2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bide nst ye bağladı karnın çok fazla gergin bi bakalım dedi.bişey çıkmadı şükür.erken doğabilir dedi çok zayıf olanlarda oluyor suyunda biraz fazla dedi.inşallah erken doğmaz
Neye göre erken doğa bilir dedi ki çok şükür herşey yolunda sadece suyun fazla biraz oda diyetle çoğunlukla geçiyor

Hemen vereyim kuzum

Eklentiler

• 16867449242183524871257997904614.webp
    49 KB · Görüntüleme: 59
  • 16867449865556111170669834271040.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 54
Gebelikte tokluk 1. Saate bakılır
Gebe olmayanlara 2 saat sonra bakılır bence doktoruna ulaş ve sor yanlış bakma testine
Valla canım şimdi yine sordum arayıp 2 saat dedi
Beynim yandı
Birde aklıma bişey takıldı .biz diğer öğüne kadar su içiyoruz ne bileyim bişey atıştırıyoruz ara öğün gibi . Sabah doğruda öğle akşam çıkan açlık doğru sonuç nasıl olacak ki

Açlığı sadece sabah bakman lazım diğerleri tokkuk oluyor artık
Sabah açlık
Sabah tokluk
Öğlen tokluk
Akşam tokluk
Şeklinde ama çok Şaşkınım iki saat sonra gebelik te şeker ölçümü ilk kez duyuyorum neyse doktoruna gidince durumu tekrar hatırlat herkes bir saat bakmış iki saat normalmi diye çünkü iki saat sonra zaten şekerin düşecek biz neden araöğünleri iki saatte bir yapıyoruz

Banada dr 1 saat ve 2 saat yemekten sonra önemli demişti

Valla canım şimdi aradım sen öyle diyince 2 saat dedi
Netten baktım orada da 2 saat yazıyor
Bende anlamadım
Olmadı ben 1. Ve 2. Saat olarak bakayım ?
1. Saat kaçı geçmemesi lazım şeker 140 mi

Kızlar puset örtüsünü müslin mi aldınız, kalın pikeli mi aldınız? İkisini birden mi alsam? Kafam karıştı tercihi nasıl yapmak gerekiyor
Ben minderli set aldım
Sonra bir tane muslin sadece örtü aldım yaz ayı için
Eylül ekimde kalın gelebilir belki diye diğeri

Evet bende ya ağustosta doğum olursa eylülde de zaten sıcak olmaya devam eder diye düşünüyorum dokunmadan almak çok zor
Ben set olanı trendyoldan aldım hoşuma gitti güzeldi
Müslin olanı e bebekten aldım çok model yok ama e bebek de zaten 2 ay kullanırım dedim aldım .
Bende şimdi hastane çantasına koymaya penye battaniye arıyorum ama hala bişey begenemedim . E bebekde baktım kalınlık seviyesi ve boyut olarak beğendim kalın olmaması lazım çünkü ama renk beğenmedim . Mavi bişey istiyorum düz falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…