2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
10 kilo normalde asıl kilo alacağımız dönem önümüzde canım ya bi 10 daha almam inşallah

Artık muayne iki haftada bir yapılcak ya o yüzden iki doktor da çağırdı bakalım insülin işi ne olucak diyetle bebeğin gelişimi nasıl ilerlemiş merak ve sitres içindeyim
Bize de haber et kuzu diyet işe yaramıştır inş. Bebek için endişelenme sen o diyetten etkilenmez zaten senin depolardan çekiyor ne varsa

10 kilo normalde asıl kilo alacağımız dönem önümüzde canım ya bi 10 daha almam inşallah
Bence çok aşırı yemezsek almayız gibi geliyor. Benim iştahım fazla açık değil mesela en azından şimdilik ilerleyen zamandada yürüyüş ve spor yaparsak bence almayız inşallah

Ya o bende dün oldu. İşte ayaklarımı uzatmış otururken sol kasığıma resmen adet ağrısı gibi ağrı girdi aklım çıktı ya geçen instada bi hamile doğurdu, tarif ederken de gece adet ağrısı gibi ağrıyla uyandım sonra sıklaştı dopum başlamış vs. diye tarif etmiş. Nasıl korktum var ya. Wonra dua okudum filan wc'ye gideyim dedim yürürken geçti şükür

Bence çok aşırı yemezsek almayız gibi geliyor. Benim iştahım fazla açık değil mesela en azından şimdilik ilerleyen zamandada yürüyüş ve spor yaparsak bence almayız inşallah
Ya ben aşırı yemiyorum ki ya nasıl alıyorum anlamıyorum sabah kahvaltı da bi dilim tahıllı ekmek ve yumurta vs vs diğerleri. , öğlen iş yerinde ne çıkarsa pilav makarna sadece tadımlık alıyorum ve tatlı güzelse tadarım değilse tatmam. Akşam yemeği pilav vs genelde olmaz 7 günse 5 gün olmaz ekmek yemeğine göre ya 1 dilim yerim ya yemem dondurma, meyve belki abur cubur oluyor birde.. nasıl alıyorm anlamadım ahahha seni de diyetisyen bilip yediklerimi saymam

Günaydınn,
Kramplar bu hafta bende de başladı. Uykuda gerinirken bacağıma girdi o çok kötüydü, bugünde yataktan kalkarken kalçamın üzerinde hafif oldu.
Minnoşlarımız içeride sağlıklı ve mutlu olsunlarda katlaniciğizz.

Hangi tarafta çok hareket varsa orası ayaklarının , benim hep sol tarafında hareket var ayakları solda başı sağda , sağ dada hareket oluyor ama daha az oda ellerini bazen hareket ettiriyor
Ayy bu doğruysa eğer benim bebeğimin her ultrasonda kafası solda ayakları sağda oluyordu zaten hiç yer değişmiyor mu benim miniğim yaa doğumada yan yan giricez herhalde

Muhtemelen bebeğin baskısıdır. Aşağıya doğru vuruşlarda hissediyor olmalısın. Bende de kemik ağrısı var. Galiba çatı ağrısı dedikleri bu oluyor genişlemeden kaynaklı. Kuyruk sokumumda bile dün hissettim artık yatmak doğrulmak akşamları zorlaşıyor.

Artık muayne iki haftada bir yapılcak ya o yüzden iki doktor da çağırdı bakalım insülin işi ne olucak diyetle bebeğin gelişimi nasıl ilerlemiş merak ve sitres içindeyim
İnşallah herşey yolundadır Stres yapmamalısın bebeklerimiz ve bedenimiz çok etkileniyor biliyorsun.
10 kilonun hepsi senin değil ki ama. Niye canını sıkıyorsun? Bebişin, plasenta, rahim ağırlığı, artan kan hacmi, göğüsler, belki biraz ödem. Ben 69la başladım şuan 87yim. Üstelik ben çılgınlar gibi yedim bu aya kadar. Nisana kadar hiç kilo almadım. Nisan Mayısta coştum. Kilo almaya zaten aşırı müsaitim ve iştahımı kesemedim canım küçükken yediğim şeyleri bile istiyordu. Başa gelen çekilir yerken düşünecektin dedim zihnimi susturdum.

Benimde kuyruk sokumum ağrıyor ya o nedenmiş çatı ağrısımıymış o bak neler öğreniyoruz :) ama can sıkıcı ya yinede

Doktorum geçen hafta yalancı kasılmaların başladığını söyledi giderek şiddetlenen uzanınca geçmeyen ağrılar olursa öyle başvurun bize dedi

Bendede kuyruk sokumu kemiği ağrısı var bide bugün kasıklarım ağrıyor normaldir sanırım yavaş yavaş sona doğru ilerliyoruz

Bende 75tim ilk 3 ay almadım hatta 3kg verdim. Sonra benim sıkıntılı dönem oldu ya orda bi saldım ne bulursam yedim yani 3,5 ayda aldım bu 10 kiloyu. Neyse sağlıklı sonuçta çok şükür kiloyu vericem napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…