2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
bizim elimizden geliyor diye basladik, sonucta aldik, güzel oluyorlar. Risk almak istemezsen hic girme, stresli oluyor tabi

Reflü yatağı için alez mi? O boyutta aleze denk gelmedim ben.
reflü yataği boyutunda olmasa da o amaçla kullanabileceğim alez istiyorum.

reflü yatagi var zaten canim, yikanabilir özellikli ama olasi kaza durumlari icin alez istiyorum

Alez kumasi alıp terzide özel diktirebilirsin
Ben daha önce kendi yatağım için yaptım
Harika bi fikir. O kumaşin satildigini bilmiyordjm, sagol canim

Canim cok gecmis olsun. Dikkat edersin daha fazla hic biseycik olmaz ins

Kumascilara gidersen bulabilirsin belki canım .yani illere göre değişirse bilemem . Çift kişilik boyutunda kestirsen 3-4 tane alez çıkar bebek için .
Bende yatağına diktirmek istiyorum ama fırsatım olmadı daha ona

hiç bilmiyorum yaa bakalım, sanırım gidemeyeceğim
Gidemeyeceğiniz için hiç üzmeyin kendinizi, sağlık olsun da yeter ki bebişinizle gidersiniz. Ben valla 1 saatlik mesafeye gidemiyorum eşim çok evhamlı, napiyim diyorum gönlü olsun doğunca gideriz inşallah.

Yaa canım ben bunu görmemişim şimdi gördüm. Dualarımız seninle birşey olmaz Allahın izniyle. Bugün nasılsınız iyimisinşz

Normalde 31den sonra pozisyona alır bebek diyor ama bizim için erken daha dönüyordur bebek hala yer var yani. Döner sizinki de belki
Hayırlısı olsun canım
bebeğin pozisyonunu nasıl anlıyorsun canım tekmelerin şiddetinden mi? Benim midemin ordan çok şiddetli vuruyor. Kasıklarımdan daha hafif vuruyor. Bu durumda baş aşağı mı duruyor sence?
Ultrasonda Dr söyleyince anladım ben dik duruyor dedi ayaklar aşağıda yaa dedim o yüzden alttan yoğun hissediyorum tekmeleri sanki bugün yan döndü soldan sağdan vuruyor

off sorma hala kolum ağrıyor, ve bugün halsizlikte yaptı bende
Tetanoz aşısı mı ne zamana kadar yapılıyor ben cesaret edemedim kimisi çok ağrı yapıyor diyor kızım hasta zaten hastanede yatıyoruz bütün enerjimi ona saklıyorum unuttum perinatolojiye soracaktım güya

Hayırdır canım sancım mı oldu vakti zamanında gelsin İnşaAllah kuzucuk

Kızlar isimli tulum şapka şeklinde hastane çıkışı yaptıran var mı çok parçalı istemiyorum ama böyle bir parça anı kalsın fotoğraf çekmelik bişeyler
Ben kızımdada çok istedim nasip olmadı bence hevesin varsa yaptır şimdide benim hevesim yok 1 takım 10 lu aldım e bebekten 1 takımda 5 li kızımdan kalanlarda var İnşaAllah sağlıkla giydirmek nasip olsun

Ben hiç 10lu almadım almayı da düşünmüyorum. İçindeki herşey aynı desenli.gerek yok bence onun yerine farklı farklı takımlar alıyorum.
Ben 1 tane kitikate’ten almayı düşünüyorum. Hastaneye onu vericem. O da düz beyaz zaten o zaman başka almayayım
Bence yeter ya o kadar toplu almaya gerek yok yani bitane 5 li almştm bende
Kıyafete yeni başlıyorum ben ilk çocuk olunca hiç bilemiyorum ne alacağımı

Gidemeyeceğiniz için hiç üzmeyin kendinizi, sağlık olsun da yeter ki bebişinizle gidersiniz. Ben valla 1 saatlik mesafeye gidemiyorum eşim çok evhamlı, napiyim diyorum gönlü olsun doğunca gideriz inşallah.
çok sağolun, benimde eşim öyle ya her şeyin en kötüsünü düşünüyor bi de bakalım artık hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…