2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
dikloron Bambili set Çok tatlış benim fiyat aldığım sayfada sete 900 dedi
Sonbahardagel Çook sevindim nasıl bir endişeyle gitmiş olduğunu ve şuan nasıl rahatlayıp birde minnoşunun verdiği harika pozla havalara uçtuğunu tahmin edebiliyorum hep böyle güzel ilerlesin inşallah
BuDunyaninMukafatiOlmali Kasıklardaki ve kuyruk sokumundaki kemiklerim kırılıyor sanki ağrı oluyor hissediyorsun yani kemiklerde bir şeyler olduğunu

bende öyleyim ya gece muntazam bir yavaşlıkla dönmem lazım bazen farketmeden hızlı dönüyorum hemen bıçak saplanır gibi ağrı giriyor kasıklarıma ve aynu pozisyonda kalınca kalça kemiklerim ağrıyor, durduk yerde olmasına da imkan yok çünkü ne ağır iş yapıyorum ne ters bir hareket o yüzden gebeliğe bağlıyorum bende

Kızımın odasina bu avize den aldım sade krem bir hali alicam duvara da ekledigim aile zürafa stikerleri yapicam bakalim sonuc nasil bise çıkacak bu arada magnet de bunu yaptirmaya karar verdim
hepsi harika bayıldım bende tam bir zürafaseverim

Ben zürafa ya takmış durumdayim su an evlenirken de hep aynı renge giderdi elim simdi zürafanin renklerine uygun bi oda yapiyorm
ayy bende yaa ilk aldığım şey zürafalı nevresim sonra zürafa baskılı kıyafetler oyuncağı falan hepsi çok hoşuma gidiyor

75 Gr yükleme yapıldı canım
Bakalım dahiliye ne diyecek .
Yani diyet listesimi veriyorlar ne yapıyorlar bilmiyorum zırt pırt kontrole mi cagriliyoruz
Sonra bi daha mi şeker yüklemesi yapılacak
Benimki diyetisyen ve endokrine yolladı acilen benim şeker dahada yüksek çıkmıştı 260 larda diyetisyen listesi ve yürüyüşle düştü şimdi dahiliye senden evde şeker ölçümü isteyecek açlık tokluk sabah öğlen akşam diyetine de dikkat et diycek elde ettiğin sonuçlarla doktora gideceksin eğer düzeldiyse sorun yok eğer yüksekse insülin başlıycaklar şimdi benim sonuç düzeldi ama iki haftada bir beni takip edicekler doğuma kadar kontrol altında olcam anlayacağın

Bende şimdi kontrolden geldim 27+0 suyun biraz fazla şekerli şeyleri az tüket dedi.zaten az tüketiyorum.7 kilo almışım.bebek 1050 gr 34 cm dedi oda normal.giderken çocuklarıda götürdüm kardeşlerini gördüler oğluma benziyor sanki bu.31 haftaya randevu aldım.32 de izne ayrılacağım inşallah

Kizlar şeker için doktor 3, gün aç tok şekerini ölç dedi .
Kandan şeker ölçüm cihazı aldım
Cumartesi bu çıkan sonuçlara göre de bakacak miş ilaç verecek her halde
Birde hazır bı diyet listesi verdi
Çok mu önemli bişey bu anlamadım ki çoğu kişi şeker yüklemesi bile yaptırmıyor bakmıyorlar .biz mi çok umursuyoruz analmadim ki

Bide nst ye bağladı karnın çok fazla gergin bi bakalım dedi.bişey çıkmadı şükür.erken doğabilir dedi çok zayıf olanlarda oluyor suyunda biraz fazla dedi.inşallah erken doğmaz

Ahaha anayım ben ana deseydin

Canım benim teşekkür ederim yorumların o kadar iyi geliyorki iyiki varsın

Çok şükür güzel geçmiş muayenen suyun fazlalığı da gestasyonel diyabet sebebi dikkat et beslenmene şeker yüklemesi yaptırmışmıydın

Aynen öyle oldu canım
Ölçüm cihazı aldım
3 gün açlık tokluk olcucem
Ona göre bakicam durumuna dedi
Seninde baya yüksek çıkmış .
Bende hareket hiç yok akşama kadar masa başı calsiiyorum .gece yurursem yarım saat o kadar yani

Ya iyi hikayelerde bile bir şey takılabilir aklımıza. Hiç okumamak lazım ya kendimizi tutmalıyız:)

Önemli kuzum bebeğin suyunu ve gelişimini direk yakından ilgilendiriyor iri bebek, erken doğum, bebeğin doğum sonrası kalsiyum ve şeker düşmesi, sarılık yükselmesi gibi gibi sıkıntılı süreçlere sokuyor o yüzden bilinçli olup zamanında müdahale etmek en doğrusu

Canm sen bugün gitçektin gittin mi noldu sonuç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…