- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Kaç gram yükleme yapıldı kuzum benimde çok yüksek ti diyet ve yürüyüşle düzelttim çok şükür böylede doğuma kadar devam inşallah. Sende bundan sonra dikkat et yediklerine şekeri yükseltme direk çocuğu irileştiriyoŞeker çıktı kızlar dahiliyeye gitmem lazım miş
Çok moralim bozuldu .
0.dk 82
60.dk 181 <140
120.dk 124 <120 çıktı
Bugün 27+2Güzel haberler almana sevindim canım
Kaç haftaliksin şuan sen
Benim vajina dudakları kasık kemiği bide arka tarafta kalça altında kuyruk sokumu kemiği ağrısı varArkadaslar bu bahsettiginiz çati agrisi nasil bi sey tarif eder misiniz. Benim iç bacaklarda, pelvik bölgesinde kas agrim var, yani ne vajina da ne rahimde umarim anlatabilmisimdir
Benim de kuyruk sokumu hariç aynı yerlerde ağrı ama özellikle sol tarafıma doğru ve uzun süredir var. Sabit durduğumda ağrı ya da acı hissetmiyorum. Gece yatakta dönerken felaket bir acı duyuyorum. Özellikle aynı pozisyonda uzun süre oturmuş/yatmışsam dayanılmaz oluyor hareket etmek. Doktoruma sorduğumda hamilelikle ilgisi yok ters bir hareket yapmışsındır demişti ancak görüyorum ki hamilelikle alakalı.Benim vajina dudakları kasık kemiği bide arka tarafta kalça altında kuyruk sokumu kemiği ağrısı var
Benim vajina dudakları kasık kemiği bide arka tarafta kalça altında kuyruk sokumu kemiği ağrısı var
Peki bu agrilari hissederken dr.a muayene oldunuz mu, bi yorum yapti mi.Benim de kuyruk sokumu hariç aynı yerlerde ağrı ama özellikle sol tarafıma doğru ve uzun süredir var. Sabit durduğumda ağrı ya da acı hissetmiyorum. Gece yatakta dönerken felaket bir acı duyuyorum. Özellikle aynı pozisyonda uzun süre oturmuş/yatmışsam dayanılmaz oluyor hareket etmek. Doktoruma sorduğumda hamilelikle ilgisi yok ters bir hareket yapmışsındır demişti ancak görüyorum ki hamilelikle alakalı.
75 Gr yükleme yapıldı canımKaç gram yükleme yapıldı kuzum benimde çok yüksek ti diyet ve yürüyüşle düzelttim çok şükür böylede doğuma kadar devam inşallah. Sende bundan sonra dikkat et yediklerine şekeri yükseltme direk çocuğu irileştiriyo
Ooo iyi gidiyormuş kilo alimin gerçektenBugün 27+2
evet çok yere yazdım yazmadığım yer kalmadı ki hiç benlik şeyler değildirŞahane ya bayıldım , fiyatıda çok uygunmuş bende mi burda yaptırsam acaba , çünkü öbürleri daha pahalı
Geçmiş olsun diyet vereceklerdirŞeker çıktı kızlar dahiliyeye gitmem lazım miş
Çok moralim bozuldu .
0.dk 82
60.dk 181 <140
120.dk 124 <120 çıktı
Çatı ağrısı arkada oluyor otururken uzanırken rahat uzanmıyorsun yataktan kalktığın zaman eğri kalkman gerek , ömür ilinin son kısmı ağrıyor gibi basen tarafıArkadaslar bu bahsettiginiz çati agrisi nasil bi sey tarif eder misiniz. Benim iç bacaklarda, pelvik bölgesinde kas agrim var, yani ne vajina da ne rahimde umarim anlatabilmisimdir
evet özellikle nakışlı istedim ben, baskıların fiyatı daha uygun ve uzun ömürlü değil maalesef bi de saklayacağız bunları, çok sevindim beğenmenizeBen baya beğendim hem de benim beybimin adı :) fiyat da uygun ben baskılı olan takıma 835 tl vermiştim içinde yalnızca lastikli çarşaf, müslin battaniye, 1 adet zıbın, nevresim ve yastık kılıfı vardı :) battaniyemin deseni de ilk yıkamada silinmişti şimdiki aklım olsa ben de nakışlı alırdım. bence düşünmeyin bile fiyat bu devirde normal.
doğru haklısın en azından tam tahıllı ekmek alayımYani bence sabah 1-2 dilim tahıllı ekmek yemelisin bir anda kendini böyle bir düzene sokup sonrasında daha çok saldırmana sebep olabilir
MaşallahMerhaba kızlar bugün çok şükür sizlere güzel haberler ile geldim endokrin diyet ve yürüyüşün işe yaradığını ve şekerimin çoğunlukla normale düştüğünü bu durumda insüline gerek kalmayıp sadece akşam yürüyüş yanı sıra bide sabah yürüyüşü yapmamı istedi üç hafta sonra görüşelim dedi şimdilik insülinden yırrtım
Kadın doğum doktorum iki haftada bir kontrol olmamı suyun fazlalaşıp bebeğin irileşip irileşmediğini takip etmemiz lazım dedi bugünki muayenemde bebeğimin günüyle gayet uyumlu olduğunu ve önden gitmediği için bunun sevindirici bir durum olduğunu söyledi. Şekerine dikkat et şeker yükselirse otomatik men suyuda fazlalaşır ve bu bebekte irileşmeye sebebiyet verir biz bunu asla istemeyiz dedi. Suyun 200 altı olması lazım senin 170 aslında yine fazla ama en azından bu seviyede bile ilerlesek bize bir sorun çıkarmaz dedi. Kilomu tarttı 8 kilo almışsın buda gayet uygun dedi. Zaten kızlar diyet yaptığımdan beri kilo almıyorum zaten yediklerimde sınırlı. boy 35cm 1100 gram bir minnakım var resmimizi de koydum teyzeleri bakarsınız dil çıkardı bize doktor da yakaladı o anda güldük baya ağzını açıp kapatıyordu miniğim bugünlük bizden bu kadar bilgi teyzelerimiz kızımla sizi çok çok öpüyoruz
Aynen hem çok hoş hem uygunevet çok yere yazdım yazmadığım yer kalmadı ki hiç benlik şeyler değildirbu sayfadakiler hem hoşuma gitti hemde daha uygun fiyatı
inanır mısın olumsuz hikaye gördüğüm gibi kapatıyorum direk ister istemez etkileniyor insan, bi de en kötü şeyleri paylaşmazlar mıOkumayacam artık kimsenin doğum hikayesini filan güzelde olsa aradq yazdığı bir cümleyi takıyormuşum aklıma şimdi fark ettim.
Bende instagramda karşıma çıkıyorum ama hemen geçiyorum izlememek içininanır mısın olumsuz hikaye gördüğüm gibi kapatıyorum direk ister istemez etkileniyor insan, bi de en kötü şeyleri paylaşmazlar mıne gerek var Allah aşkına ya sen zateb yaşamışsın başkalarına neden yansıtıyorsun üzülmemek elde değil sonuçta
Benim doktorum kontrol etmedi. Daha doğrusu muayene sonrası bahsetmiştim bu durumdan. Dediğim gibi yorum olarak hamilelikle ilgisi yok demişti.Peki bu agrilari hissederken dr.a muayene oldunuz mu, bi yorum yapti mi.
Kasik kemiği agrisina benziyor benimkisi de ama öyle sürekli değil
çok sevindim canım ya seni de ayrıca tebrik ediyorum, diyet ve yürüyüşle insülinden kurtuldun, aynı şekilde devam et inşallah sıkıntısız geçer bu süreçMerhaba kızlar bugün çok şükür sizlere güzel haberler ile geldim endokrin diyet ve yürüyüşün işe yaradığını ve şekerimin çoğunlukla normale düştüğünü bu durumda insüline gerek kalmayıp sadece akşam yürüyüş yanı sıra bide sabah yürüyüşü yapmamı istedi üç hafta sonra görüşelim dedi şimdilik insülinden yırrtım
Kadın doğum doktorum iki haftada bir kontrol olmamı suyun fazlalaşıp bebeğin irileşip irileşmediğini takip etmemiz lazım dedi bugünki muayenemde bebeğimin günüyle gayet uyumlu olduğunu ve önden gitmediği için bunun sevindirici bir durum olduğunu söyledi. Şekerine dikkat et şeker yükselirse otomatik men suyuda fazlalaşır ve bu bebekte irileşmeye sebebiyet verir biz bunu asla istemeyiz dedi. Suyun 200 altı olması lazım senin 170 aslında yine fazla ama en azından bu seviyede bile ilerlesek bize bir sorun çıkarmaz dedi. Kilomu tarttı 8 kilo almışsın buda gayet uygun dedi. Zaten kızlar diyet yaptığımdan beri kilo almıyorum zaten yediklerimde sınırlı. boy 35cm 1100 gram bir minnakım var resmimizi de koydum teyzeleri bakarsınız dil çıkardı bize doktor da yakaladı o anda güldük baya ağzını açıp kapatıyordu miniğim bugünlük bizden bu kadar bilgi teyzelerimiz kızımla sizi çok çok öpüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?