2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
gerçekten hep aklımdasınız rabbim yardımcınız olsun ve şifa versin inşallah yaptırmak isterseniz yaparlar bence aşıyı 20. haftadan sonra yapıyorlar zaten

ayy fazla d almayın diyroalr napacaz ya 8 de mi buluşsak

Bende toplamda 6 kilo aldım karnım çok fazla yok bilmeyen anlamıyo bile hamile olduğumu
Normalde çok zayıftım 44 kg ile hamile kaldım 50 oldum ama kilo hiç almamış gibiyim sanki basenlerim ve karnım var bitek bebeğin gelişimi kilosu herşeyi normal gidiyo doktorda kilom halkında bir şey demedi az vs gbi ben abartmamaya çalşıyorum yediğim şeyleri bundan fazlasıda gereksiz kilo olucaktı bana ztn bebek gayt olması gerektiği gbi çnkü

İç karnınız geniş demek ki. Doktor sorun yok diyorsa yoktur ne güzel keşke hepimiz öyle olsak :)

Aynen öyle bende çok az aldım valla ama gözlerine çok geliyor işte

Ay ne güzel maşallah , bazıları öyle oluyor ya harika bişey gerçekten

İç karnın büyük demekki annesi

Çok şükür benimde bebek olması gerektiği gibi normal ilerliyor
İç karnınız geniş demek ki. Doktor sorun yok diyorsa yoktur ne güzel keşke hepimiz öyle olsak :)
ama hiç hamile değilmişim gibi fotoğraf bile çekineceğim mesela doğru dürüst hiç gözükmüyor fotolarda karnım insan da artık son trimesterdayız güzel bi anı fotosu kalsın istiyorum ama sanırım bu şekilde gideceğim doğuma
Ay ne güzel maşallah , bazıları öyle oluyor ya harika bişey gerçekten
çok da harika değil canım üstteki yazdığım gibi en azından kilo almamış da olsam biraz karnım olsaydı fotolarda en azından gözükseydi güzel olurdu

Boyun kaç canım? En az 6 kilosu doğumda gidecek inşallah. Gerisinide emzirerek veririz elbette yediklerimize dikkat edip bol su içip ekstra sıvı tüketerek. Mucizelerimizi çok istedik rabbim nasip etti şükürler olsun. Sağlıkla doğsunlar en fazla 1 seneyede eski kilomuza döneriz inşallah. Sıkma tatlı canını.

Bı gelmeden bı gidince çağır canım

Noldu paşaaam biz hep yapıyoz diyeydin anasının kuzuları sizziiiii, ay oğlum olacak ama bak yapmam demesin valla keyfini sür şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…