- 3 Haziran 2023
- 309
- 321
- 33
- 32
Geçmiş olsun canım en kısa sürede düzelir inşallahBugün daha iyiyim evdeyim takıpteym canım
Bebekler için beyaz sabunlu kullanmayın. Koku alerjeni etki yapabiliyor.Beyaz sabunlu olan yeni doğana uygun mu canım biliyor musun?
Baktım şimdi beyaz sabunlularda o ibare yok benim aldığım Yenidoğanlar uygun ama beğenmedim kokusunu ya bundan aldım benBeyaz sabunlu olan yeni doğana uygun mu canım biliyor musun?
Dualarım seninle inşallah herşey yolundadır içini ferah tutKızlar dün gece acillik oldum. Nst bağlandım Yatisim yapılcakti . Son anda değerler düzgün çıkınca geri gönderdiler. Hala risk altındayim. Lütfen bana DUA edin daha bebeğim çok küçük 26 haftaya yeni girdik. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Hepinzii bebeklerine sağ salim kavuştursun
baby turconun bu ambalajında olan sleepy bio natural ve ecologic içeriklerini araştırmıştım ve hepsinin içeriği aynı temiz.Baktım şimdi beyaz sabunlularda o ibare yok benim aldığım Yenidoğanlar uygun ama beğenmedim kokusunu ya bundan aldım ben Eki Görüntüle 3258665
Artık tuzu komple hayatından çıkar eğer tansiyon yükseliyorsa ve tansiyon düşürücü gıdalar tüketmeye çalışTansiyonum yükseldi. Kızlar sizler de muhakkak tansiyon takibi yapın ihmal etmeyin
Evet ben sadece tulum şapka ve yastık bide battaniye sipariş edicem ama isimde karar veremedik dahaKızlar isimli tulum şapka şeklinde hastane çıkışı yaptıran var mı çok parçalı istemiyorum ama böyle bir parça anı kalsın fotoğraf çekmelik bişeyler
Benimde eşimin kardeşinin düğünü olacak ağustosta ben son haftalarda olucam o zaman gelemem dedimBen 36 haftalık olduğumda eşimin kardeşinin düğünü var mecbur gidicem 4 saatlik yola(
Canım ben çok adetli almak istemiyorum 1 numarayıTrendyolda molfix 1 bedenin 200lüsünün adeti 1.38 şuan
Benim hep makat geliş pozisyonda tekmeleri idrar kesemde hissediyorum çok kötüKızlar birde bebişim artık baş aşağı dönmüş pozisyonda artık sanırım yavaştan hazırlık yapmaya başladılar doktor karnımın altında kafası var dedi ortada göğsü var göğsümün altında da ayakları var dedi ekranda hep gösterdi
Çıktı canım çok şükür temiz çıktı. Sağlıklı inşallahNewMamaa çanim seni de takip edoyordum bebeğinin bütün sonuçları cikti mı temiz mi
Normalde 31den sonra pozisyona alır bebek diyor ama bizim için erken daha dönüyordur bebek hala yer var yani. Döner sizinki de belkiBenim hep makat geliş pozisyonda tekmeleri idrar kesemde hissediyorum çok kötübakalım Bi sonraki muayenede dönecek mi zaten zorunlu sezaryen olacak dönmesi çokta önemli değil
ya ben 10 parça düşünüyorum isimli abartıyor muyumKızlar isimli tulum şapka şeklinde hastane çıkışı yaptıran var mı çok parçalı istemiyorum ama böyle bir parça anı kalsın fotoğraf çekmelik bişeyler
kız kardeşimin düğünü var 18 19 Ağustos da, tdh de 11 Eylül, ona Ağustos sonu Eylül başı olmasın dedim tam 37.haftaya almış tarihi sağolsun heralde ablasını sevmiyorBenimde eşimin kardeşinin düğünü olacak ağustosta ben son haftalarda olucam o zaman gelemem dedimgittiğin yerde hastane varsa sıkıntı olmaz yinede
ya ben 10 parça düşünüyorum isimli abartıyor muyum
Benimde uzun zamandır öyleKızlar bir sorum olacak, şimdi fark ettim benim göğüslerim baya sıcak :s vücudumdan daha sıcak yani. Nedendir.
10’lu 1 tane yeterli mi? Ben 3 tane 5’li aldım şimdilikBen 10 lu isimsiz alıcam btane ztn cnm buda sadece tulum ve şapka olarak yaptırayım dedim sırf fotoğraf için gibi yanibaşka takım almıcksan 10 lu alınır yani bunlarla rahat olmaz diye ben 10 lusunu istemedim
Tekmeleri her türlü kötü ya bazen ayarını kaçırıyorBenim hep makat geliş pozisyonda tekmeleri idrar kesemde hissediyorum çok kötübakalım Bi sonraki muayenede dönecek mi zaten zorunlu sezaryen olacak dönmesi çokta önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?