Seninkide güzel geçmiş sevindim.yaptırmadım şeker yüklemesi.inşallah bişey olmaz 1 ay sonra bakalım ne dicek.inşallah doğuma kadar 5 kilo daha alabilirim zaten yemiyorum normalde de.Çok şükür güzel geçmiş muayenen suyun fazlalığı da gestasyonel diyabet sebebi dikkat et beslenmene şeker yüklemesi yaptırmışmıydın
Bozma moralini canım düzelir inş diyetle sporla düzelir belki. Sağlıklı besleneceksin üzülecek birşey yok korkmaŞeker çıktı kızlar dahiliyeye gitmem lazım miş
Çok moralim bozuldu .
0.dk 82
60.dk 181 <140
120.dk 124 <120 çıktı
Yaa neden izliyorsun canım benim izlemeyin okumayın insanların hikayelerini dinlemeyiin. Herkesin doğumu kendine özeelnormal doğum videoları izleyerek normal doğumdan vazgeçmiş bir ben var karşınızda
izlemeyin kızlaaarr izlemeyin
Kuzum yazdım ama atlamışsınnnnnnCanm sen bugün gitçektin gittin mi noldu sonuç?
Çok yemekten ziyade sağlıklı beslen yeter benimde diyetisyen listem var mecbur onun dışına çıkamıyorum idare ediyorum işteSeninkide güzel geçmiş sevindim.yaptırmadım şeker yüklemesi.inşallah bişey olmaz 1 ay sonra bakalım ne dicek.inşallah doğuma kadar 5 kilo daha alabilirim zaten yemiyorum normalde de.
Şuan için bir hafta önde sadeceÖnemli kuzum bebeğin suyunu ve gelişimini direk yakından ilgilendiriyor iri bebek, erken doğum, bebeğin doğum sonrası kalsiyum ve şeker düşmesi, sarılık yükselmesi gibi gibi sıkıntılı süreçlere sokuyor o yüzden bilinçli olup zamanında müdahale etmek en doğrusu
aynen öyle hiç bakmıyorum şahsen, herkesin hikayesi farklı sonuçtaYa iyi hikayelerde bile bir şey takılabilir aklımıza. Hiç okumamak lazım ya kendimizi tutmalıyız:)
İdare edicez artık kuzum napalım bunada şükür insanlar ne sorunlarla uğraşıyor şurada kaldı 2.5 ayımız su gibi geçer inşallah sıkma canını beslenmene dikkat et ölçümlerini banada yaz yarınmı başlıycan bide yaş kaçtı senin benim 36 oğlumda 22 yaşında gebeydim onda çıkmamıştı fakat bu gebeliğimde çıktı yaştan dolayı mı anlamadımŞuan için bir hafta önde sadece
Gelişimi ve sağlığı iyi diyorlar
Amniyon sıvısi da yeterli seviyede .
Çıkan sonuçların da bir tık fazla yüksek yani
Ama ekstra bişey çıkması canımı çok sıktı . Sürekli doktor hastane
Dikkat edicem mecbur canımBozma moralini canım düzelir inş diyetle sporla düzelir belki. Sağlıklı besleneceksin üzülecek birşey yok korkma
İlk gebelik canımİdare edicez artık kuzum napalım bunada şükür insanlar ne sorunlarla uğraşıyor şurada kaldı 2.5 ayımız su gibi geçer inşallah sıkma canını beslenmene dikkat et ölçümlerini banada yaz yarınmı başlıycan bide yaş kaçtı senin benim 36 oğlumda 22 yaşında gebeydim onda çıkmamıştı fakat bu gebeliğimde çıktı yaştan dolayı mı anlamadım
Yemeği yedikten bir saat sonra ölçeceksin dimi öyle yaptım benİlk gebelik canım
Yaş 29
Hamile değilken çocuk tedavisinde bakilmisti normal çıkmıştı sonuçlar .
Şimdi öğlen yemeğini yedim aç kaldı ama tokla basliycam bugün . Yarım saat sonra öğlen tokluğuna bakicam yani
Şu 3 gün çok iyi bakayım kendimede doktor bişey yapmasın
Normalde TSH duduklugunden düzenli gidiyordum dahiliyeye bugün 1.52 olmuş doktor doğuma kadar gelmene gerek yok dedi ohh ne bu bari aradan çıktı derken yine aynı dahiliye ye başka meseleden gitmeye basliycam
Bide kadını sevemedim bı turlu
Başka seçeneğim de yok idare edicem
Bulduuumm yazmışsınMerhaba kızlar bugün çok şükür sizlere güzel haberler ile geldim endokrin diyet ve yürüyüşün işe yaradığını ve şekerimin çoğunlukla normale düştüğünü bu durumda insüline gerek kalmayıp sadece akşam yürüyüş yanı sıra bide sabah yürüyüşü yapmamı istedi üç hafta sonra görüşelim dedi şimdilik insülinden yırrtım
Kadın doğum doktorum iki haftada bir kontrol olmamı suyun fazlalaşıp bebeğin irileşip irileşmediğini takip etmemiz lazım dedi bugünki muayenemde bebeğimin günüyle gayet uyumlu olduğunu ve önden gitmediği için bunun sevindirici bir durum olduğunu söyledi. Şekerine dikkat et şeker yükselirse otomatik men suyuda fazlalaşır ve bu bebekte irileşmeye sebebiyet verir biz bunu asla istemeyiz dedi. Suyun 200 altı olması lazım senin 170 aslında yine fazla ama en azından bu seviyede bile ilerlesek bize bir sorun çıkarmaz dedi. Kilomu tarttı 8 kilo almışsın buda gayet uygun dedi. Zaten kızlar diyet yaptığımdan beri kilo almıyorum zaten yediklerimde sınırlı. boy 35cm 1100 gram bir minnakım var resmimizi de koydum teyzeleri bakarsınız dil çıkardı bize doktor da yakaladı o anda güldük baya ağzını açıp kapatıyordu miniğim bugünlük bizden bu kadar bilgi teyzelerimiz kızımla sizi çok çok öpüyoruz
Ben oldum kuzum 2 sinide çok oluyor.. 2.de daha az ağrıdı benim. Yapan kişiyle de ilgiai varmış bu ağrının bazılarında ilkte çok ağrıyor bazılarında 2deKızlar bugün ikinci tetanoz aşımıda yaptım şimdiden kolum ağrımaya başladı bakim gece ne olcak sol kol soluma nasıl yatcam bilmiyorum sizler yaptırdınızmı tetanoz son dozu
Bana 1.5-2 saat dedi doktorYemeği yedikten bir saat sonra ölçeceksin dimi öyle yaptım ben
Hu huuuu kizlaaarrGuzel anne adayları en yaşlı bebek kimde ? Hafta olarak en büyük bebek yNi .
Kimler kaç haftlk
Şuan öğlen tokluk 108 çıktı canımİdare edicez artık kuzum napalım bunada şükür insanlar ne sorunlarla uğraşıyor şurada kaldı 2.5 ayımız su gibi geçer inşallah sıkma canını beslenmene dikkat et ölçümlerini banada yaz yarınmı başlıycan bide yaş kaçtı senin benim 36 oğlumda 22 yaşında gebeydim onda çıkmamıştı fakat bu gebeliğimde çıktı yaştan dolayı mı anlamadım
1. Sayfadaki listeye bakabilirsinHu huuuu kizlaaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?