2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben bebeklerim icin reflü yataği almistim, bi müddet beşiklerinin içinde onda yatacaklar, ona sermek için alez almam gerek diye düsünüyorum. Nasil bi sey alabilirim fikri olan var mi

Kızlar 40 sepeti nedir instagramda süslere bakarken önüme çıktı bilginiz var mı?
Kızıma hediye gelmişti ilk başta çok güzel geldi içinde un şeker güzel yazılar falan var sonra kalabalık yaptığı için konsoluma kaldırdım dışarda duran her şey gözüme batıyor tek tek toz almak zor geliyor.ama içindeki fotoğraflı magnetler güzel tam buzdolabına asmalık

Bende çok kararsız kaldım
Ben ikisinide beğendim. Odasının tarzına göre karar verebilirsiniz.
Odası henüz olmayacak maalesef, evim küçük olduğundan. Oyunuz hangisine?
Yaa ne güzel Aslında uğraşmayı çok severim ama malzeme al- yap ya istediğim gibi olmazsa diye yine de hazır almak isterim Ellerinize sağlık sizin, ne güzel çok daha anlamlı olacak

Kızlar dün gece acillik oldum. Nst bağlandım Yatisim yapılcakti . Son anda değerler düzgün çıkınca geri gönderdiler. Hala risk altındayim. Lütfen bana DUA edin daha bebeğim çok küçük 26 haftaya yeni girdik. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Hepinzii bebeklerine sağ salim kavuştursun

çok geçmiş olsun, neden ne oldu da acillik oldun

Sürekli tansiyon soruyordun kendinde yükseklik mi farketmiştin evvelinde? Doktor ne önerdi ne yapmalıymışsın bu durumun önüne geçmek için? Çok geçmiş olsun. Rabbim 38den sonra sağlıkla gelmesini nasip etsin evladının, evlatlarımızın. Ama kendini strese sokmamalısın şuan. Sendende Allah razı olsun, amin.

çok geçmiş olsun

Sol bence

Evet canım bir haftadır yükselmeye başlamıştı

Pişik kremi bepantol tercih edin iki büyük boy aldım . Ben bakarken hepsi burada da fiyat farklı idi .burdan almak daha avantajlı o zmaan ben göğüs pedi ile birlikte avansas dan sipariş geçtim
bepantol içeriğinin temiz olmadığını okumuştum.
günlük bakım için mustelayı tercih ettim ben. takip ettiğim bir çocuk doktoru eğer tedavi gerektirecek pişik varsa sudocremi kullanın demişti.

Kızlar isimli tulum şapka şeklinde hastane çıkışı yaptıran var mı çok parçalı istemiyorum ama böyle bir parça anı kalsın fotoğraf çekmelik bişeyler
Bu sayfadan tulum şapka ve yastık set yaptırmayı düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_6412.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 68
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsınız bebeğinize ve size sağlık dilerim. Hepimiz sağ Salim kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…