Yön değiştirip ileri haftalarda başı aşağıda olacakAyy bu doğruysa eğer benim bebeğimin her ultrasonda kafası solda ayakları sağda oluyordu zaten hiç yer değişmiyor mu benim miniğim yaa doğumada yan yan giricez herhalde
Bebişlerimiz doğduğunda süt yapar bilmem şunu ye bunu ye diyenleri dinlemeyeceğiz. Bol su, hoşaf, çay, yeşillik, sağlıklı öğünlerle Allahın izniyle eski kilomuza döneriz çünkü biliyorsun emzirince günlük 500-700 kalori harcıyormuşuz.Bende 75tim ilk 3 ay almadım hatta 3kg verdim. Sonra benim sıkıntılı dönem oldu ya orda bi saldım ne bulursam yedim yani 3,5 ayda aldım bu 10 kiloyu. Neyse sağlıklı sonuçta çok şükür kiloyu vericem napalım
İnanırmısın bitanem bende çok korkuyorum erken doğum olayından ama biz içimizi ferah tutalım Allahın izniyle vakti zamanında kucağımıza alıcaz fındıklarımızıYa çok erken ya daha başlamasın ben korkuyorum birşey olacak diye erken doğum korkusunu atamıyorum aklımdan
Bu korku özellikle ilk bebek ve önemli testlerde duyduklarımızdan dolayı yakamızı bırakmayacak zaten. Geçen ay rüyamda bu 28. Haftamda doğuruyordum düşün sen benim gece gündüz paniğimiYa çok erken ya daha başlamasın ben korkuyorum birşey olacak diye erken doğum korkusunu atamıyorum aklımdan
Maşallah diyelim bebişineKızlar günaydın
25+0 dan bildiriyorum
Bebiş 35 cm boyunda 929 Gr çıktı
Doktor şeker çıkmasa bile diyet yap dedihızlı kilo aldığım için
Ayda. 2 kg almışım çok dedi kadın ya
Birde bebiş kafası aşağıda imiş ama sorun değil dedi
İnşallah doğumdan sonra da böyle muhabbetimiz olur bebeğimiizi büyütürken beslerken zayıflamak isterken birbirimiziin bilgilerinden ve tecrübelerinden faydalanırızBebişlerimiz doğduğunda süt yapar bilmem şunu ye bunu ye diyenleri dinlemeyeceğiz. Bol su, hoşaf, çay, yeşillik, sağlıklı öğünlerle Allahın izniyle eski kilomuza döneriz çünkü biliyorsun emzirince günlük 500-700 kalori harcıyormuşuz.
Nede güzel haberlerle geldin senin fındık kuşu maşallah güzel gelişmiş sağlıcakla kucağına al inşallahKızlar günaydın
25+0 dan bildiriyorum
Bebiş 35 cm boyunda 929 Gr çıktı
Doktor şeker çıkmasa bile diyet yap dedihızlı kilo aldığım için
Ayda. 2 kg almışım çok dedi kadın ya
Birde bebiş kafası aşağıda imiş ama sorun değil dedi
Ben de doktora sordum kafası nerede diye kafası orta aşağıda dedi bazen karnım yamuluyor bir taraf sert ve şişkin oluyor kafasının olduğu tarafmışBenim şuan bir kısmı kasıktı bir tarafı göbek deliği yanında neresi kafası neresi ayağı anlayamıyorum amacuma göreceğiiim
Bende arada bunu düşünüyorum inşallah öyle olur.İnşallah doğumdan sonra da böyle muhabbetimiz olur bebeğimiizi büyütürken beslerken zayıflamak isterken birbirimiziin bilgilerinden ve tecrübelerinden faydalanırızbirbirimizi görmesekde güzel dostluklar kurduk
diyet listesi düzenleyeceğim yaa karbonhidratsız bakalımBende aynıyım valla , yemek yemezsem beynimde sadece yemek dönüyor yahepte zararlı şeyler canım çekiyor önlemeye çalışıyorum ama yememeye çalışıyorum
Canım inşallah güzel haberler alırsınHerkese günaydın yine hastaneye geldim yine sitres yükleniyor
benimde genelde hep aşağıda, hatta bazen öyle bir aşağı da ki tekmeleri şaşırıyorum, sanırım kafa yukarda ayaklar kasıklarımda oluyorCanım benim bebekte öyle hep aşağıda nerdeyse kasıklarımda , tekmeyi mesaneme vuruyor bazen yada tam kasığıma , dr sorun yok bazı bebekler öyle dedi ama sende sor bakalım bende başka dr’un görüşünü merak ediyorum
benimde bebek altlardaysa yürürken zorlanıyorum resmen yürütmüyor, bence tamamen bebeğin pozisyonuyla alakası yukardayken de kuş gibi hissediyorum kendimiGünaydın kuzum kramp bende nerdeyse haftada iki kez yaşanıyor alıştım sanırım yanlız bu sabah uyanıp yürürken kasıklarımda ağrı vardı rahim büyüyor bebek baskı yapıyor ondan mı bilemedim
günaydın canım, öncelikle kendini böyle negatif enerji ile yükleyip gitme hastaneye, hep iyiyi güzeli düşün ki başımıza da iyilikler güzellikler gelsinHerkese günaydın yine hastaneye geldim yine sitres yükleniyor
Evet dönmüş ola bilir , hafta ilerledikçe bebek dönüyor başı aşağıda oluyorOzaman baş aşağı duruyor yavrum kıyamam
Sen merak etme diyetisyen kendi vermiş o diyeti yani bebeğin gayet güzel besleniyorArtık muayne iki haftada bir yapılcak ya o yüzden iki doktor da çağırdı bakalım insülin işi ne olucak diyetle bebeğin gelişimi nasıl ilerlemiş merak ve sitres içindeyim
Ben şuan sabah 2 dilim tahıllı ekmek, yumurta, peynir, domates, salatalık yedikten sonra akşama dek süt, yoğurt ve meyve ile geçiştiriyorum. Ceviz ve fındık mutlaka kahvaltıda yada meyve yanında yiyorum. Akşam ekmek yemiyorum ama pilav yada makarna yiyorum çünkü geceye dek duramıyorum. Akşamdan sonra hiç bişey yememeye gayret ediyorum. Ancak süt veya soda. Dayanabildiğim kadar böyle dayanıcam sonra artık bir yerde patlak veririm sanırım.diyet listesi düzenleyeceğim yaa karbonhidratsız bakalım
Yaa ne kadar kötü Allah korusun , acaba niye birden bire öyle oluyor yaYa o bende dün oldu. İşte ayaklarımı uzatmış otururken sol kasığıma resmen adet ağrısı gibi ağrı girdi aklım çıktı yageçen instada bi hamile doğurdu, tarif ederken de gece adet ağrısı gibi ağrıyla uyandım sonra sıklaştı dopum başlamış vs. diye tarif etmiş. Nasıl korktum var ya. Wonra dua okudum filan wc'ye gideyim dedim yürürken geçti şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?