off sorma hala kolum ağrıyor, ve bugün halsizlikte yaptı bendeBenimde 2 3 gün ağrıdı halsizlik yaptı, vurulmasanda olur demişti ebe ama ben vuruldum yine degarantiye aldım biraz, pişman oldum
uzaktaAynı şehirdemisiniz yoksa uzakta mı
Çok geçmiş olsun, dualarımdasınız. Siz de güzel düşünün inşallah zamanını bekleyecek bebişinizBugün daha iyiyim evdeyim takıpteym canım
evet teyzoşları bende bu 2 takım arasında kaldım sizce hangisibu arada ikisinde de ismin Atlas olması siz Alparslan diye düşünün fiyat olarakta aynı hemen hemen 1000 liraya geliyor
Eksiklerimi yazayım bi kağıda dedim sanki hiçbirşey almamışım gibi bir liste çıktı önüme ama dolap doldu taşıyor ne zaman bitecek ne zamaaaaaann
bizim elimizden geliyor diye basladik, sonucta aldik, güzel oluyorlar. Risk almak istemezsen hic girme, stresli oluyor tabiBende çok kararsız kaldım
Odası henüz olmayacak maalesef, evim küçük olduğundan. Oyunuz hangisine?
Yaa ne güzelAslında uğraşmayı çok severim ama malzeme al- yap ya istediğim gibi olmazsa diye yine de hazır almak isterim Ellerinize sağlık sizin, ne güzel çok daha anlamlı olacak
Kızlar dün gece acillik oldum. Nst bağlandım Yatisim yapılcakti . Son anda değerler düzgün çıkınca geri gönderdiler. Hala risk altındayim. Lütfen bana DUA edin daha bebeğim çok küçük 26 haftaya yeni girdik. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Hepinzii bebeklerine sağ salim kavuştursun
reflü yataği boyutunda olmasa da o amaçla kullanabileceğim alez istiyorum.Reflü yatağı için alez mi? O boyutta aleze denk gelmedim ben.
reflü yatagi var zaten canim, yikanabilir özellikli ama olasi kaza durumlari icin alez istiyorum
Harika bi fikir. O kumaşin satildigini bilmiyordjm, sagol canimAlez kumasi alıp terzide özel diktirebilirsin
Ben daha önce kendi yatağım için yaptım
Atölyerakun daha güzel sankievet teyzoşları bende bu 2 takım arasında kaldım sizce hangisibu arada ikisinde de ismin Atlas olması siz Alparslan diye düşünün fiyat olarakta aynı hemen hemen 1000 liraya geliyor
Canim cok gecmis olsun. Dikkat edersin daha fazla hic biseycik olmaz insKızlar dün gece acillik oldum. Nst bağlandım Yatisim yapılcakti . Son anda değerler düzgün çıkınca geri gönderdiler. Hala risk altındayim. Lütfen bana DUA edin daha bebeğim çok küçük 26 haftaya yeni girdik. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Hepinzii bebeklerine sağ salim kavuştursun
Kumascilara gidersen bulabilirsin belki canım .yani illere göre değişirse bilemem . Çift kişilik boyutunda kestirsen 3-4 tane alez çıkar bebek için .bizim elimizden geliyor diye basladik, sonucta aldik, güzel oluyorlar. Risk almak istemezsen hic girme, stresli oluyor tabi
reflü yataği boyutunda olmasa da o amaçla kullanabileceğim alez istiyorum.
reflü yatagi var zaten canim, yikanabilir özellikli ama olasi kaza durumlari icin alez istiyorum
Harika bi fikir. O kumaşin satildigini bilmiyordjm, sagol canim
hiç bilmiyorum yaa bakalım, sanırım gidemeyeceğimNasıl gideceksinnnnn
Gidemeyeceğiniz için hiç üzmeyin kendinizi, sağlık olsun da yeter ki bebişinizle gidersiniz. Ben valla 1 saatlik mesafeye gidemiyorum eşim çok evhamlı, napiyim diyorum gönlü olsun doğunca gideriz inşallah.hiç bilmiyorum yaa bakalım, sanırım gidemeyeceğim
Yaa canım ben bunu görmemişim şimdi gördüm. Dualarımız seninle birşey olmaz Allahın izniyle. Bugün nasılsınız iyimisinşzKızlar dün gece acillik oldum. Nst bağlandım Yatisim yapılcakti . Son anda değerler düzgün çıkınca geri gönderdiler. Hala risk altındayim. Lütfen bana DUA edin daha bebeğim çok küçük 26 haftaya yeni girdik. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Hepinzii bebeklerine sağ salim kavuştursun
Hayırlısı olsun canımNormalde 31den sonra pozisyona alır bebek diyor ama bizim için erken daha dönüyordur bebek hala yer var yani. Döner sizinki de belki
Ultrasonda Dr söyleyince anladım ben dik duruyor dedi ayaklar aşağıda yaa dedim o yüzden alttan yoğun hissediyorum tekmeleri sanki bugün yan döndü soldan sağdan vuruyorbebeğin pozisyonunu nasıl anlıyorsun canım tekmelerin şiddetinden mi? Benim midemin ordan çok şiddetli vuruyor. Kasıklarımdan daha hafif vuruyor. Bu durumda baş aşağı mı duruyor sence?
Tetanoz aşısı mı ne zamana kadar yapılıyor ben cesaret edemedim kimisi çok ağrı yapıyor diyor kızım hasta zaten hastanede yatıyoruz bütün enerjimi ona saklıyorum unuttum perinatolojiye soracaktım güyaoff sorma hala kolum ağrıyor, ve bugün halsizlikte yaptı bende
Hayırdır canım sancım mı oldu vakti zamanında gelsin İnşaAllah kuzucukKızlar dün gece acillik oldum. Nst bağlandım Yatisim yapılcakti . Son anda değerler düzgün çıkınca geri gönderdiler. Hala risk altındayim. Lütfen bana DUA edin daha bebeğim çok küçük 26 haftaya yeni girdik. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Hepinzii bebeklerine sağ salim kavuştursun
Ben kızımdada çok istedim nasip olmadı bence hevesin varsa yaptır şimdide benim hevesim yok 1 takım 10 lu aldım e bebekten 1 takımda 5 li kızımdan kalanlarda var İnşaAllah sağlıkla giydirmek nasip olsunKızlar isimli tulum şapka şeklinde hastane çıkışı yaptıran var mı çok parçalı istemiyorum ama böyle bir parça anı kalsın fotoğraf çekmelik bişeyler
Ben kızımdada çok istedim nasip olmadı bence hevesin varsa yaptır şimdide benim hevesim yok 1 takım 10 lu aldım e bebekten 1 takımda 5 li kızımdan kalanlarda var İnşaAllah sağlıkla giydirmek nasip olsun
Ben 1 tane kitikate’ten almayı düşünüyorum. Hastaneye onu vericem. O da düz beyaz zaten o zaman başka almayayımBen hiç 10lu almadım almayı da düşünmüyorum. İçindeki herşey aynı desenli.gerek yok bence onun yerine farklı farklı takımlar alıyorum.
Kıyafete yeni başlıyorum ben ilk çocuk olunca hiç bilemiyorum ne alacağımıBence yeter ya o kadar toplu almaya gerek yok yani bitane 5 li almştm bende
çok sağolun, benimde eşim öyle ya her şeyin en kötüsünü düşünüyor bi deGidemeyeceğiniz için hiç üzmeyin kendinizi, sağlık olsun da yeter ki bebişinizle gidersiniz. Ben valla 1 saatlik mesafeye gidemiyorum eşim çok evhamlı, napiyim diyorum gönlü olsun doğunca gideriz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?