Sanıyorum ki haftasıyla uyumlu çıkıyor. Herşey normal olması gerektiği gibi diyor hep. 24+0da gitmiştim en son 630 gr ve 30cm çıkmıştıYa da haftasıyla uyumludur o yüzden belirtmeye gerek duymamıştır
Kardeşim kullanıyor çok memnun. Ben de indirimden aldım 12 li paketGünaydın kızlar,
Islak mendil sleepy bio natural hiç kullandınız mı? Ben sensitive i kendim kullanıp beğenmiştim. Bio naturalin yorumlarıda baya güzelmiş.
Göbiş önden gidiyor ya ondan benimde öyleYaa kızlar ben hep üstüme birşeyler döküyorum göbeğim hep lekeli neden ya
Yavaştan hepimiz giriyoruz çok heyecanlı gerçekten. Son hazırlıklar ve doğum haberleride konuşulacak ayyyyKızlar benim bugün 27+0 oldu. 3. Trimeser yazıyor artık:) resmen son düzlüğe girdim valla
Bende bundan korktuğum için akşam bulantı ilacı içip gidicem .yarın güzel geçer inşallahKızlar günaydın şeker yüklemesinden geldim. 50 mg yaptı doktor. 1 saat dolmadan tokluğu vermek zorunda kaldım baygınlık geçirdim kanı zar zor verdikten sonra da kustum. Niye böyle oldu ki ya çok zorlandımBebek de 630 gr haftasına göre uyumlu dedi. 24+0 bugün.
Günaydın canım böyle zorlananlar olabiliyor diye okumuştum tekrar yükleme isteyen doktorlarda oluyor bakalım seninki ne diyecekKızlar günaydın şeker yüklemesinden geldim. 50 mg yaptı doktor. 1 saat dolmadan tokluğu vermek zorunda kaldım baygınlık geçirdim kanı zar zor verdikten sonra da kustum. Niye böyle oldu ki ya çok zorlandımBebek de 630 gr haftasına göre uyumlu dedi. 24+0 bugün.
5-10 dk kadar erken vermiş oldum tekrar ister mi acaba ?Günaydın canım böyle zorlananlar olabiliyor diye okumuştum tekrar yükleme isteyen doktorlarda oluyor bakalım seninki ne diyecek
İnşallah güzel geçer çok hareket etmemeye çalış ben de oturdum ama yine de dayanamadımBende bundan korktuğum için akşam bulantı ilacı içip gidicem .yarın güzel geçer inşallah
Ben ev disinda bi yerde yemek yerken masa ile aramda on cm boşluk kaliyor, tabaği kendime çeksem göbeğimin üstünde tutmam gerekiyor e malum öyle olmuyor, tabağa yaklaşsam, yavrular müsade etmiyor, yerken bayagi ecel terleri döküyorumYaa kızlar ben hep üstüme birşeyler döküyorum göbeğim hep lekeli neden ya
İstemez herhalde ya hem kanı verdikten sonra kusmuşsun5-10 dk kadar erken vermiş oldum tekrar ister mi acaba ?
Bende yemek yaparken göbeğimin altı tezgaha değdiği için lekeliYaa kızlar ben hep üstüme birşeyler döküyorum göbeğim hep lekeli neden ya
Maşallah canım artık 11, 12 hafta kaldıKızlar benim bugün 27+0 oldu. 3. Trimeser yazıyor artık:) resmen son düzlüğe girdim valla
Boy hatırlamıyorum ama o da öndeydi. Kilo 860 gram 24+4 tüPeki en son gittiğinde boy ve kg ne kardardı kaç haftalıktın
Normal seninki canımSanıyorum ki haftasıyla uyumlu çıkıyor. Herşey normal olması gerektiği gibi diyor hep. 24+0da gitmiştim en son 630 gr ve 30cm çıkmıştı
Of bende çok kötü oldum ya kusmamak için zor tuttum kendimi , o gün bi türlü kendime gelemedim akşama kadarKızlar günaydın şeker yüklemesinden geldim. 50 mg yaptı doktor. 1 saat dolmadan tokluğu vermek zorunda kaldım baygınlık geçirdim kanı zar zor verdikten sonra da kustum. Niye böyle oldu ki ya çok zorlandımBebek de 630 gr haftasına göre uyumlu dedi. 24+0 bugün.
İnşallah , içtikten sonra çok hareket etme ben hareket ettikçe daha kötü oluyordum , oradaki bayanda bana uyumaya çalış demişti , tabi uyuyamadım ama hareket etme çok fazlaBende bundan korktuğum için akşam bulantı ilacı içip gidicem .yarın güzel geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?