- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
bende öyleyim ya gece muntazam bir yavaşlıkla dönmem lazım bazen farketmeden hızlı dönüyorum hemen bıçak saplanır gibi ağrı giriyor kasıklarıma ve aynu pozisyonda kalınca kalça kemiklerim ağrıyor, durduk yerde olmasına da imkan yok çünkü ne ağır iş yapıyorum ne ters bir hareket o yüzden gebeliğe bağlıyorum bendeBenim de kuyruk sokumu hariç aynı yerlerde ağrı ama özellikle sol tarafıma doğru ve uzun süredir var. Sabit durduğumda ağrı ya da acı hissetmiyorum. Gece yatakta dönerken felaket bir acı duyuyorum. Özellikle aynı pozisyonda uzun süre oturmuş/yatmışsam dayanılmaz oluyor hareket etmek. Doktoruma sorduğumda hamilelikle ilgisi yok ters bir hareket yapmışsındır demişti ancak görüyorum ki hamilelikle alakalı.
ben söylediğimde bebekle ilgili bi sıkıntı yok yoksa zaten her ağrıya normal diyorPeki bu agrilari hissederken dr.a muayene oldunuz mu, bi yorum yapti mi.
Kasik kemiği agrisina benziyor benimkisi de ama öyle sürekli değil
hepsi harika bayıldımKızımın odasina bu avize den aldımsade krem bir hali alicam duvara da ekledigim aile zürafa stikerleri yapicam bakalim sonuc nasil bise çıkacak bu arada magnet de bunu yaptirmaya karar verdim
Ben zürafa ya takmış durumdayim su anhepsi harika bayıldımbende tam bir zürafaseverim
Cok guzelmis bence de uygun sadece yastığa 400 diyorlarkızlar 171819911 model baktıktan sonra bu son kararımne diyorsunuz teyzoşları beğendik mi ? toplam 11 parça yastığı da dolgulu 900 tl, umarım dolandırılmam
ayy bende yaaBen zürafa ya takmış durumdayim su anevlenirken de hep aynı renge giderdi elim simdi zürafanin renklerine uygun bi oda yapiyorm
Evet muayenede bişey çıkmıyor bunlar yalancı sancılar da gelir artık dedi doktorumPeki bu agrilari hissederken dr.a muayene oldunuz mu, bi yorum yapti mi.
Kasik kemiği agrisina benziyor benimkisi de ama öyle sürekli değil
Benimki diyetisyen ve endokrine yolladı acilen benim şeker dahada yüksek çıkmıştı 260 larda diyetisyen listesi ve yürüyüşle düştü şimdi dahiliye senden evde şeker ölçümü isteyecek açlık tokluk sabah öğlen akşam diyetine de dikkat et diycek elde ettiğin sonuçlarla doktora gideceksin eğer düzeldiyse sorun yok eğer yüksekse insülin başlıycaklar şimdi benim sonuç düzeldi ama iki haftada bir beni takip edicekler doğuma kadar kontrol altında olcam anlayacağın75 Gr yükleme yapıldı canım
Bakalım dahiliye ne diyecek .
Yani diyet listesimi veriyorlar ne yapıyorlar bilmiyorum zırt pırt kontrole mi cagriliyoruz
Sonra bi daha mi şeker yüklemesi yapılacak
Bende şimdi kontrolden geldim 27+0 suyun biraz fazla şekerli şeyleri az tüket dedi.zaten az tüketiyorum.7 kilo almışım.bebek 1050 gr 34 cm dedi oda normal.giderken çocuklarıda götürdüm kardeşlerini gördüler oğluma benziyor sanki bu.31 haftaya randevu aldım.32 de izne ayrılacağım inşallahMerhaba kızlar bugün çok şükür sizlere güzel haberler ile geldim endokrin diyet ve yürüyüşün işe yaradığını ve şekerimin çoğunlukla normale düştüğünü bu durumda insüline gerek kalmayıp sadece akşam yürüyüş yanı sıra bide sabah yürüyüşü yapmamı istedi üç hafta sonra görüşelim dedi şimdilik insülinden yırrtım
Kadın doğum doktorum iki haftada bir kontrol olmamı suyun fazlalaşıp bebeğin irileşip irileşmediğini takip etmemiz lazım dedi bugünki muayenemde bebeğimin günüyle gayet uyumlu olduğunu ve önden gitmediği için bunun sevindirici bir durum olduğunu söyledi. Şekerine dikkat et şeker yükselirse otomatik men suyuda fazlalaşır ve bu bebekte irileşmeye sebebiyet verir biz bunu asla istemeyiz dedi. Suyun 200 altı olması lazım senin 170 aslında yine fazla ama en azından bu seviyede bile ilerlesek bize bir sorun çıkarmaz dedi. Kilomu tarttı 8 kilo almışsın buda gayet uygun dedi. Zaten kızlar diyet yaptığımdan beri kilo almıyorum zaten yediklerimde sınırlı. boy 35cm 1100 gram bir minnakım var resmimizi de koydum teyzeleri bakarsınız dil çıkardı bize doktor da yakaladı o anda güldük baya ağzını açıp kapatıyordu miniğim bugünlük bizden bu kadar bilgi teyzelerimiz kızımla sizi çok çok öpüyoruz
Bide nst ye bağladı karnın çok fazla gergin bi bakalım dedi.bişey çıkmadı şükür.erken doğabilir dedi çok zayıf olanlarda oluyor suyunda biraz fazla dedi.inşallah erken doğmazBende şimdi kontrolden geldim 27+0 suyun biraz fazla şekerli şeyleri az tüket dedi.zaten az tüketiyorum.7 kilo almışım.bebek 1050 gr 34 cm dedi oda normal.giderken çocuklarıda götürdüm kardeşlerini gördüler oğluma benziyor sanki bu.31 haftaya randevu aldım.32 de izne ayrılacağım inşallah
Ahaha anayım ben ana deseydinBenimki genelde arkası dönük , kıpırdıyor ama dışardan hiç belli olmuyor , geçen Dr’a arkadası dönük dedim , ben Dr’um anlamadım sen nasıl anladın dedi sonra baktı , dedi valla ana gibi anasın nerden anladındedim hareketlerden belli
Canım benim teşekkür ederim yorumların o kadar iyi geliyorki iyiki varsındikloron Bambili set Çok tatlış benim fiyat aldığım sayfada sete 900 dedi
Sonbahardagel Çook sevindim nasıl bir endişeyle gitmiş olduğunu ve şuan nasıl rahatlayıp birde minnoşunun verdiği harika pozla havalara uçtuğunu tahmin edebiliyorum hep böyle güzel ilerlesin inşallah
BuDunyaninMukafatiOlmali Kasıklardaki ve kuyruk sokumundaki kemiklerim kırılıyor sanki ağrı oluyor hissediyorsun yani kemiklerde bir şeyler olduğunu
Çok şükür güzel geçmiş muayenen suyun fazlalığı da gestasyonel diyabet sebebi dikkat et beslenmene şeker yüklemesi yaptırmışmıydınBende şimdi kontrolden geldim 27+0 suyun biraz fazla şekerli şeyleri az tüket dedi.zaten az tüketiyorum.7 kilo almışım.bebek 1050 gr 34 cm dedi oda normal.giderken çocuklarıda götürdüm kardeşlerini gördüler oğluma benziyor sanki bu.31 haftaya randevu aldım.32 de izne ayrılacağım inşallah
Aynen öyle oldu canımBenimki diyetisyen ve endokrine yolladı acilen benim şeker dahada yüksek çıkmıştı 260 larda diyetisyen listesi ve yürüyüşle düştü şimdi dahiliye senden evde şeker ölçümü isteyecek açlık tokluk sabah öğlen akşam diyetine de dikkat et diycek elde ettiğin sonuçlarla doktora gideceksin eğer düzeldiyse sorun yok eğer yüksekse insülin başlıycaklar şimdi benim sonuç düzeldi ama iki haftada bir beni takip edicekler doğuma kadar kontrol altında olcam anlayacağın
Ya iyi hikayelerde bile bir şey takılabilir aklımıza. Hiç okumamak lazım ya kendimizi tutmalıyız:)inanır mısın olumsuz hikaye gördüğüm gibi kapatıyorum direk ister istemez etkileniyor insan, bi de en kötü şeyleri paylaşmazlar mıne gerek var Allah aşkına ya sen zateb yaşamışsın başkalarına neden yansıtıyorsun üzülmemek elde değil sonuçta
Önemli kuzum bebeğin suyunu ve gelişimini direk yakından ilgilendiriyor iri bebek, erken doğum, bebeğin doğum sonrası kalsiyum ve şeker düşmesi, sarılık yükselmesi gibi gibi sıkıntılı süreçlere sokuyor o yüzden bilinçli olup zamanında müdahale etmek en doğrusuKizlar şeker için doktor 3, gün aç tok şekerini ölç dedi .
Kandan şeker ölçüm cihazı aldım
Cumartesi bu çıkan sonuçlara göre de bakacak miş ilaç verecek her halde
Birde hazır bı diyet listesi verdi
Çok mu önemli bişey bu anlamadım ki çoğu kişi şeker yüklemesi bile yaptırmıyor bakmıyorlar .biz mi çok umursuyoruz analmadim ki
Canm sen bugün gitçektin gittin mi noldu sonuç?Benimki diyetisyen ve endokrine yolladı acilen benim şeker dahada yüksek çıkmıştı 260 larda diyetisyen listesi ve yürüyüşle düştü şimdi dahiliye senden evde şeker ölçümü isteyecek açlık tokluk sabah öğlen akşam diyetine de dikkat et diycek elde ettiğin sonuçlarla doktora gideceksin eğer düzeldiyse sorun yok eğer yüksekse insülin başlıycaklar şimdi benim sonuç düzeldi ama iki haftada bir beni takip edicekler doğuma kadar kontrol altında olcam anlayacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?