Çok güzelsinizMaşallahBuda benle kızım
gerçekten hep aklımdasınız rabbim yardımcınız olsun ve şifa versin inşallahŞu ana kadar kimse bana yaptırdın mı diye sormadı ayda bir kontrole gidiyorum sağlık ocağından aradılar sürekli hastanede yattığımız için gidemedim orayada ama aşı var gel falan diye söylemediler. Bu gebeliğimden hiç bir şey anlamadımkızımda 10 günde bir kontrole gidiyordum şimdi yine anca kızımla ilgileniyorum ağır bir tedavi içindeyiz çünkü. Elhamdülillah iyi diyelim iyi olsun kızım birazcık zor geçiriyor bu süreci ama geçecek Allahın izniyle dualarınızda unutmayın
Tamam canım sağolCanım bugün kendim inceledim.. çekince geldi tüyler evet ama biraz üstüme sürrtüm döküldü sonra şuan çok gelmedi ilk denediğim kadar. Herhaldr dökülcek olanlar dökülcek sonra durcak dökülmesi. Link veriyorum. Evashophediyelik Doğal Keçi Kılı Bebek Saç Fırçası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ayy fazla d almayın diyroalr napacaz ya 8 de mi buluşsakAl benden de o kadar. Bugün instagramda yeni doğum yapan bir kız paylaştı günde 6 takım değiştirmiş. Çiş gelmiş kaka gelmiş. Yani günde 6. Sık sık yıkayacağız biliyoruz evet ama günde 6 içinde 10 15 takım olsun ki bağri 2 günde bir yıkayalımbenim daha 10 bile yok az almışım dedim kendime
yeter yeter yetmesi lazım yaniayy fazla d almayın diyroalr napacaz ya 8 de mi buluşsak
ödem gibi mi var canımValla ben çok feci şiştim yüzüm ayağım elim
27+5 teyim ama sizin gibi göbeğim yok benim hatta gören herkes hamile olduğumu duyunca şaşırıyor bebek nerede diyorlar yüzüğüm felan elimde dönüyor neredeyse düşecek ben tam tersi gidiyorum anlamadım şuan hamile kaldığım kilodan iki kilo fazlam var sadece
İç karnınız geniş demek ki. Doktor sorun yok diyorsa yoktur ne güzel keşke hepimiz öyle olsak :)27+5 teyim ama sizin gibi göbeğim yok benim hatta gören herkes hamile olduğumu duyunca şaşırıyor bebek nerede diyorlar yüzüğüm felan elimde dönüyor neredeyse düşecek ben tam tersi gidiyorum anlamadım şuan hamile kaldığım kilodan iki kilo fazlam var sadece
Aynen öyle bende çok az aldım valla ama gözlerine çok geliyor işteAl benden de o kadar. Bugün instagramda yeni doğum yapan bir kız paylaştı günde 6 takım değiştirmiş. Çiş gelmiş kaka gelmiş. Yani günde 6. Sık sık yıkayacağız biliyoruz evet ama günde 6 içinde 10 15 takım olsun ki bağri 2 günde bir yıkayalımbenim daha 10 bile yok az almışım dedim kendime
Teşekkür ederimÇok güzelsinizbluzunuz nereden bayıldım
Evet ya baya şiştim hele ayaklarım , ellerim , düşün saatim olmuyor evlilik yüzüğüm olmuyorödem gibi mi var canım
Ay ne güzel maşallah , bazıları öyle oluyor ya harika bişey gerçekten27+5 teyim ama sizin gibi göbeğim yok benim hatta gören herkes hamile olduğumu duyunca şaşırıyor bebek nerede diyorlar yüzüğüm felan elimde dönüyor neredeyse düşecek ben tam tersi gidiyorum anlamadım şuan hamile kaldığım kilodan iki kilo fazlam var sadece
İç karnın büyük demekki annesi27+5 teyim ama sizin gibi göbeğim yok benim hatta gören herkes hamile olduğumu duyunca şaşırıyor bebek nerede diyorlar yüzüğüm felan elimde dönüyor neredeyse düşecek ben tam tersi gidiyorum anlamadım şuan hamile kaldığım kilodan iki kilo fazlam var sadece
yüzük fln benim de olmuyor. ödem değil de kilo çok bende yaEvet ya baya şiştim hele ayaklarım , ellerim , düşün saatim olmuyor evlilik yüzüğüm olmuyor
Çok şükür benimde bebek olması gerektiği gibi normal ilerliyorBende toplamda 6 kilo aldım karnım çok fazla yok bilmeyen anlamıyo bile hamile olduğumu
Normalde çok zayıftım 44 kg ile hamile kaldım 50 oldum ama kilo hiç almamış gibiyim sanki basenlerim ve karnım var bitekbebeğin gelişimi kilosu herşeyi normal gidiyo doktorda kilom halkında bir şey demedi az vs gbi ben abartmamaya çalşıyorum yediğim şeyleri bundan fazlasıda gereksiz kilo olucaktı bana ztn bebek gayt olması gerektiği gbi çnkü
ama hiç hamile değilmişim gibi fotoğraf bile çekineceğim mesela doğru dürüst hiç gözükmüyor fotolarda karnım insan da artık son trimesterdayız güzel bi anı fotosu kalsın istiyorum ama sanırım bu şekilde gideceğim doğumaİç karnınız geniş demek ki. Doktor sorun yok diyorsa yoktur ne güzel keşke hepimiz öyle olsak :)
çok da harika değil canım üstteki yazdığım gibi en azından kilo almamış da olsam biraz karnım olsaydı fotolarda en azından gözükseydi güzel olurduAy ne güzel maşallah , bazıları öyle oluyor ya harika bişey gerçekten
Boyun kaç canım? En az 6 kilosu doğumda gidecek inşallah. Gerisinide emzirerek veririz elbette yediklerimize dikkat edip bol su içip ekstra sıvı tüketerek. Mucizelerimizi çok istedik rabbim nasip etti şükürler olsun. Sağlıkla doğsunlar en fazla 1 seneyede eski kilomuza döneriz inşallah. Sıkma tatlı canını.49 kiloydum hamile kalmadan önce düzenli beslenmeye başladım 1 aylık hamileyken 53 kiloydum. şimdi oldum 66. aynaya baktıkça ayy kollatım ayyy bacaklarım ayyy ne kadar şişmanım bağırışları yükseliyor benden
Bı gelmeden bı gidince çağır canımValla bende temizleyemiyorumeşim yapıyor ağır işleri ufak tefekri kendim yapıyorum , doğumdan önce mi temizlikçi çağırsam sonra mı bilemedim , çünkü kaynanam kayınbabam ve baldızım doğuma gelip bizde kalacak bence ev baya bi karışacak
Noldu paşaaam biz hep yapıyoz diyeydinBen bi dogumdan once annemle kayinvalidemi cagiricam onlar yaparlarcamlar perdeler dip köşe halılar yıkamaya gidecek bebek temiz eve gelsin diye bide onlar gidince eşimle yapariz diye dusunuyorm benim es de yapıyordu isleri ama isyan bayrağını cekti kucuk çocuklar gibi banane ben mutfaktan sıkıldım demeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?