- 11 Ocak 2023
- 448
- 634
- 33
Çok güzelmiş canım sağlıklı güzel günlerde kullanınBu odayı begendim aldim kizlar nasil sizce
Günaydın canım inşallahGünaydın kızlar. Güzel bir hafta dilerim herkese
İyi söylemişsin vallahi yaAhahah benim kaynıvalidem de eşyaları görünce ne çok şey almışsınız filan dedi. Sonrada kayınpedere anlatıyor tabi ilk heves ne buldularsa almışlar çok almışlar. Ki çok değil daha alacaklarıö bitmedi ve çoğunu da görmedi bile katlı katlıydılarben de laf söyleyemedim içinde kaldı sonra tabiki eşime patladım bu çocuk bize 1 haftalık tatile gelmiyor geri gitmeyecek artık hep bizle kalcak herkes de bir laf söylüyor diye açtım ağzımı zaten eşim birşey demiyordu da bir kere dedi bin işitti napim annesine cevap veremeyin toplu cevabı o hak etti
Valla ben çok feci şiştim yüzüm ayağım elimkız bebekler erken şişiriyormuş yaa, bende kilo aldım el ayakta aldı ama henüz yüzük olmayacak kadar değil
İnşallah bir an önce kızınız sağlığına kavuşurŞu ana kadar kimse bana yaptırdın mı diye sormadı ayda bir kontrole gidiyorum sağlık ocağından aradılar sürekli hastanede yattığımız için gidemedim orayada ama aşı var gel falan diye söylemediler. Bu gebeliğimden hiç bir şey anlamadımkızımda 10 günde bir kontrole gidiyordum şimdi yine anca kızımla ilgileniyorum ağır bir tedavi içindeyiz çünkü. Elhamdülillah iyi diyelim iyi olsun kızım birazcık zor geçiriyor bu süreci ama geçecek Allahın izniyle dualarınızda unutmayın
Amin canım , benimde 89_93 gün kaldı , Dr söylemesine göre , 38 buçuk yada 39+0 da sezaryen olucak. Ama ben 09/09 olmasını istiyorum, ona göre hesaplarsak 89 günÇift haneli sayilara indik, son 99
Allah saglikla kolaylikla kavustursun bizleri
Geçsin zaman su gibi bebeğimiize kavuşalım hayırlısı ile vakti zamanında Gebelik te tek özleyeceğim bebeğimin hareketleri olucakSelam kızlar benimde artık 3. Trimester yazıyor ilk görünce bir heyecan kapladı zaman bir hızlı bir yavaş geçti nasıl buralara geldik sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi inşallah
Benimde sezaryen olacak, öyle düşünürsek daha da az kaldiAmin canım , benimde 89_93 gün kaldı , Dr söylemesine göre , 38 buçuk yada 39+0 da sezaryen olucak. Ama ben 09/09 olmasını istiyorum, ona göre hesaplarsak 89 gün
Al benden de o kadar. Bugün instagramda yeni doğum yapan bir kız paylaştı günde 6 takım değiştirmiş. Çiş gelmiş kaka gelmiş. Yani günde 6. Sık sık yıkayacağız biliyoruz evet ama günde 6 içinde 10 15 takım olsun ki bağri 2 günde bir yıkayalımİyi söylemişsin vallahi yabende söylemiyorum eşimde tamam ya ne istersen al ama giydirmediğinde ben o zaman görücem ama gerçekten çok bişey almadım onlar hep söylüyor diye bunun da gözüne geliyor
Canım bugün kendim inceledim.. çekince geldi tüyler evet ama biraz üstüme sürrtüm döküldü sonra şuan çok gelmedi ilk denediğim kadar. Herhaldr dökülcek olanlar dökülcek sonra durcak dökülmesi. Link veriyorum. Evashophediyelik Doğal Keçi Kılı Bebek Saç Fırçası Fiyatı, Yorumları - TrendyolLink verebilir misin canım bide yorumlarda hep şey yazıyor fırçanın kılları dökülüyor diye sen test ettin mi
Al benden de o kadar. Bugün instagramda yeni doğum yapan bir kız paylaştı günde 6 takım değiştirmiş. Çiş gelmiş kaka gelmiş. Yani günde 6. Sık sık yıkayacağız biliyoruz evet ama günde 6 içinde 10 15 takım olsun ki bağri 2 günde bir yıkayalımbenim daha 10 bile yok az almışım dedim kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?