Aaa evet ondan olmuştur kuzumBenim de :)benim normalim bu sanırım
Canım şükür ki tansiyonum yüksek değil. Ben de şu ara erik ve tuza abandım sanırım ondan kaynaklı
Aaa çok iyi yapacağım bunu inşallahKucuk kutu sutlerden al canim miden yandıkça bi iki yudum al benimde senin haftanda 4 gun boyunca hiç bise yiyemedim sadece safra kusuyordum soguk sut bana cok iyi gelmişti 1 sise Şurup bitirdim 5 gun sonra bitti mide yanmasi
Bende senin gibiyim ya ne olduysa son 10 günde oldu ayaklarım şiş ellerim şiş saatim yüzüğüm elime girmiyor terlik gittim aldım onu giyiyorum şuanBenim bacaklarım ve totom da büyüdü ya. Ayaklarım nasıl şiş sanki annemin ayağı :) geçen sene olan terliklerim şuan zor girdi valla daha 3 aya yakın var napçaz bilmem
Ay ne güzel ya , ben ne alsam eşim yeter alma artık diyor gözüne çok geliyor , tabi ben internetten sipariş veriyorum kaynanamın evine gidiyor onlarda hep bizi arayıp eşimi boş boş çok aldınız ne gerek var diyorlar eşimde haklılar diyorAynen canım görmenin tehlikeleri de var ama hepsini alasın geliyor eşimi zor tuttum en son tütülü elbiseler almaya çalıştı dedim onları büyünce alırız zor kurtardım elinden
Çok güzel canım çok beğendim güzel günlerde inşallahBu odayı begendim aldim kizlar nasil sizce
Valla yaza denk.geldigimiz iyi oldu , terlik sandalet vs idare ederiz artıkBende senin gibiyim ya ne olduysa son 10 günde oldu ayaklarım şiş ellerim şiş saatim yüzüğüm elime girmiyor terlik gittim aldım onu giyiyorum şuan
Aynen öyle ya eğer kış olsaydı nasıl olacaktı hiç bilmiyorumValla yaza denk.geldigimiz iyi oldu , terlik sandalet vs idare ederiz artık
Cok teşekkürler kuzumBence aşırı güzel çok beğendimgüzel günlerde mutlulukla kullanın inşallah
Bugün temizlik yaptım karnım taş gibi oldu korktum uzandım biraz bir süre sonra geçtiBen evde temizlik yapamiyorum kizlar eğilip kalkamiyorum bi kere yaptim aksam karnim tas gibi oldu ağrıdan agladim hastaneye gitmekten son an vazgeçtik kaynanama soyledi esim valla geldi evi temizlediben "anne kusura bakmazsan oturuyorum " dedim valla iyi oldu bole ya siz de öyle misiniz ben de mi bu bole
Valla bende temizleyemiyorumBen evde temizlik yapamiyorum kizlar eğilip kalkamiyorum bi kere yaptim aksam karnim tas gibi oldu ağrıdan agladim hastaneye gitmekten son an vazgeçtik kaynanama soyledi esim valla geldi evi temizlediben "anne kusura bakmazsan oturuyorum " dedim valla iyi oldu bole ya siz de öyle misiniz ben de mi bu bole
Ben bi dogumdan once annemle kayinvalidemi cagiricam onlar yaparlarValla bende temizleyemiyorumeşim yapıyor ağır işleri ufak tefekri kendim yapıyorum , doğumdan önce mi temizlikçi çağırsam sonra mı bilemedim , çünkü kaynanam kayınbabam ve baldızım doğuma gelip bizde kalacak bence ev baya bi karışacak
Ahahah benim kaynıvalidem de eşyaları görünce ne çok şey almışsınız filan dedi. Sonrada kayınpedere anlatıyor tabi ilk heves ne buldularsa almışlar çok almışlar. Ki çok değil daha alacaklarıö bitmedi ve çoğunu da görmedi bile katlı katlıydılarAy ne güzel ya , ben ne alsam eşim yeter alma artık diyor gözüne çok geliyor , tabi ben internetten sipariş veriyorum kaynanamın evine gidiyor onlarda hep bizi arayıp eşimi boş boş çok aldınız ne gerek var diyorlar eşimde haklılar diyordedim daha dur bak neler alıcam sen boşuna söylen
kız bebekler erken şişiriyormuş yaa, bende kilo aldım el ayakta aldı ama henüz yüzük olmayacak kadar değilBenim yüzüğüm saatim elime olmuyor artık , ayaklarım şişti çok erkenden sanki
Benim de yüzük hala oluyor ama ne zamana kadar olur bilmem ama ayaklar çok şişti şu 2 haftada :) bir de bacak içleri de kilo almış kız elbise giydim hafif sürtüyor. Hiç yaşamamıştım bunukız bebekler erken şişiriyormuş yaa, bende kilo aldım el ayakta aldı ama henüz yüzük olmayacak kadar değil
ayy benimde öyle ya iç bacak egzersizi bile yapıyordum ben bi araBenim de yüzük hala oluyor ama ne zamana kadar olur bilmem ama ayaklar çok şişti şu 2 haftada :) bir de bacak içleri de kilo almış kız elbise giydim hafif sürtüyor. Hiç yaşamamıştım bunu
BayıldımBu odayı begendim aldim kizlar nasil sizce
Şu ana kadar kimse bana yaptırdın mı diye sormadı ayda bir kontrole gidiyorum sağlık ocağından aradılar sürekli hastanede yattığımız için gidemedim orayada ama aşı var gel falan diye söylemediler. Bu gebeliğimden hiç bir şey anlamadım20.haftadan sonra yapılıyor, ilk dozdan 1 ay sonra 2.doz yapılıyor geri kalan 3 doz da hamilelik sonrasına kalıyor 10 yıl koruyuculuğu olmuş oluyor, ilkinde çok rahattım acımadı hafif kol ağrısı yaşamıştım ama 2.doz çok canımı yaktı kolumu kaldıramıyordum neyseki bugün 2. gün hafifledi bayağı, kızınız nasıl bu arada her şey yolundadır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?