benim oğlan mevlana gibi dönüyor içimde hareketlerini aralıklarla her yerden hissediyorumHayırlısı olsun canım
Ultrasonda Dr söyleyince anladım ben dik duruyor dedi ayaklar aşağıda yaa dedim o yüzden alttan yoğun hissediyorum tekmeleri sanki bugün yan döndü soldan sağdan vuruyor
20.haftadan sonra yapılıyor, ilk dozdan 1 ay sonra 2.doz yapılıyor geri kalan 3 doz da hamilelik sonrasına kalıyor 10 yıl koruyuculuğu olmuş oluyor, ilkinde çok rahattım acımadı hafif kol ağrısı yaşamıştım ama 2.doz çok canımı yaktı kolumu kaldıramıyordum neyseki bugün 2. gün hafifledi bayağı, kızınız nasıl bu arada her şey yolundadır umarımTetanoz aşısı mı ne zamana kadar yapılıyor ben cesaret edemedim kimisi çok ağrı yapıyor diyor kızım hasta zaten hastanede yatıyoruz bütün enerjimi ona saklıyorum unuttum perinatolojiye soracaktım güya
Ben 1 tane kitikate’ten almayı düşünüyorum. Hastaneye onu vericem. O da düz beyaz zaten o zaman başka almayayım
Kıyafete yeni başlıyorum ben ilk çocuk olunca hiç bilemiyorum ne alacağımı
benim oğlan mevlana gibi dönüyor içimde hareketlerini aralıklarla her yerden hissediyorum
Uzadı ya boyu bi yerden vururken diğer yerden de sallanıyorlar çok özlüycez bu oynamalarıbenim oğlan mevlana gibi dönüyor içimde hareketlerini aralıklarla her yerden hissediyorum
Aynen ben de boyu ve kilosuna göre arttırırım ya da yeterli olur diye düşünüyorum. Bebek küçük olunca 50 cm olanlar daha uzun süre giyiniyormuş sanırım. Kilosu fazla doğarsa da hiç giydirilmez kafalar dumanBende kitikateden beğendim 10 lu onu alıcam bir tane 5 li var bide isimli yaptırcam tulum yenidoğan başka almadım şimdilik biraz daha kilo durumu netleşsin o zmn alrım 1 2 takım olmadı dedim çok az giyiliyo yenidoğan ama baştada 0-3 ler olmuyo ya
Aynen ben de boyu ve kilosuna göre arttırırım ya da yeterli olur diye düşünüyorum. Bebek küçük olunca 50 cm olanlar daha uzun süre giyiniyormuş sanırım. Kilosu fazla doğarsa da hiç giydirilmez kafalar duman
oyy maşallahBende bi 10 gündür sanki hiç uyumuyomu diyorum gece ne zman uyansam uyanık
Yani Biraz zorhiç bilmiyorum yaa bakalım, sanırım gidemeyeceğim
Canım doktora git bakalım ne diyecek böbrek ağrısı da çok zordurKızlar benim böbrekte heralde taş var yada kum eskidende vardı , böbreğim ve ona bağli sırtım çok feci ağrıyor , yemek yedikten sonra ağrı 3,4 kat oluyor uyuyamıyorum nefesim çıkmıyor , daha 25+2 sizce ne yapmam gerekiyor su içiyorum karpuz yiyorum ama sırtım mahv etti beni sanki çivi batıyor sırtıma
Bende dün vurundum kafamı kaldıramadım halsizlikten uykudan bugünde omzum acıyor ağrıyor sabah gittim bide sağlık ocağında kalbini dinlediler miniğimin bide aç karna gene kan verdim bu hafta çok iğneli geçiyor kan uyuşmazlığı iğnesi tetenoz üstüne kan vermeoff sorma hala kolum ağrıyor, ve bugün halsizlikte yaptı bende
Aynen ağrısı sırtıma vuruyor çivi gibi sanki söküyor , kafın doğum dr söyledim böbrek bu zamanlarda zaten şişer dedi seninki ekstra olmuş dedi , parol iç dedi ama parol ağrımı geçirmiyorCanım doktora git bakalım ne diyecek böbrek ağrısı da çok zordur
Bol bol su içip yat dinlen canım geçmiş olsun Allah şifa versin gerçekten çok zorluyordur hemen geçer inşallahAynen ağrısı sırtıma vuruyor çivi gibi sanki söküyor , kafın doğum dr söyledim böbrek bu zamanlarda zaten şişer dedi seninki ekstra olmuş dedi , parol iç dedi ama parol ağrımı geçirmiyor
Dün beyazsa olabilir de ben desenliler de aynı desenden hem tulum hem alt üst takım mantıklı gelmedi. Onun yerine 2 ayrı desem alırım dedim. Bir de battaniye filan aşdım ben zaten.Ben 1 tane kitikate’ten almayı düşünüyorum. Hastaneye onu vericem. O da düz beyaz zaten o zaman başka almayayım
Kıyafete yeni başlıyorum ben ilk çocuk olunca hiç bilemiyorum ne alacağımı
Şu hazırlıklar çok keyifliTeyzeleri kızımın tarakları gelmiş. Trendyoldan yaptırdım demiştim. 2si 160 tl. İlgilenenlere duyrulur :)
Geçmiş olsun canım geçen haftalarda bir kaç gün ben de çok kötüydüm böbrek ağrısı gibiydi aynı belden ayağıma vuruyordu.. böbrek ultrasonu çekil canımAynen ağrısı sırtıma vuruyor çivi gibi sanki söküyor , kafın doğum dr söyledim böbrek bu zamanlarda zaten şişer dedi seninki ekstra olmuş dedi , parol iç dedi ama parol ağrımı geçirmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?