2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar puset örtüsünü müslin mi aldınız, kalın pikeli mi aldınız? İkisini birden mi alsam? Kafam karıştı tercihi nasıl yapmak gerekiyor
Ben kalin kumastan aldim , agustos eylül gibi gelirlerse, bi ay sonra disari ciktigimda bulundugum sehirde o aylarda hava esebiliyor, rahat ederler, ne cok sicak ne soguk olur diye dusunuyorum

Kızlar puset örtüsünü müslin mi aldınız, kalın pikeli mi aldınız? İkisini birden mi alsam? Kafam karıştı tercihi nasıl yapmak gerekiyor
Ben bunu aldım her yerde kullan puset ört altını aç duştan sonra kurula yada bebeği kumdak sar arkadaşım almış çok beğendi banada önerdi öyle aldım

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-14-16-39-16-136_trendyol.com.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 58
Hastanede sarmaya hemşirelerevermek için nasıl bir battaniye alcaksiniz yada aldiniz
Ben kalin kumastan aldim , agustos eylül gibi gelirlerse, bi ay sonra disari ciktigimda bulundugum sehirde o aylarda hava esebiliyor, rahat ederler, ne cok sicak ne soguk olur diye dusunuyorum

Ben bunu aldım her yerde kullan puset ört altını aç duştan sonra kurula yada bebeği kumdak sar arkadaşım almış çok beğendi banada önerdi öyle aldım

Birer tane penye, nohut ve peluş battaniye aldim.. ikiser üçer de müslinleri var. Hemsireye vermek icin penye vermeyi düsünüyorum, hazirlamadan önce hastaneye soracagim

Beğenmek neden bu kadar zor anlamıyorum.. Kendime 2 dakikada çocuğuma günlerce bakıp anca karar veriyorum aaaaa

Kızlar bugün ikinci tetanoz aşımıda yaptım şimdiden kolum ağrımaya başladı bakim gece ne olcak sol kol soluma nasıl yatcam bilmiyorum sizler yaptırdınızmı tetanoz son dozu
ben geçen hafta yaptırdım inşallah senin 1 2 gün sürüp geçer ağrısı, benim 1 hafta sürdü resmen git gide kemiğe dayandı ağrısı

Birer tane penye, nohut ve peluş battaniye aldim.. ikiser üçer de müslinleri var. Hemsireye vermek icin penye vermeyi düsünüyorum, hazirlamadan önce hastaneye soracagim
Nohut battaniye aldım
Bir tanede elde ördürdüm kışlık yani
Bir tane penye aldım ama uygun diye almsitim A- 101 den modeli bana hitap etmiyor onu hastaneye götürmek istemiyorum . O yüzden şuan penye battaniye arayışındayim .
Muslin henüz hiç almadım
Bana aldığın penye battaniye ile muslin olanlsri atar mısın

Kızlar bugün ikinci tetanoz aşımıda yaptım şimdiden kolum ağrımaya başladı bakim gece ne olcak sol kol soluma nasıl yatcam bilmiyorum sizler yaptırdınızmı tetanoz son dozu
geçen ekim de yaptırmıştım ben 1 doz. iş yerinden istemişlerdi. hamilelikte 1 doz daha oldum. sağlık ocağındaki ebe 2. doz için il sağlık ile görüştü gerek olmadığını söylediler. beni çok etkilemişti her iki aşıda. son yaptırdığımda kolum şişti ceviz büyüklüğünde. halsizlik yaptı. kötüydü yani

Canım neler yedin yürüyüş bende her gün yapmaya çalışacağım artık. Endokrin bana 2 hafta sonra 75 gr yükleme yaptırabilirsin dedi. Biraz bekleyip dikkat etmeye çalışayım diyorum

Yok bebeğim pekte aramalarını bekleme sen ara
Öyle yapıcam canım sağol
Yaaa hemen baktım aşırı güzelmiş altına ayrı minder alırım tamamdır kullanış alanının genişliğide harika Teşekkür ederim Düzgün bir şey bulup birde desen beğenicem diye imanım gevredi saatlerdir

Kızlar dün sabahtan beri sağ üst iç bacağımda değişik bir acı var. Sanki böyle biryere çok şiddetli vurmuşum gibi yada sinir sıkışmış gibi ama tek bir noktada. Baktım kızarıklık morluk vs hiçbişey yok. Endişelenmeli miyim yoksa normal midir sizce? Yürürken aksak yürüyorum acısından

Kızlar hep ağrılardan bahsetmişsiniz benimde yatınca veya oturunca kalçam da batma acıma oluyor sanki saatlerce bankta oturmuşumda bank acıtmış gibi bir ağrı onun haricinde geceleri omuzlarım ve sırt ağrım çok oluyor özellikle sırt ağrısı birde gece yatakta dönerken karnımda çok değişik bir his oluyor böyle dönerken anlık bi ağrı giriyor karnıma oda artık bebek ağırlaştı diye mi bilmiyorum

Bende de gece bacaklarıma kramp giriyordu doktor magnezyum başlattı
Doktorunuzla gorusmekte fayda var

Normaldir farkında olmadan ters bir hareket sonucu veya gerçekten vurmuş olabilirsin

sheismaya MaviHayallerim
Ben magnezyum içiyorum yinede sheismaya nın yaşadıklarını yaşıyorum. Sırt ağrım çok kötüydü kaburgamıda sarıyordu geçen hafta atlattım. Şimdi sadece arada bir uyuşuyor. Ama bu pelvis ağrısı hemen geçecek gibi değil. 3. Trimesterdan şakacıklar.

Pelvik ağrım öyle var denecek gibi değil bir kaç defa yaşadım sadece .
Magnezyuma yeni baslayacagim .
Ama hamilelikte eklem ve sırt ağrıları çok normal bişey .
Tabi bunu etkileyen diğer şeyde kilo
Kiminde ödem ve sislikde var
Allah'tan daha onlar olmadı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…