- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Sabah akşam yürüyüş ve üç litre su tüket listeye harfi harfiyen uymak lazımCanım neler yedin yürüyüş bende her gün yapmaya çalışacağım artık. Endokrin bana 2 hafta sonra 75 gr yükleme yaptırabilirsin dedi. Biraz bekleyip dikkat etmeye çalışayım diyorum
Kızlar dün sabahtan beri sağ üst iç bacağımda değişik bir acı var. Sanki böyle biryere çok şiddetli vurmuşum gibi yada sinir sıkışmış gibi ama tek bir noktada. Baktım kızarıklık morluk vs hiçbişey yok. Endişelenmeli miyim yoksa normal midir sizce? Yürürken aksak yürüyorum acısından
Kızlar hep ağrılardan bahsetmişsiniz benimde yatınca veya oturunca kalçam da batma acıma oluyor sanki saatlerce bankta oturmuşumda bank acıtmış gibi bir ağrı onun haricinde geceleri omuzlarım ve sırt ağrım çok oluyor özellikle sırt ağrısı birde gece yatakta dönerken karnımda çok değişik bir his oluyor böyle dönerken anlık bi ağrı giriyor karnıma oda artık bebek ağırlaştı diye mi bilmiyorum
Canim aldigim battaniyeleri attim. Karisik desenli olan penye battaniyeyi lolonstan aldim, 50 tl gibi bi fiyati vardi, bugun geldi hosuma gitti, yedek olarak isimi görecek diye düsünüyorum. Ben birer tane daha büyük pelus ile penyelerden alacagim, müslinlerim zaten az onlardan daha fazla almam lazimNohut battaniye aldım
Bir tanede elde ördürdüm kışlık yani
Bir tane penye aldım ama uygun diye almsitim A- 101 den modeli bana hitap etmiyor onu hastaneye götürmek istemiyorum . O yüzden şuan penye battaniye arayışındayim .
Muslin henüz hiç almadım
Bana aldığın penye battaniye ile muslin olanlsri atar mısın
Ben kalın pike alıcam , çünkü heralde 2 ayına kadar dışarı çıkarmam ondan sonrada hava soğuyorKızlar puset örtüsünü müslin mi aldınız, kalın pikeli mi aldınız? İkisini birden mi alsam? Kafam karıştı tercihi nasıl yapmak gerekiyor
HahahahEvet iki haftasiz şeker testi yaptınız mı? Ya da anne baba olarak kilolarınız nasıl?
Siz kaç kilo aldınız toplam ve bebek kaç kiloydu
Bi an dedim ki ilk cümle dışında bunu ben mi yazdım acaba. Çünkü şuanki durumumu özetlemişsin. Öncelikle iştah konusunda sana ben nazar değdirdimuyku ve yorgunluk konusunda ben de öyleyim ve bebek benim de bi kaç gündür hep aşağıda. Bu durum beni endişelendirmişti ama aynı durumda olmak içimi rahatlattı ne yalan söyleyeyim. Sendeki şikayetlerin hepsi bende mevcut sen de rahatla :)
Tee 22 sinde gideceğim canım ben ama sorarım tabi, demek öyle dedi doktorun doğrudur kuzumCanım benim bebekte öyle hep aşağıda nerdeyse kasıklarımda , tekmeyi mesaneme vuruyor bazen yada tam kasığıma , dr sorun yok bazı bebekler öyle dedi ama sende sor bakalım bende başka dr’un görüşünü merak ediyorum
Bakarım dediğin sayfaya canımCanim aldigim battaniyeleri attim. Karisik desenli olan penye battaniyeyi lolonstan aldim, 50 tl gibi bi fiyati vardi, bugun geldi hosuma gitti, yedek olarak isimi görecek diye düsünüyorum. Ben birer tane daha büyük pelus ile penyelerden alacagim, müslinlerim zaten az onlardan daha fazla almam lazim
Canım güzel haberler almana çok sevindim. Emeklerinin karşılığını aldın çok şükürBugün 27+2
ben 10 lu hastane çıkışı yaptırıyorum, battaniyesi de var komple seti vercem hangisini giydirirlerse artıkHastanede sarmaya hemşirelerevermek için nasıl bir battaniye alcaksiniz yada aldiniz
10 setler bana çok fazla geliyor hiç almayı düşünmüyorumben 10 lu hastane çıkışı yaptırıyorum, battaniyesi de var komple seti vercem hangisini giydirirlerse artık
aa bu benBeğenmek neden bu kadar zor anlamıyorum.. Kendime 2 dakikada çocuğuma günlerce bakıp anca karar veriyorum aaaaa
imza kaşe mühür canımKızlar hep ağrılardan bahsetmişsiniz benimde yatınca veya oturunca kalçam da batma acıma oluyor sanki saatlerce bankta oturmuşumda bank acıtmış gibi bir ağrı onun haricinde geceleri omuzlarım ve sırt ağrım çok oluyor özellikle sırt ağrısı birde gece yatakta dönerken karnımda çok değişik bir his oluyor böyle dönerken anlık bi ağrı giriyor karnıma oda artık bebek ağırlaştı diye mi bilmiyorum
ayy ne bileyim ilk çocuk heves ettim10 setler bana çok fazla geliyor hiç almayı düşünmüyorum
Aldıklarımın hepsi 5 li set
Evt dediğin setlerin içinde battaniye görmüştüm ama
Bende 19 gidicem Dr’a , tekrar sorarımTee 22 sinde gideceğim canım ben ama sorarım tabi, demek öyle dedi doktorun doğrudur kuzum
Aynen uzun süreli olanlara ve belden gelenlere dikkat etmeliymişiz. Bende şuan ara ara olan ağrılar bitti gitti. Kasıkta oluşan ağrı yatarken, kalkmak için doğrulurken veya oturmak için zorluyor. Hamile yastığımı salona taşıyıp oturuyorum veya uzanıyorum.Çogumuzda benzer agrilar var. Anladigim kadariyla kasikta ve rahimde uzun süren agrilarin disinda ki agrilardan korkmayacagiz galiba..
Gün içerisinde extra ağri cekmeyelim diye oturus pozisyonlarina dikkat etmemiz lazim. Misal oturuken belimi destekleyerek oturmaya dikkat ediyorum sol yanima dönerek uzanmiyorsam. Beli desteklemek cok onemli yatarken de otururken de.
Bende 2 tane 10lu var battaniyeliler. İlk bebekten hiç kısmadan herşeyi alalım 2. ilkinden geçinecek.ayy ne bileyim ilk çocuk heves ettimzaten bi bunu 10 lu yaptırdım diğerleri de 5 li benim
Bana da magnezyum başlattı ama magnezyum bende feci bir şekilde ishal yaptı marka değiştirdik gene aynısı olunca doktor kullanmayalım dediBende de gece bacaklarıma kramp giriyordu doktor magnezyum başlattı
Doktorunuzla gorusmekte fayda var
Evt bazı ilaçlar yan etki yapabiliyor insanda .Bana da magnezyum başlattı ama magnezyum bende feci bir şekilde ishal yaptı marka değiştirdik gene aynısı olunca doktor kullanmayalım dedi
Yarın güzel haberlerle gel kuzum bekliyorum içini ferah tut herşey güzel olur inşallahCanım güzel haberler almana çok sevindim. Emeklerinin karşılığını aldın çok şükürbenim de yarın şeker yüklemem var umarım ben de güzel haberler alırım
Ben bu cuma yaptırıcam. Ben sağa da dönüyorum baZen hatta sırt üstü buluyorum gece kendimi istemsiz şekilde.. sürekli sola yatamıyorum..Kızlar bugün ikinci tetanoz aşımıda yaptım şimdiden kolum ağrımaya başladı bakim gece ne olcak sol kol soluma nasıl yatcam bilmiyorum sizler yaptırdınızmı tetanoz son dozu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?