2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok şükür güzel geçmiş muayenen suyun fazlalığı da gestasyonel diyabet sebebi dikkat et beslenmene şeker yüklemesi yaptırmışmıydın
Seninkide güzel geçmiş sevindim.yaptırmadım şeker yüklemesi.inşallah bişey olmaz 1 ay sonra bakalım ne dicek.inşallah doğuma kadar 5 kilo daha alabilirim zaten yemiyorum normalde de.

Seninkide güzel geçmiş sevindim.yaptırmadım şeker yüklemesi.inşallah bişey olmaz 1 ay sonra bakalım ne dicek.inşallah doğuma kadar 5 kilo daha alabilirim zaten yemiyorum normalde de.
Çok yemekten ziyade sağlıklı beslen yeter benimde diyetisyen listem var mecbur onun dışına çıkamıyorum idare ediyorum işte

Şuan için bir hafta önde sadece
Gelişimi ve sağlığı iyi diyorlar
Amniyon sıvısi da yeterli seviyede .
Çıkan sonuçların da bir tık fazla yüksek yani
Ama ekstra bişey çıkması canımı çok sıktı . Sürekli doktor hastane

İdare edicez artık kuzum napalım bunada şükür insanlar ne sorunlarla uğraşıyor şurada kaldı 2.5 ayımız su gibi geçer inşallah sıkma canını beslenmene dikkat et ölçümlerini banada yaz yarınmı başlıycan bide yaş kaçtı senin benim 36 oğlumda 22 yaşında gebeydim onda çıkmamıştı fakat bu gebeliğimde çıktı yaştan dolayı mı anlamadım

İlk gebelik canım
Yaş 29
Hamile değilken çocuk tedavisinde bakilmisti normal çıkmıştı sonuçlar .
Şimdi öğlen yemeğini yedim aç kaldı ama tokla basliycam bugün . Yarım saat sonra öğlen tokluğuna bakicam yani
Şu 3 gün çok iyi bakayım kendimede doktor bişey yapmasın
Normalde TSH duduklugunden düzenli gidiyordum dahiliyeye bugün 1.52 olmuş doktor doğuma kadar gelmene gerek yok dedi ohh ne bu bari aradan çıktı derken yine aynı dahiliye ye başka meseleden gitmeye basliycam
Bide kadını sevemedim bı turlu
Başka seçeneğim de yok idare edicem

Bu arada koraspin ve oksapar iğne kullanan arkadaşlarım varsa doktorum koraspini 32. Haftada kesicez oksapar iğneyi ise doğuma 12 saat kalana kadar vurulucaz dedi peki acil durum olursa iğne sıkıntı kanama yaparmı dedim 12 saaten önce doğum başlarsa diye
Koraspin sıkıntı yaratıyor ama oksapar iğnenin yaratıığı kanamayı durduruyoruz dedi. o yüzden riske atmadan 32. Haftada koraspin kesiyoruz dedi. Burda bu ilaçları kullanan arkadaşlarımada ön bilgi olsun

Yemeği yedikten bir saat sonra ölçeceksin dimi öyle yaptım ben

Bulduuumm yazmışsın işteyim ya arada kaçırıyorum ya birde wenin sayfana girip baktım sözde yazdın mı diye çok aşağı inmemişim meğer :) hadi gözün qydın sevindim canım diyet işe yaramış aferin sana :) ben de gaza geldim banada listeni versene haftaya 1 hafta yapayım bayrama kadar kilo almayayım en azından

Kızlar bugün ikinci tetanoz aşımıda yaptım şimdiden kolum ağrımaya başladı bakim gece ne olcak sol kol soluma nasıl yatcam bilmiyorum sizler yaptırdınızmı tetanoz son dozu
Ben oldum kuzum 2 sinide çok oluyor.. 2.de daha az ağrıdı benim. Yapan kişiyle de ilgiai varmış bu ağrının bazılarında ilkte çok ağrıyor bazılarında 2de

Şuan öğlen tokluk 108 çıktı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…