeklerine sağ salim kavuştursun
Reflü yatağı için alez mi? O boyutta aleze denk gelmedim ben.Ben bebeklerim icin reflü yataği almistim, bi müddet beşiklerinin içinde onda yatacaklar, ona sermek için alez almam gerek diye düsünüyorum. Nasil bi sey alabilirim fikri olan var mi
Notpa Bebek Reflü Yatağı, Yıkanabilir Kılıflı Ortopedik Korumal Fiyatı, Yorumları - Trendyol kılıflı reflü yatağı varBen bebeklerim icin reflü yataği almistim, bi müddet beşiklerinin içinde onda yatacaklar, ona sermek için alez almam gerek diye düsünüyorum. Nasil bi sey alabilirim fikri olan var mi
çok geçmiş olsunKızlar dün gece acillik oldum. Nst bağlandım Yatisim yapılcakti . Son anda değerler düzgün çıkınca geri gönderdiler. Hala risk altındayim. Lütfen bana DUA edin daha bebeğim çok küçük 26 haftaya yeni girdik. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Hepinzii bebeklerine sağ salim kavuştursun
Sol benceHayırlı geceler hanımlar uyumadan bakınırken bunlara denk geldim, ben şimdiden yazayım siz görünce dönersinizSizce hangisi? Fikirlerinize ihtiyacım var Erkek bebek, sağdaki görseldeki sepeti düşünmüyorum magnetler olabilir. Makrome olanında örgü anahtarlığı oluyor onu yaptırabilirim eğer onu tercih edersem Ya da başka desen varsa önereceğiniz; fikirlerinize açığım
Ben de bu markayı aldım ama boyu biraz kısa bir de ben aldıktan sonra 130 lara kadar düşmüştü fiyatı
Evet canım bir haftadır yükselmeye başlamıştıSürekli tansiyon soruyordun kendinde yükseklik mi farketmiştin evvelinde? Doktor ne önerdi ne yapmalıymışsın bu durumun önüne geçmek için? Çok geçmiş olsun. Rabbim 38den sonra sağlıkla gelmesini nasip etsin evladının, evlatlarımızın. Ama kendini strese sokmamalısın şuan. Sendende Allah razı olsun, amin.
bepantol içeriğinin temiz olmadığını okumuştum.Pişik kremi bepantol tercih edin iki büyük boy aldım . Ben bakarken hepsi burada da fiyat farklı idi .burdan almak daha avantajlı o zmaan ben göğüs pedi ile birlikte avansas dan sipariş geçtim
tansiyonunuzu takip ettiğiniz için mi yükseldiğini anladınız yoksa sizde fiziki etkileri oldu muEvet canım bir haftadır yükselmeye başlamıştı
Bunun boyu daha uzun fiyatı da daha uygun düşünenlere
Bu sayfadan tulum şapka ve yastık set yaptırmayı düşünüyorumKızlar isimli tulum şapka şeklinde hastane çıkışı yaptıran var mı çok parçalı istemiyorum ama böyle bir parça anı kalsın fotoğraf çekmelik bişeyler
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsınızKızlar dün gece acillik oldum. Nst bağlandım Yatisim yapılcakti . Son anda değerler düzgün çıkınca geri gönderdiler. Hala risk altındayim. Lütfen bana DUA edin daha bebeğim çok küçük 26 haftaya yeni girdik. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Hepinzii bebeklerine sağ salim kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?