- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
İnşallah canım inşallahYaa bir de rüyada görmüşsün kuzum kıyamamAllahım hepimize en en en kötü az 34ü görmeyi kısmet etsin amin..
Benim işte ağırmıyor ama eve gidince böyle yayılarak oturuyorum daha uzun yani o zaman ağrıyoraa benimde ağrıyor ben işte sürekli oturmaya bağladım çatı ağrısı dediklrrş bu muymuşhatta bazen kalça kemiklerim birbirine girmiş gibi hissediyorum elimle alıp böyle ayırasım geliyor
Okumayacam artık kimsenin doğum hikayesini filan güzelde olsa aradq yazdığı bir cümleyi takıyormuşum aklıma şimdi fark ettim.Evet aynı senin gibiyim sanki her an tedirginim , bazen diyorum herşey yolunda sakin ol ama ne mümkün yine geliyor aklıma
Ha abur cubur da hep olmuyor ki. Özenince yiyorum:) geçengün sahilde çocuğun elinde bi cips gördüm şimdi onu arıyoruz marketlerde henüz bulamadımAbur cubur çok kilo aldırır tatlı hamurlu yemek
Ben bodyshape gitmeyi düşünüyorum yoksa bence ben bu kiloları verememOo iyi bağri kilo verecek bir alan çıktısüt olsun diye başka başka şeylere kaymazsak iyi
Şuan tam olarak bu durumdayımBenim işte ağırmıyor ama eve gidince böyle yayılarak oturuyorum daha uzun yani o zaman ağrıyorçatımız ağrıyormuş haberimiz yok bende totom ağrıyor diyom
Benim Dr’a erken doğumdan bahsettiğimde internette çok gezme diyor bişey olmazYaa bir de rüyada görmüşsün kuzum kıyamamAllahım hepimize en en en kötü az 34ü görmeyi kısmet etsin amin..
Benimki genelde arkası dönük , kıpırdıyor ama dışardan hiç belli olmuyor , geçen Dr’a arkadası dönük dedim , ben Dr’um anlamadım sen nasıl anladın dedi sonra baktı , dedi valla ana gibi anasın nerden anladınEğri eğri tahmine göre o zaman. Sağ yukarda çok kıpırtı var gmbek deliği üstünde . Solda da kasıklarda aşağıda çapraz demekki.. geçen hafta da arkaya doğru dönüktü çünkü sürekli kıpırdıyordu ama karnımdan belli olmuyordu içime içime vuruyordu sonra döndü şimdi herşey görülüyor dışardan
Çok yoğun diyemem ama böyle bir etki fark ettim ben hep yorgun oluyordum en bariz etkisi bu olmuştu. Evlenmeden önce 50 kilonun üstünü görmemiştim evlendikten sonra 2 yıl içinde 58 oldum hayatımda hareket de azalmıştı 2 defa da düşük yaptım onların da etkisi olabilir tabi.ozguss Gebelikten evvel tiroidle tanıştığımda kilo vermemi engelleyen faktördü. Almamıda kolaylaştırıyordu hızlandırıyordu yani. Sende böyle bir etkisi var mı?
Aynen öyle valla , inşallah hepimiz zamanında sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı , hamilelik hem çok güzel hem çok zor ve sitresli , hele ilk başta sıkıntı geçirenler daha evhamlı oluyor ya , benim kanamalar falan oldu hemde tüp bebek daha çok evhamlıyımOlmaz olmaz inşallah hepimiz güzelce zamanında alacağız kucağımıza merak etme.. internette okumayalım böyle şeyler sonra aklımızda kalıyor onu fark ettim
Hiç cips yemeyen ben sürekli cips alıyordum ayaklarım şişti artık almadım , yoğurtlu cips gergin akşamHa abur cubur da hep olmuyor ki. Özenince yiyorum:) geçengün sahilde çocuğun elinde bi cips gördüm şimdi onu arıyoruz marketlerde henüz bulamadım
Evt canım çok dedi dikkat et dedi son aylar eklem ağrın çok olur hareketlerin kısıtlanır dediAyda 2 kg'a çok mu dedi? Ben her hafta 1 kg'a yakın alıyorum yaaa vay ben nerelere gidembebişe de maaşallah kuzum
Ayyy bende bilmiyorum ki canım yaBende ayda 2 kg alıyorumbanada dikkat et dedi ama nasıııııl
Canım ben de eşim de zayıf kategorisine giren insanlarız ama eşim 4 kilo doğmuş ben 3 kilo. İlk haftalarda bebeğim bi kaç gün öndeydi sonradan arttı. Kilo almam beni çok mutlu etmişti ancak bebeğin kilosu fazla dikkat et dedğinden beri aldığım kilolar dert oldu. Bu cuma kontrole gideceğiz bakalım inşallah iyi durumdadır her şeyŞeker yükleme değil ama açlık tokluk bakıldı canım doktorum öyle istedi. Açlık 93 1. Saat tokluk 103 çıktı. Ben şuan 77 kiloyum ama evlenmeden önce senelerce kilom 65lerdeydi. Eşimde şuan 90 ama o da evlenmeden 80dibenim doktorum bana ileri gittiğini sorun olduğunu söylemedi. Hatta haftasıma göre gelişiminin iyi olduğunu söyledi.1 ay önceki detaylı ultrasonda kafa çapında 1 hafta geriydi mesela. Ben o yüzden ultrason sonuçlarından tam emin olamıyorum nedense. Bir arkadaşımın 40. Haftada ultrasonda 3340 gram görünen bebeği aynı hafta doğduğunda 2770gram çıkmış. Bunu duyduğumdan beri doktorumun dediklerine göre hareket ediyorum. Doktorum sorun var demedi olsaydı söylerdi diye düşünüyorum. Bence sende içini rahat tut kendini aç bırakma sağlıklı beslen. Bebeğin kilosu zaten genetikmiş ben 3100 doğmuşum eşim 3400. O yüzden bebeğinde bu civarlarda doğacağını düşünüyorum nedense
Sizin doğum kilolalarınız nasıldı? Haftadan haftaya gelişim değişebiliyor. Bakarsın bir sonraki gidişinde tam haftasında çıkar o yüzden iyi düşünelim iyi olsun
Evet aç kalsam da sanki bebeğime kötülük yapıyormuşum gibime geliyor , acaba ben aç kaldığımda oda aç kalıyormu diye düşünüyorum , yoğurt yiyemiyorum çok feci şişiriyor yoksa en azından acıkınca bi kase yoğurt iyi olurduAyyy bende bilmiyorum ki canım ya
Yemenin sonu da gelmiyor
Güzel haberler almana sevindim canımMerhaba kızlar bugün çok şükür sizlere güzel haberler ile geldim endokrin diyet ve yürüyüşün işe yaradığını ve şekerimin çoğunlukla normale düştüğünü bu durumda insüline gerek kalmayıp sadece akşam yürüyüş yanı sıra bide sabah yürüyüşü yapmamı istedi üç hafta sonra görüşelim dedi şimdilik insülinden yırrtım
Kadın doğum doktorum iki haftada bir kontrol olmamı suyun fazlalaşıp bebeğin irileşip irileşmediğini takip etmemiz lazım dedi bugünki muayenemde bebeğimin günüyle gayet uyumlu olduğunu ve önden gitmediği için bunun sevindirici bir durum olduğunu söyledi. Şekerine dikkat et şeker yükselirse otomatik men suyuda fazlalaşır ve bu bebekte irileşmeye sebebiyet verir biz bunu asla istemeyiz dedi. Suyun 200 altı olması lazım senin 170 aslında yine fazla ama en azından bu seviyede bile ilerlesek bize bir sorun çıkarmaz dedi. Kilomu tarttı 8 kilo almışsın buda gayet uygun dedi. Zaten kızlar diyet yaptığımdan beri kilo almıyorum zaten yediklerimde sınırlı. boy 35cm 1100 gram bir minnakım var resmimizi de koydum teyzeleri bakarsınız dil çıkardı bize doktor da yakaladı o anda güldük baya ağzını açıp kapatıyordu miniğim bugünlük bizden bu kadar bilgi teyzelerimiz kızımla sizi çok çok öpüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?