2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben demiştim diyim şuraya alın bacım bakmayın siz el aleme

Boy 1,60
veremem diye korkum yokta. insan psikolojisi işte.

Ya merak etme 8 ayında çıkar birazcık onunla fotoğraf çektirirsin

Kızlarrrr dışardan patlıcan kızartması kokusu geliyor canım nasıl çekiyor anlatamam diyetteyim kızartma yasak
Fırında yapın. son yıllarda ben çok az zeytin yağı sürerek fırında yaptım hep şakşuka vs gibi yemekleri. kızartma gibi olmuyor ama daha sağlıklı saha hafif olduğu da bir gerçek :)

Fırında yapın. son yıllarda ben çok az zeytin yağı sürerek fırında yaptım hep şakşuka vs gibi yemekleri. kızartma gibi olmuyor ama daha sağlıklı saha hafif olduğu da bir gerçek :)
Gidiyorum yapıcam şimdi diyet elden gidiyooooo bide yemek sonrası şeker ölçümü yapıcam o beni ele vermese bari

Ben demiştim diyim şuraya alın bacım bakmayın siz el aleme
Ben az alıp çocuk hepsini kirletince çabuk yıkayın kurutun , bana çok aldın diyordun hadi hemen yetiştirin diyip onları strese mi soksam diye çakallık geçiyor içimden onlar şimdi beni sokuyor yetmesin de ben de onları strese sokayım.. ne de olsa lohusayım hormonlardan bağırdım derim

ayy fazla d almayın diyroalr napacaz ya 8 de mi buluşsak
Ben 10 tane yapayım diyorum ya.. benim aldıklarıma baktım yedidoğan 4 tane var. 2 de kuzenler hediye aldı.. 6 tane olmuş.. Bir isimli gelcek çekim için ama o dantelli filan günlük giydirilmez bence :s 10a tamamlayacam galiba.

Kızlarrrr dışardan patlıcan kızartması kokusu geliyor canım nasıl çekiyor anlatamam diyetteyim kızartma yasak
Alternatif olarak yemek istediğin sebzeleri sıvı yağ ile harmanlayıp fırına sür canım üzerine de bılca yoğurt hem nefsini körlersin hem de kızartma yememiş olursun ben de bugün cafeye gittim pastalar, kuplar beni al diye bağırdı resmen koşarak uzaklaştım o bölgeden

Yap ya az bir şey içinde kalmasın bence. Azıcık ye isteğini bastırsın. Yarın ekstra ekstra dikkat edersin olur bence
Ben de 1-2 kez böyle düşünüp yemeye başladım ama az ile yetinemedim yani bir kere yiyince durduramadım kendimi bizim amniyon sıvımızda fazla olduğu için kaçak yapmaya gelmiyor

Bugün kendime iki tane elbise aldım. Eski kıyafetlerim benim için çok mazide kaldı tabi. Şimdi de böyle bir suçluluk duygusu. Ay daha çocuğun o kadar eksiği varken kendimi düşündüm diye. Bu analık fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…