- 11 Ocak 2023
- 448
- 634
- 33
Bnm şuan belirgin Bi doktorum yok devlette takipteyim onlarında çok umurunda değil gibi en son perinatologa sordum yaptırsam mı diye sen bilirsin açlık tokluk bak 140 üzeri çıkarsa gel yükleme yapılsın dedi şimdilik takipteyim zaten hiç Bişey yiyemiyorum diyet verseler dahi yapamam 2 kilo aldım 7 aydaBurda ikinci bebeği kast etmiştim ama tokluk yüksek çıkmış ikinci yüklemeyi yapmamız lazım dedi doktor
aa bu benbi 10 lu isimli set yaptıracağım bakmadığım model sayfa kalmadı ajakal üstelik erkek bebe kız olsa napardım acaba
Bende bunu aldımKızlar bende bu çantayı aldım en uygun civilde şuan trendyolda fln 600 tl civarı bu gayet yeterli bence
Günaydın canımHerkese günaydın kızlar, gününüz güzel aydın olsuunnn
Arabayı kaça aldın canımBende bunu aldım
Bebek arabasıda bunu aldım Prego fiyatı kaliteye göre iyidi diye düşündüm inşallah iyi çıkar
Günaydın canımHerkese günaydın kızlar, gününüz güzel aydın olsuunnn
Bende bunu aldım
Bebek arabasıda bunu aldım Prego fiyatı kaliteye göre iyidi diye düşündüm inşallah iyi çıkar
Kızlar ben bu ıslak mendile hala karar veremedim yaabez stoğunu yaptım şimdi bunu almam lazım ama ancak bakısiyorum
Çevremde sleppy kullanan var genelde
Benim çevremdekiler de memnunSleepy yenidoğan aldım ben ıslak mendili genelde kullananlar memnundu
Güzel günlerde kullanınBende bunu aldım
GünaydınnnnnHerkese günaydın kızlar, gününüz güzel aydın olsuunnn
4500 aldım, hafifmiş tek elle kapanıp açılıyor bide kabin boy olup valiz gibi çekile biliyorArabayı kaça aldın canım
Valla çok iyi almışsın4500 aldım, hafifmiş tek elle kapanıp açılıyor bide kabin boy olup valiz gibi çekile biliyor
Ben ilk başta waterwipe alıcam sonra bakıcam artık Uni baby de çok övmüşlerKızlar ben bu ıslak mendile hala karar veremedim yaabez stoğunu yaptım şimdi bunu almam lazım ama ancak bakısiyorum
Çevremde sleppy kullanan var genelde
Aynen , ben pek fazla kullanıcamı düşünmüyorum o yüzden çok pahalı bişey almadım , ama doğumdan sonra bide çok kullanıyormuşumBuda çok güzelmiş bu markanın çantalrından memnunlar zaten iş görür bence ya
Aynen bende molfix yada prime alıcam , ıslak mendil Uni baby de baya beğeniliyorBenim çevremdekiler de memnun
Acaba üni bayb nasıl
Bayb turco var bide
Bez Molfix aldım onu beğenen daha çoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?