2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hayırlısı olsun canım

Ultrasonda Dr söyleyince anladım ben dik duruyor dedi ayaklar aşağıda yaa dedim o yüzden alttan yoğun hissediyorum tekmeleri sanki bugün yan döndü soldan sağdan vuruyor
benim oğlan mevlana gibi dönüyor içimde hareketlerini aralıklarla her yerden hissediyorum

20.haftadan sonra yapılıyor, ilk dozdan 1 ay sonra 2.doz yapılıyor geri kalan 3 doz da hamilelik sonrasına kalıyor 10 yıl koruyuculuğu olmuş oluyor, ilkinde çok rahattım acımadı hafif kol ağrısı yaşamıştım ama 2.doz çok canımı yaktı kolumu kaldıramıyordum neyseki bugün 2. gün hafifledi bayağı, kızınız nasıl bu arada her şey yolundadır umarım

Bende kitikateden beğendim 10 lu onu alıcam bir tane 5 li var bide isimli yaptırcam tulum yenidoğan başka almadım şimdilik biraz daha kilo durumu netleşsin o zmn alrım 1 2 takım olmadı dedim çok az giyiliyo yenidoğan ama baştada 0-3 ler olmuyo ya
Ben 1 tane kitikate’ten almayı düşünüyorum. Hastaneye onu vericem. O da düz beyaz zaten o zaman başka almayayım

Kıyafete yeni başlıyorum ben ilk çocuk olunca hiç bilemiyorum ne alacağımı

Aynen ben de boyu ve kilosuna göre arttırırım ya da yeterli olur diye düşünüyorum. Bebek küçük olunca 50 cm olanlar daha uzun süre giyiniyormuş sanırım. Kilosu fazla doğarsa da hiç giydirilmez kafalar duman

Aynen şmdilk 0 3 3 6 alyrm alırsam bişey

Kızlar benim böbrekte heralde taş var yada kum eskidende vardı , böbreğim ve ona bağli sırtım çok feci ağrıyor , yemek yedikten sonra ağrı 3,4 kat oluyor uyuyamıyorum nefesim çıkmıyor , daha 25+2 sizce ne yapmam gerekiyor su içiyorum karpuz yiyorum ama sırtım mahv etti beni sanki çivi batıyor sırtıma

Canım doktora git bakalım ne diyecek böbrek ağrısı da çok zordur

off sorma hala kolum ağrıyor, ve bugün halsizlikte yaptı bende
Bende dün vurundum kafamı kaldıramadım halsizlikten uykudan bugünde omzum acıyor ağrıyor sabah gittim bide sağlık ocağında kalbini dinlediler miniğimin bide aç karna gene kan verdim bu hafta çok iğneli geçiyor kan uyuşmazlığı iğnesi tetenoz üstüne kan verme

Canım doktora git bakalım ne diyecek böbrek ağrısı da çok zordur
Aynen ağrısı sırtıma vuruyor çivi gibi sanki söküyor , kafın doğum dr söyledim böbrek bu zamanlarda zaten şişer dedi seninki ekstra olmuş dedi , parol iç dedi ama parol ağrımı geçirmiyor

Aynen ağrısı sırtıma vuruyor çivi gibi sanki söküyor , kafın doğum dr söyledim böbrek bu zamanlarda zaten şişer dedi seninki ekstra olmuş dedi , parol iç dedi ama parol ağrımı geçirmiyor
Bol bol su içip yat dinlen canım geçmiş olsun Allah şifa versin gerçekten çok zorluyordur hemen geçer inşallah

Ben 1 tane kitikate’ten almayı düşünüyorum. Hastaneye onu vericem. O da düz beyaz zaten o zaman başka almayayım

Kıyafete yeni başlıyorum ben ilk çocuk olunca hiç bilemiyorum ne alacağımı
Dün beyazsa olabilir de ben desenliler de aynı desenden hem tulum hem alt üst takım mantıklı gelmedi. Onun yerine 2 ayrı desem alırım dedim. Bir de battaniye filan aşdım ben zaten.

Kızlar kafama bir şey takıldı. Hm den birkaç parça bakıyorum. Patikli altlar var 3’lü 5’li onlarla kullanmak için anvelop uzun kollu bodyleri düşündüm, takım yapayım dedim. O uzun kollular çıt çıtlı ya bebek onu tek mi giyecek? İçine bir şey giydirsem kısa kollu ya da kolsuz onlar da çıt çıtlı oluyor iki tane çıt çıtlı üst üste giydirilir mi
Bir de 50-56 cm diye gidiyor markanın bedenleri. 50 cm kaç tane almak lazım? 1 tane 10’lu set 3 tane 5’li set var onlar 50 cm. Alcaklarımı 56 mı almalıyım?

Eklentiler

• IMG_6479.webp
    10 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_6485.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 43
Geçmiş olsun canım geçen haftalarda bir kaç gün ben de çok kötüydüm böbrek ağrısı gibiydi aynı belden ayağıma vuruyordu.. böbrek ultrasonu çekil canım
benim enfeksiyon varmış ondanmış sonradan geçti şükür

Kızlar bı kaç gündür yemeklerden sonra boğazımda yumru oluşuyor gibi sanki yemek boğazımda kalmış gibi rahatsız edici bişey oluyor . Mide ekşimesi ağrısı yada ağıza su gelme yok .nedense hep öğle yemeğinde oluyor sadece
Neden olabilir sizce ?
Yemeği de hızlı yemiyorum aksine tatlı kaşığı kullanıyorum . Meyve yesem de öyle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…