2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Şeker çıktı kızlar dahiliyeye gitmem lazım miş
Çok moralim bozuldu .
0.dk 82
60.dk 181 <140
120.dk 124 <120 çıktı
Kaç gram yükleme yapıldı kuzum benimde çok yüksek ti diyet ve yürüyüşle düzelttim çok şükür böylede doğuma kadar devam inşallah. Sende bundan sonra dikkat et yediklerine şekeri yükseltme direk çocuğu irileştiriyo

Arkadaslar bu bahsettiginiz çati agrisi nasil bi sey tarif eder misiniz. Benim iç bacaklarda, pelvik bölgesinde kas agrim var, yani ne vajina da ne rahimde umarim anlatabilmisimdir
Benim vajina dudakları kasık kemiği bide arka tarafta kalça altında kuyruk sokumu kemiği ağrısı var

Guzel anne adayları en yaşlı bebek kimde ? Hafta olarak en büyük bebek yNi .
Kimler kaç haftlk

Benim vajina dudakları kasık kemiği bide arka tarafta kalça altında kuyruk sokumu kemiği ağrısı var
Benim de kuyruk sokumu hariç aynı yerlerde ağrı ama özellikle sol tarafıma doğru ve uzun süredir var. Sabit durduğumda ağrı ya da acı hissetmiyorum. Gece yatakta dönerken felaket bir acı duyuyorum. Özellikle aynı pozisyonda uzun süre oturmuş/yatmışsam dayanılmaz oluyor hareket etmek. Doktoruma sorduğumda hamilelikle ilgisi yok ters bir hareket yapmışsındır demişti ancak görüyorum ki hamilelikle alakalı.

Peki bu agrilari hissederken dr.a muayene oldunuz mu, bi yorum yapti mi.
Kasik kemiği agrisina benziyor benimkisi de ama öyle sürekli değil

75 Gr yükleme yapıldı canım
Bakalım dahiliye ne diyecek .
Yani diyet listesimi veriyorlar ne yapıyorlar bilmiyorum zırt pırt kontrole mi cagriliyoruz
Sonra bi daha mi şeker yüklemesi yapılacak

Kızımın odasina bu avize den aldım sade krem bir hali alicam duvara da ekledigim aile zürafa stikerleri yapicam bakalim sonuc nasil bise çıkacak bu arada magnet de bunu yaptirmaya karar verdim

Eklentiler

• Screenshot_20230612-190505_Hepsiburada.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20230614-125041_Trendyol.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20230614-125521_Instagram.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 39
Şahane ya bayıldım , fiyatıda çok uygunmuş bende mi burda yaptırsam acaba , çünkü öbürleri daha pahalı
evet çok yere yazdım yazmadığım yer kalmadı ki hiç benlik şeyler değildir bu sayfadakiler hem hoşuma gitti hemde daha uygun fiyatı

Arkadaslar bu bahsettiginiz çati agrisi nasil bi sey tarif eder misiniz. Benim iç bacaklarda, pelvik bölgesinde kas agrim var, yani ne vajina da ne rahimde umarim anlatabilmisimdir
Çatı ağrısı arkada oluyor otururken uzanırken rahat uzanmıyorsun yataktan kalktığın zaman eğri kalkman gerek , ömür ilinin son kısmı ağrıyor gibi basen tarafı

evet özellikle nakışlı istedim ben, baskıların fiyatı daha uygun ve uzun ömürlü değil maalesef bi de saklayacağız bunları, çok sevindim beğenmenize

Maşallah çok sevindim o zaman aynı şekilde devam

Okumayacam artık kimsenin doğum hikayesini filan güzelde olsa aradq yazdığı bir cümleyi takıyormuşum aklıma şimdi fark ettim.
inanır mısın olumsuz hikaye gördüğüm gibi kapatıyorum direk ister istemez etkileniyor insan, bi de en kötü şeyleri paylaşmazlar mı ne gerek var Allah aşkına ya sen zateb yaşamışsın başkalarına neden yansıtıyorsun üzülmemek elde değil sonuçta

Bende instagramda karşıma çıkıyorum ama hemen geçiyorum izlememek için

Peki bu agrilari hissederken dr.a muayene oldunuz mu, bi yorum yapti mi.
Kasik kemiği agrisina benziyor benimkisi de ama öyle sürekli değil
Benim doktorum kontrol etmedi. Daha doğrusu muayene sonrası bahsetmiştim bu durumdan. Dediğim gibi yorum olarak hamilelikle ilgisi yok demişti.

çok sevindim canım ya seni de ayrıca tebrik ediyorum, diyet ve yürüyüşle insülinden kurtuldun, aynı şekilde devam et inşallah sıkıntısız geçer bu süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…