İlk defa benim gibi birini buldumm. Al bendende o kadarEvet ben sadece tulum şapka ve yastık bide battaniye sipariş edicem ama isimde karar veremedik daha
bebeğin pozisyonunu nasıl anlıyorsun canım tekmelerin şiddetinden mi? Benim midemin ordan çok şiddetli vuruyor. Kasıklarımdan daha hafif vuruyor. Bu durumda baş aşağı mı duruyor sence?Benim hep makat geliş pozisyonda tekmeleri idrar kesemde hissediyorum çok kötübakalım Bi sonraki muayenede dönecek mi zaten zorunlu sezaryen olacak dönmesi çokta önemli değil
Ben hiç 10lu almadım almayı da düşünmüyorum. İçindeki herşey aynı desenli.gerek yok bence onun yerine farklı farklı takımlar alıyorum.10’lu 1 tane yeterli mi? Ben 3 tane 5’li aldım şimdilik
ayy ben ayrıca onu da alıcamBen 10 lu isimsiz alıcam btane ztn cnm buda sadece tulum ve şapka olarak yaptırayım dedim sırf fotoğraf için gibi yanibaşka takım almıcksan 10 lu alınır yani bunlarla rahat olmaz diye ben 10 lusunu istemedim
Sağ taraftakini bende düşünüyorumevet teyzoşları bende bu 2 takım arasında kaldım sizce hangisibu arada ikisinde de ismin Atlas olması siz Alparslan diye düşünün fiyat olarakta aynı hemen hemen 1000 liraya geliyor
Benimde 2 3 gün ağrıdı halsizlik yaptı, vurulmasanda olur demişti ebe ama ben vuruldum yine dekızlar tetanozun 2.doz aşısını da oldum kolumu kaldıramıyorum resmenilkinde hiç böyle olmamıştı, aşı enjekte olur olmaz kolum ağırlaşmaya başladı
Ben 2. Diyorumevet teyzoşları bende bu 2 takım arasında kaldım sizce hangisibu arada ikisinde de ismin Atlas olması siz Alparslan diye düşünün fiyat olarakta aynı hemen hemen 1000 liraya geliyor
Bende bundan aldımBaktım şimdi beyaz sabunlularda o ibare yok benim aldığım Yenidoğanlar uygun ama beğenmedim kokusunu ya bundan aldım ben Eki Görüntüle 3258665
En indirimlisi şuan o diye bilgi vermek için yazdım.Canım ben çok adetli almak istemiyorum 1 numarayı
Çünkü kilosu olursa ve küçük gelebilir yada memnun kalmazsam değiştirebilirim diye 120 lik falan alicam
Çok değil mi 200 adet
Sağ diyorummevet teyzoşları bende bu 2 takım arasında kaldım sizce hangisibu arada ikisinde de ismin Atlas olması siz Alparslan diye düşünün fiyat olarakta aynı hemen hemen 1000 liraya geliyor
Evt canım adet arttıkça birim fiyatı düşüyor .En indirimlisi şuan o diye bilgi vermek için yazdım.Ben daha almadım mesela stok yapmak yerine gerektikçe alacağım.
10’lu 1 tane yeterli mi? Ben 3 tane 5’li aldım şimdilik
Ben 25+1 im bende bazen mesename tekme atıyor dönmedi yani daha erkenBenim hep makat geliş pozisyonda tekmeleri idrar kesemde hissediyorum çok kötübakalım Bi sonraki muayenede dönecek mi zaten zorunlu sezaryen olacak dönmesi çokta önemli değil
Aynı şehirdemisiniz yoksa uzakta mıkız kardeşimin düğünü var 18 19 Ağustos da, tdh de 11 Eylül, ona Ağustos sonu Eylül başı olmasın dedim tam 37.haftaya almış tarihi sağolsun heralde ablasını sevmiyor
Atölye rakun olan bence deevet teyzoşları bende bu 2 takım arasında kaldım sizce hangisibu arada ikisinde de ismin Atlas olması siz Alparslan diye düşünün fiyat olarakta aynı hemen hemen 1000 liraya geliyor
kardeşlerimde öyle söylüyor yaa , azıcık gösterişli olsun bari diyorlarSağ taraftakini bende düşünüyorumOyum ondan yana soldaki de sade şık. Ama sağ taraftaki daha bi göze hitap ediyor bence (atölyerakun olan)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?