2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Dualarım seninle inşallah herşey yolundadır içini ferah tut

Ben 36 haftalık olduğumda eşimin kardeşinin düğünü var mecbur gidicem 4 saatlik yola (
Benimde eşimin kardeşinin düğünü olacak ağustosta ben son haftalarda olucam o zaman gelemem dedim gittiğin yerde hastane varsa sıkıntı olmaz yinede

Benim hep makat geliş pozisyonda tekmeleri idrar kesemde hissediyorum çok kötü bakalım Bi sonraki muayenede dönecek mi zaten zorunlu sezaryen olacak dönmesi çokta önemli değil

Kızlar bir sorum olacak, şimdi fark ettim benim göğüslerim baya sıcak :s vücudumdan daha sıcak yani. Nedendir.

Benim hep makat geliş pozisyonda tekmeleri idrar kesemde hissediyorum çok kötü bakalım Bi sonraki muayenede dönecek mi zaten zorunlu sezaryen olacak dönmesi çokta önemli değil
Normalde 31den sonra pozisyona alır bebek diyor ama bizim için erken daha dönüyordur bebek hala yer var yani. Döner sizinki de belki

Benimde eşimin kardeşinin düğünü olacak ağustosta ben son haftalarda olucam o zaman gelemem dedim gittiğin yerde hastane varsa sıkıntı olmaz yinede
kız kardeşimin düğünü var 18 19 Ağustos da, tdh de 11 Eylül, ona Ağustos sonu Eylül başı olmasın dedim tam 37.haftaya almış tarihi sağolsun heralde ablasını sevmiyor

Ben 10 lu isimsiz alıcam btane ztn cnm buda sadece tulum ve şapka olarak yaptırayım dedim sırf fotoğraf için gibi yani başka takım almıcksan 10 lu alınır yani bunlarla rahat olmaz diye ben 10 lusunu istemedim
ya ben 10 parça düşünüyorum isimli abartıyor muyum

Ben 10 lu isimsiz alıcam btane ztn cnm buda sadece tulum ve şapka olarak yaptırayım dedim sırf fotoğraf için gibi yani başka takım almıcksan 10 lu alınır yani bunlarla rahat olmaz diye ben 10 lusunu istemedim
10’lu 1 tane yeterli mi? Ben 3 tane 5’li aldım şimdilik

Tekmeleri her türlü kötü ya bazen ayarını kaçırıyor söyleniyorum konuşuyorum onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…