2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim hep makat geliş pozisyonda tekmeleri idrar kesemde hissediyorum çok kötü bakalım Bi sonraki muayenede dönecek mi zaten zorunlu sezaryen olacak dönmesi çokta önemli değil
bebeğin pozisyonunu nasıl anlıyorsun canım tekmelerin şiddetinden mi? Benim midemin ordan çok şiddetli vuruyor. Kasıklarımdan daha hafif vuruyor. Bu durumda baş aşağı mı duruyor sence?

evet teyzoşları bende bu 2 takım arasında kaldım sizce hangisi bu arada ikisinde de ismin Atlas olması siz Alparslan diye düşünün fiyat olarakta aynı hemen hemen 1000 liraya geliyor

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-08-20-03-27-618_com.instagram.android.webp
    43 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_2023-06-08-20-03-20-819_com.instagram.android.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 61
evet teyzoşları bende bu 2 takım arasında kaldım sizce hangisi bu arada ikisinde de ismin Atlas olması siz Alparslan diye düşünün fiyat olarakta aynı hemen hemen 1000 liraya geliyor
Sağ taraftakini bende düşünüyorum Oyum ondan yana soldaki de sade şık. Ama sağ taraftaki daha bi göze hitap ediyor bence (atölyerakun olan)

kızlar tetanozun 2.doz aşısını da oldum kolumu kaldıramıyorum resmen ilkinde hiç böyle olmamıştı, aşı enjekte olur olmaz kolum ağırlaşmaya başladı
Benimde 2 3 gün ağrıdı halsizlik yaptı, vurulmasanda olur demişti ebe ama ben vuruldum yine de garantiye aldım biraz, pişman oldum

Canım ben çok adetli almak istemiyorum 1 numarayı
Çünkü kilosu olursa ve küçük gelebilir yada memnun kalmazsam değiştirebilirim diye 120 lik falan alicam
Çok değil mi 200 adet
En indirimlisi şuan o diye bilgi vermek için yazdım. Ben daha almadım mesela stok yapmak yerine gerektikçe alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…