2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günaydın kızlar, hemen güncelleme yapayım :) cumartesi kontrolümüz vardı bebek 1 kg olmuş boy 36 cm. 26+6 idik bu ölçümler yapıldığında. Kilo artışım da bugüne kadar 12 kg olmuş. Doktor aslında 8 kg idealdir ama boyun uzun olduğu için sorun yok dedi. Diyetisyenle devam ediyorum malum 3 haftadır.. 200 gr almışım yalnızca. Diyetisyen olmasa 15 kg zorlayacaktım :)

İyi söylemişsin vallahi ya bende söylemiyorum eşimde tamam ya ne istersen al ama giydirmediğinde ben o zaman görücem ama gerçekten çok bişey almadım onlar hep söylüyor diye bunun da gözüne geliyor

İnşallah bir an önce kızınız sağlığına kavuşur dualarım sizinle

Çift haneli sayilara indik, son 99
Allah saglikla kolaylikla kavustursun bizleri
Amin canım , benimde 89_93 gün kaldı , Dr söylemesine göre , 38 buçuk yada 39+0 da sezaryen olucak. Ama ben 09/09 olmasını istiyorum, ona göre hesaplarsak 89 gün

Selam kızlar benimde artık 3. Trimester yazıyor ilk görünce bir heyecan kapladı zaman bir hızlı bir yavaş geçti nasıl buralara geldik sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi inşallah
Geçsin zaman su gibi bebeğimiize kavuşalım hayırlısı ile vakti zamanında Gebelik te tek özleyeceğim bebeğimin hareketleri olucak

Amin canım , benimde 89_93 gün kaldı , Dr söylemesine göre , 38 buçuk yada 39+0 da sezaryen olucak. Ama ben 09/09 olmasını istiyorum, ona göre hesaplarsak 89 gün
Benimde sezaryen olacak, öyle düşünürsek daha da az kaldi

İyi söylemişsin vallahi ya bende söylemiyorum eşimde tamam ya ne istersen al ama giydirmediğinde ben o zaman görücem ama gerçekten çok bişey almadım onlar hep söylüyor diye bunun da gözüne geliyor
Al benden de o kadar. Bugün instagramda yeni doğum yapan bir kız paylaştı günde 6 takım değiştirmiş. Çiş gelmiş kaka gelmiş. Yani günde 6. Sık sık yıkayacağız biliyoruz evet ama günde 6 içinde 10 15 takım olsun ki bağri 2 günde bir yıkayalım benim daha 10 bile yok az almışım dedim kendime

Hem çok almayın diyolar hem çok batıyo diyolar napcz bilemedim vala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…