Baya yükselmiş normalde tansiyon yok dimi gebelik te çıkmış sanırım inşallah bidaha yaşanmaz bu tatsız durum
Acaba bişeyi stres mi yaptınız, hep normal seyreden tansiyonunuz birden çıkması insanı çok tedirgin eder. Rabbim bidaha yaşatmasın, çok geçmiş olsun inşallahTakip ettiğim için anladım. Yüksek tansiyon kolay kolay belirti vermez zaten
Evet bunlar da güzel ve fiyatlar daha makul aklımda bulunsun benim de
Bu sayfada yakın fiyatlar verdi ben ilk beğendiğime sormuştum hakikaten fazlaymış birazaraştırmak lazım
Kızlar ben de bu iki sayfaya baktım hep. En son Nakiş sepetinden sipariş verdim. Tam attığınız seriyi hemde. İ. Deniz serisi sanırım. Yastık, Battanite ve Tulum seti.
Çok teşekkür ediyorum fikirleriniz için sanırım bende makromeyi tercih edeceğim
Bende yaptırmak istiyorum, bu sayfaya sormuştum fiyatı biraz tuzlu sanki ama
Valla artık üç aşağı beş yukarı hemen hemen aynı fiyatlar mecbur alacağız, yani mecburiyet yok tabi ama hatıra için almak istiyorumBu yine uygun daha pahalı sayfalarda var
Benim beğendiğim ürün el nakışı, el nakışlılqr genelde yüksek fiyatlıNakış sepetinin ürünleri güzel ama muadillerine göre biraz yüksek fiyatları cnm ya
Canım ben Yusuf yazanı daha çok beğendim ama ikisinde güzelHayırlı geceler hanımlar uyumadan bakınırken bunlara denk geldim, ben şimdiden yazayım siz görünce dönersinizSizce hangisi? Fikirlerinize ihtiyacım var Erkek bebek, sağdaki görseldeki sepeti düşünmüyorum magnetler olabilir. Makrome olanında örgü anahtarlığı oluyor onu yaptırabilirim eğer onu tercih edersem Ya da başka desen varsa önereceğiniz; fikirlerinize açığım
Bence soldaki makrome olanHayırlı geceler hanımlar uyumadan bakınırken bunlara denk geldim, ben şimdiden yazayım siz görünce dönersinizSizce hangisi? Fikirlerinize ihtiyacım var Erkek bebek, sağdaki görseldeki sepeti düşünmüyorum magnetler olabilir. Makrome olanında örgü anahtarlığı oluyor onu yaptırabilirim eğer onu tercih edersem Ya da başka desen varsa önereceğiniz; fikirlerinize açığım
Nasıl oldun canım merak ettim, çok geçmiş olsun bir an önce toparlarsın umarım dualarım seninleKızlar dün gece acillik oldum. Nst bağlandım Yatisim yapılcakti . Son anda değerler düzgün çıkınca geri gönderdiler. Hala risk altındayim. Lütfen bana DUA edin daha bebeğim çok küçük 26 haftaya yeni girdik. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Hepinzii bebeklerine sağ salim kavuştursun
Trendyolda molfix 1 bedenin 200lüsünün adeti 1.38 şuanKızlar Molfix Bebek bezi alanlar hangi sayfada bulabilirsin n uygun buldunuz da aldınız .
Ben e bebekle Amazon da buldum .en uygun Amazon .
Molfix alicam
Islak mendile henüz karar vermedim ama
Valla artık üç aşağı beş yukarı hemen hemen aynı fiyatlar mecbur alacağız, yani mecburiyet yok tabi ama hatıra için almak istiyorum
Beyaz sabunlu olan yeni doğana uygun mu canım biliyor musun?Ben bebek bezi olarak baby turco aldım çevrem çok önerdi 160 lı aldım bir numara ve başka stok yapmayı düşünmüyorum ola ki pişik felan yaparsa rahatça değiştiririm markayı diye düşündüm ıslak mendil olarak da gene baby turco yenidoğan ıslak mendili aldım 12 paket fakat almak isteyen olursa mümkünse zeytinyağlı olan değil beyaz sabun fotoğrafı olandan alsın kokusunu beğenmedim açıkçası
Ben 36 haftalık olduğumda eşimin kardeşinin düğünü var mecbur gidicem 4 saatlik yolaBence gitmeben olsam gitmezdim
Bugün daha iyiyim evdeyim takıpteym canımNasıl oldun canım merak ettim, çok geçmiş olsun bir an önce toparlarsın umarım dualarım seninle
Arkadaşımda bugün vgiddi 27+4 1400 kg doktor biras tombiş demişEvet baya uzun sizinki masallah yada benim kız bodur böcek olucak 1075 gram olmus boyu 31cmbenimki de ters geliyormuş ama dönebilir dedi doktor daha erken dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?