2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kucuk kutu sutlerden al canim miden yandıkça bi iki yudum al benimde senin haftanda 4 gun boyunca hiç bise yiyemedim sadece safra kusuyordum soguk sut bana cok iyi gelmişti 1 sise Şurup bitirdim 5 gun sonra bitti mide yanmasi
Aaa çok iyi yapacağım bunu inşallah umarım geçer gider

Benim bacaklarım ve totom da büyüdü ya. Ayaklarım nasıl şiş sanki annemin ayağı :) geçen sene olan terliklerim şuan zor girdi valla daha 3 aya yakın var napçaz bilmem
Bende senin gibiyim ya ne olduysa son 10 günde oldu ayaklarım şiş ellerim şiş saatim yüzüğüm elime girmiyor terlik gittim aldım onu giyiyorum şuan

Aynen canım görmenin tehlikeleri de var ama hepsini alasın geliyor eşimi zor tuttum en son tütülü elbiseler almaya çalıştı dedim onları büyünce alırız zor kurtardım elinden
Ay ne güzel ya , ben ne alsam eşim yeter alma artık diyor gözüne çok geliyor , tabi ben internetten sipariş veriyorum kaynanamın evine gidiyor onlarda hep bizi arayıp eşimi boş boş çok aldınız ne gerek var diyorlar eşimde haklılar diyor dedim daha dur bak neler alıcam sen boşuna söylen

Ay göbuşlerinizle çok tatlısıniz hepimize masallah alışverisler yapılmış odalar alınmış oh oh bende çogu alışverisi yaptım gibi internetten yatağida alsaydım rahatlayacağım, yatak kaldı. Tamamlamak nasib olsun son aylarda zor oluyor bencede.artık alıp koymak lazım hem maddi olarak da yormaz

Ben evde temizlik yapamiyorum kizlar eğilip kalkamiyorum bi kere yaptim aksam karnim tas gibi oldu ağrıdan agladim hastaneye gitmekten son an vazgeçtik kaynanama soyledi esim valla geldi evi temizledi ben "anne kusura bakmazsan oturuyorum " dedim valla iyi oldu bole ya siz de öyle misiniz ben de mi bu bole

Bugün temizlik yaptım karnım taş gibi oldu korktum uzandım biraz bir süre sonra geçti çok yorulunca öyle oluyor

Kizlar maşallahiniz var, çok güzelsiniz bebişlerinizle, çok orantili görünüyorsunuz
Benim oğullarla göbek büyüdü sadece Gögüslerim iriydi zaten, göbeğin üstünde kaldigi icin onlarda büyümüs gibi görünüyorlar ama büyümediler şimdilik.

Ben zaten küçük kalcaliydim, şimdi göbeğe nazaran küçücük kaldi kalçam
Bi cok kadin küçük kalça ister ben de tam tersi,keske hamileyken biraz büyüsede öyle kalsa diyorum

Valla bende temizleyemiyorum eşim yapıyor ağır işleri ufak tefekri kendim yapıyorum , doğumdan önce mi temizlikçi çağırsam sonra mı bilemedim , çünkü kaynanam kayınbabam ve baldızım doğuma gelip bizde kalacak bence ev baya bi karışacak

Ben bi dogumdan once annemle kayinvalidemi cagiricam onlar yaparlar camlar perdeler dip köşe halılar yıkamaya gidecek bebek temiz eve gelsin diye bide onlar gidince eşimle yapariz diye dusunuyorm benim es de yapıyordu isleri ama isyan bayrağını cekti kucuk çocuklar gibi banane ben mutfaktan sıkıldım demeye başladı

Ahahah benim kaynıvalidem de eşyaları görünce ne çok şey almışsınız filan dedi. Sonrada kayınpedere anlatıyor tabi ilk heves ne buldularsa almışlar çok almışlar. Ki çok değil daha alacaklarıö bitmedi ve çoğunu da görmedi bile katlı katlıydılar ben de laf söyleyemedim içinde kaldı sonra tabiki eşime patladım bu çocuk bize 1 haftalık tatile gelmiyor geri gitmeyecek artık hep bizle kalcak herkes de bir laf söylüyor diye açtım ağzımı zaten eşim birşey demiyordu da bir kere dedi bin işitti napim annesine cevap veremeyin toplu cevabı o hak etti

kız bebekler erken şişiriyormuş yaa, bende kilo aldım el ayakta aldı ama henüz yüzük olmayacak kadar değil
Benim de yüzük hala oluyor ama ne zamana kadar olur bilmem ama ayaklar çok şişti şu 2 haftada :) bir de bacak içleri de kilo almış kız elbise giydim hafif sürtüyor. Hiç yaşamamıştım bunu

Benim de yüzük hala oluyor ama ne zamana kadar olur bilmem ama ayaklar çok şişti şu 2 haftada :) bir de bacak içleri de kilo almış kız elbise giydim hafif sürtüyor. Hiç yaşamamıştım bunu
ayy benimde öyle ya iç bacak egzersizi bile yapıyordum ben bi ara

Şu ana kadar kimse bana yaptırdın mı diye sormadı ayda bir kontrole gidiyorum sağlık ocağından aradılar sürekli hastanede yattığımız için gidemedim orayada ama aşı var gel falan diye söylemediler. Bu gebeliğimden hiç bir şey anlamadım kızımda 10 günde bir kontrole gidiyordum şimdi yine anca kızımla ilgileniyorum ağır bir tedavi içindeyiz çünkü. Elhamdülillah iyi diyelim iyi olsun kızım birazcık zor geçiriyor bu süreci ama geçecek Allahın izniyle dualarınızda unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…