- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
Ben kalin kumastan aldim , agustos eylül gibi gelirlerse, bi ay sonra disari ciktigimda bulundugum sehirde o aylarda hava esebiliyor, rahat ederler, ne cok sicak ne soguk olur diye dusunuyorumKızlar puset örtüsünü müslin mi aldınız, kalın pikeli mi aldınız? İkisini birden mi alsam? Kafam karıştı tercihi nasıl yapmak gerekiyor
Ben bunu aldım her yerde kullan puset ört altını aç duştan sonra kurula yada bebeği kumdak sar arkadaşım almış çok beğendi banada önerdi öyle aldımKızlar puset örtüsünü müslin mi aldınız, kalın pikeli mi aldınız? İkisini birden mi alsam? Kafam karıştı tercihi nasıl yapmak gerekiyor
Ben kalin kumastan aldim , agustos eylül gibi gelirlerse, bi ay sonra disari ciktigimda bulundugum sehirde o aylarda hava esebiliyor, rahat ederler, ne cok sicak ne soguk olur diye dusunuyorum
Ben bunu aldım her yerde kullan puset ört altını aç duştan sonra kurula yada bebeği kumdak sar arkadaşım almış çok beğendi banada önerdi öyle aldım
Beğenmek neden bu kadar zor anlamıyorum.. Kendime 2 dakikada çocuğuma günlerce bakıp anca karar veriyorum aaaaaBen set olanı trendyoldan aldım hoşuma gitti güzeldi
Müslin olanı e bebekten aldım çok model yok ama e bebek de zaten 2 ay kullanırım dedim aldım .
Bende şimdi hastane çantasına koymaya penye battaniye arıyorum ama hala bişey begenemedim . E bebekde baktım kalınlık seviyesi ve boyut olarak beğendim kalın olmaması lazım çünkü ama renk beğenmedim . Mavi bişey istiyorum düz falan
ben geçen hafta yaptırdım inşallah senin 1 2 gün sürüp geçer ağrısı, benim 1 hafta sürdü resmen git gide kemiğe dayandı ağrısıKızlar bugün ikinci tetanoz aşımıda yaptım şimdiden kolum ağrımaya başladı bakim gece ne olcak sol kol soluma nasıl yatcam bilmiyorum sizler yaptırdınızmı tetanoz son dozu
Mutlaka kalın almak şart anlaşıldıBen kalin kumastan aldim , agustos eylül gibi gelirlerse, bi ay sonra disari ciktigimda bulundugum sehirde o aylarda hava esebiliyor, rahat ederler, ne cok sicak ne soguk olur diye dusunuyorum
Nohut battaniye aldımBirer tane penye, nohut ve peluş battaniye aldim.. ikiser üçer de müslinleri var. Hemsireye vermek icin penye vermeyi düsünüyorum, hazirlamadan önce hastaneye soracagim
geçen ekim de yaptırmıştım ben 1 doz. iş yerinden istemişlerdi. hamilelikte 1 doz daha oldum. sağlık ocağındaki ebe 2. doz için il sağlık ile görüştü gerek olmadığını söylediler. beni çok etkilemişti her iki aşıda. son yaptırdığımda kolum şişti ceviz büyüklüğünde. halsizlik yaptı. kötüydü yaniKızlar bugün ikinci tetanoz aşımıda yaptım şimdiden kolum ağrımaya başladı bakim gece ne olcak sol kol soluma nasıl yatcam bilmiyorum sizler yaptırdınızmı tetanoz son dozu
Ayy sorma yaBeğenmek neden bu kadar zor anlamıyorum.. Kendime 2 dakikada çocuğuma günlerce bakıp anca karar veriyorum aaaaa
Canım neler yedin yürüyüş bende her gün yapmaya çalışacağım artık. Endokrin bana 2 hafta sonra 75 gr yükleme yaptırabilirsin dedi. Biraz bekleyip dikkat etmeye çalışayım diyorumKaç gram yükleme yapıldı kuzum benimde çok yüksek ti diyet ve yürüyüşle düzelttim çok şükür böylede doğuma kadar devam inşallah. Sende bundan sonra dikkat et yediklerine şekeri yükseltme direk çocuğu irileştiriyo
Öyle yapıcam canım sağolYok bebeğim pekte aramalarını bekleme sen ara
Yaaa hemen baktım aşırı güzelmiş altına ayrı minder alırım tamamdır kullanış alanının genişliğide harikaBen bunu aldım her yerde kullan puset ört altını aç duştan sonra kurula yada bebeği kumdak sar arkadaşım almış çok beğendi banada önerdi öyle aldım
Avizeye bayıldımKızımın odasina bu avize den aldımsade krem bir hali alicam duvara da ekledigim aile zürafa stikerleri yapicam bakalim sonuc nasil bise çıkacak bu arada magnet de bunu yaptirmaya karar verdim
28+0 benGuzel anne adayları en yaşlı bebek kimde ? Hafta olarak en büyük bebek yNi .
Kimler kaç haftlk
Bende de gece bacaklarıma kramp giriyordu doktor magnezyum başlattıKızlar hep ağrılardan bahsetmişsiniz benimde yatınca veya oturunca kalçam da batma acıma oluyor sanki saatlerce bankta oturmuşumda bank acıtmış gibi bir ağrı onun haricinde geceleri omuzlarım ve sırt ağrım çok oluyor özellikle sırt ağrısı birde gece yatakta dönerken karnımda çok değişik bir his oluyor böyle dönerken anlık bi ağrı giriyor karnıma oda artık bebek ağırlaştı diye mi bilmiyorum
Normaldir farkında olmadan ters bir hareket sonucu veya gerçekten vurmuş olabilirsinKızlar dün sabahtan beri sağ üst iç bacağımda değişik bir acı var. Sanki böyle biryere çok şiddetli vurmuşum gibi yada sinir sıkışmış gibi ama tek bir noktada. Baktım kızarıklık morluk vs hiçbişey yok. Endişelenmeli miyim yoksa normal midir sizce? Yürürken aksak yürüyorum acısından
Pelvik ağrım öyle var denecek gibi değil bir kaç defa yaşadım sadece .sheismaya MaviHayallerim
Ben magnezyum içiyorum yinede sheismaya nın yaşadıklarını yaşıyorum. Sırt ağrım çok kötüydü kaburgamıda sarıyordu geçen hafta atlattım. Şimdi sadece arada bir uyuşuyor. Ama bu pelvis ağrısı hemen geçecek gibi değil. 3. Trimesterdan şakacıklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?