2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bebişlerimiz doğduğunda süt yapar bilmem şunu ye bunu ye diyenleri dinlemeyeceğiz. Bol su, hoşaf, çay, yeşillik, sağlıklı öğünlerle Allahın izniyle eski kilomuza döneriz çünkü biliyorsun emzirince günlük 500-700 kalori harcıyormuşuz.

Ya çok erken ya daha başlamasın ben korkuyorum birşey olacak diye erken doğum korkusunu atamıyorum aklımdan
İnanırmısın bitanem bende çok korkuyorum erken doğum olayından ama biz içimizi ferah tutalım Allahın izniyle vakti zamanında kucağımıza alıcaz fındıklarımızı bak herşey onlar için onlar iyi olsun diye doktor doktor geziyoruz türlü iğneler ilaçlar şeker ölçümleri yapıyoruz bidee şimdi yemek bile istediğim gibi yiyemiyorum ama olsun yavrularımız için herşey değer yeterki onlar iyi olsun sayılı gün az kaldı

Ya çok erken ya daha başlamasın ben korkuyorum birşey olacak diye erken doğum korkusunu atamıyorum aklımdan
Bu korku özellikle ilk bebek ve önemli testlerde duyduklarımızdan dolayı yakamızı bırakmayacak zaten. Geçen ay rüyamda bu 28. Haftamda doğuruyordum düşün sen benim gece gündüz paniğimi
Maşallah diyelim bebişine

İnşallah doğumdan sonra da böyle muhabbetimiz olur bebeğimiizi büyütürken beslerken zayıflamak isterken birbirimiziin bilgilerinden ve tecrübelerinden faydalanırız birbirimizi görmesekde güzel dostluklar kurduk

Nede güzel haberlerle geldin senin fındık kuşu maşallah güzel gelişmiş sağlıcakla kucağına al inşallah

Benim şuan bir kısmı kasıktı bir tarafı göbek deliği yanında neresi kafası neresi ayağı anlayamıyorum ama cuma göreceğiiim
Ben de doktora sordum kafası nerede diye kafası orta aşağıda dedi bazen karnım yamuluyor bir taraf sert ve şişkin oluyor kafasının olduğu tarafmış

benimde genelde hep aşağıda, hatta bazen öyle bir aşağı da ki tekmeleri şaşırıyorum, sanırım kafa yukarda ayaklar kasıklarımda oluyor

Ben de endokrinden geliyorum. Doktor 143 değer için sınırda dedi çok sıkıntı olacağını zannetmiyorum dedi. 100 mg yüklemeyi de yaptır o da yüksek çıkarsa mutlaka görüşelim dedi.
Boğazımdaki yumru ve yutkunma hissini sordum gösterdiğim yerin tiroidle alakalı olmadığını söyledi boynun altında hissedersin dedi. Ultrasonla da bakmışız nodülün yok dedi. Haşimatoda çok nodül beklemiyoruz dedi. Bir arkadaş daha yaşıyordu bu sorunu haberdar etmek için yazdım ama ismini etiketlemek için hatırlayamadım. Ben yumru hissini geniz akıntısına bağladım biraz da boğazımı ılık suyla sıcak tutunca daha rahat oluyor.

benimde bebek altlardaysa yürürken zorlanıyorum resmen yürütmüyor, bence tamamen bebeğin pozisyonuyla alakası yukardayken de kuş gibi hissediyorum kendimi

Kızlar nakışlı takımı sırf bebişimin ilk fotoğrafları için almaya karar verdim. Şapka, eldiven, tulum bu sayfada 340tl. 30-35 gün teslim süresi varmış. Fiyatı çok gelmedi yani bilemedim ama böyle gökkuşağı olan şeylere bayılıyorum renkleride çok sevdim.

Herkese günaydın yine hastaneye geldim yine sitres yükleniyor
günaydın canım, öncelikle kendini böyle negatif enerji ile yükleyip gitme hastaneye, hep iyiyi güzeli düşün ki başımıza da iyilikler güzellikler gelsin ne düşünürsek başımıza o geliyor inanki o yüzden hep pozitif olmak lazım, Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Artık muayne iki haftada bir yapılcak ya o yüzden iki doktor da çağırdı bakalım insülin işi ne olucak diyetle bebeğin gelişimi nasıl ilerlemiş merak ve sitres içindeyim
Sen merak etme diyetisyen kendi vermiş o diyeti yani bebeğin gayet güzel besleniyor

diyet listesi düzenleyeceğim yaa karbonhidratsız bakalım
Ben şuan sabah 2 dilim tahıllı ekmek, yumurta, peynir, domates, salatalık yedikten sonra akşama dek süt, yoğurt ve meyve ile geçiştiriyorum. Ceviz ve fındık mutlaka kahvaltıda yada meyve yanında yiyorum. Akşam ekmek yemiyorum ama pilav yada makarna yiyorum çünkü geceye dek duramıyorum. Akşamdan sonra hiç bişey yememeye gayret ediyorum. Ancak süt veya soda. Dayanabildiğim kadar böyle dayanıcam sonra artık bir yerde patlak veririm sanırım.

Yaa ne kadar kötü Allah korusun , acaba niye birden bire öyle oluyor ya en çok korktuğun şey o , herşey yolundayken birden bire doğum başlamış falan …

ozguss Gebelikten evvel tiroidle tanıştığımda kilo vermemi engelleyen faktördü. Almamıda kolaylaştırıyordu hızlandırıyordu yani. Sende böyle bir etkisi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…