Ben demiştim diyim şurayaAl benden de o kadar. Bugün instagramda yeni doğum yapan bir kız paylaştı günde 6 takım değiştirmiş. Çiş gelmiş kaka gelmiş. Yani günde 6. Sık sık yıkayacağız biliyoruz evet ama günde 6 içinde 10 15 takım olsun ki bağri 2 günde bir yıkayalımbenim daha 10 bile yok az almışım dedim kendime
Boy 1,60Boyun kaç canım? En az 6 kilosu doğumda gidecek inşallah. Gerisinide emzirerek veririz elbette yediklerimize dikkat edip bol su içip ekstra sıvı tüketerek. Mucizelerimizi çok istedik rabbim nasip etti şükürler olsun. Sağlıkla doğsunlar en fazla 1 seneyede eski kilomuza döneriz inşallah. Sıkma tatlı canını.
Bende çok kilo aldım zaten 12 kilo falan almışımyüzük fln benim de olmuyor. ödem değil de kilo çok bende ya
Ya merak etme 8 ayında çıkar birazcık onunla fotoğraf çektirirsinÇok şükür benimde bebek olması gerektiği gibi normal ilerliyor
ama hiç hamile değilmişim gibi fotoğraf bile çekineceğim mesela doğru dürüst hiç gözükmüyor fotolarda karnım insan da artık son trimesterdayız güzel bi anı fotosu kalsın istiyorum ama sanırım bu şekilde gideceğim doğuma
çok da harika değil canım üstteki yazdığım gibi en azından kilo almamış da olsam biraz karnım olsaydı fotolarda en azından gözükseydi güzel olurdu
kaderdaşımmmmmBende çok kilo aldım zaten 12 kilo falan almışım
Fırında yapın. son yıllarda ben çok az zeytin yağı sürerek fırında yaptım hep şakşuka vs gibi yemekleri. kızartma gibi olmuyor ama daha sağlıklı saha hafif olduğu da bir gerçek :)Kızlarrrr dışardan patlıcankızartması kokusu geliyor canım nasıl çekiyor anlatamam diyetteyim kızartma yasak
Gidiyorum yapıcam şimdi diyet elden gidiyoooooFırında yapın. son yıllarda ben çok az zeytin yağı sürerek fırında yaptım hep şakşuka vs gibi yemekleri. kızartma gibi olmuyor ama daha sağlıklı saha hafif olduğu da bir gerçek :)
fırında ama demiGidiyorum yapıcam şimdi diyet elden gidiyooooobide yemek sonrası şeker ölçümü yapıcam o beni ele vermese bari
Ben az alıp çocuk hepsini kirletince çabuk yıkayın kurutun , bana çok aldın diyordun hadi hemen yetiştirin diyip onları strese mi soksam diye çakallık geçiyor içimdenBen demiştim diyim şurayaalın bacım bakmayın siz el aleme
Ben 10 tane yapayım diyorum ya.. benim aldıklarıma baktım yedidoğan 4 tane var. 2 de kuzenler hediye aldı.. 6 tane olmuş.. Bir isimli gelcek çekim için ama o dantelli filan günlük giydirilmez bence :s 10a tamamlayacam galiba.ayy fazla d almayın diyroalr napacaz ya 8 de mi buluşsak
kıyamam sanaaa az zeytinyağı sürüp fırına da atabilrsinKızlarrrr dışardan patlıcankızartması kokusu geliyor canım nasıl çekiyor anlatamam diyetteyim kızartma yasak
Noldu paşaaam biz hep yapıyoz diyeydinanasının kuzuları sizziiiii, ay oğlum olacak ama bak yapmam demesin valla keyfini sür şekerim
Yap ya az bir şey içinde kalmasın bence. Azıcık ye isteğini bastırsın. Yarın ekstra ekstra dikkat edersin olur benceGidiyorum yapıcam şimdi diyet elden gidiyooooobide yemek sonrası şeker ölçümü yapıcam o beni ele vermese bari
Alternatif olarak yemek istediğin sebzeleri sıvı yağ ile harmanlayıp fırına sür canım üzerine de bılca yoğurt hem nefsini körlersin hem de kızartma yememiş olursunKızlarrrr dışardan patlıcankızartması kokusu geliyor canım nasıl çekiyor anlatamam diyetteyim kızartma yasak
Ben de 1-2 kez böyle düşünüp yemeye başladım ama az ile yetinemedim yani bir kere yiyince durduramadım kendimiYap ya az bir şey içinde kalmasın bence. Azıcık ye isteğini bastırsın. Yarın ekstra ekstra dikkat edersin olur bence
Evet yaHem çok almayın diyolar hem çok batıyo diyolarnapcz bilemedim vala
Ya hiç sorma ya benimde bişey canım istedi mi hiç aklımda çıkmıyor yaKızlarrrr dışardan patlıcankızartması kokusu geliyor canım nasıl çekiyor anlatamam diyetteyim kızartma yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?