ana kucağı ile birlikte mi 45004500 aldım, hafifmiş tek elle kapanıp açılıyor bide kabin boy olup valiz gibi çekile biliyor
cidden allah yardımcın olsunkızlar için her şey çok güzel her şeyi alası geliyor insanın
Biraz yüksek gibi geldi kuzum benim de 102 çıkmıştı 90 altında istiyorlar ama diğer sonuçları görmek lazım çıkınca bizede yazKızlar şimdi şeker yüklemesi yaptırıyorum da açlık kan şekerim 99 çıktı sizce nasıl yüksek mi hastanedeki sonuca göre referans aralığında sorun yok gözüküyor ana daha doktora sormadım hepsi çıkmadığı için
Referans aralığı 79 ile 112 gösteriyor benim 99 çıktı
çok mantıklıymış ya canım annelerCanım anladığım kadarıyla Prima hem sızdırmıyor hem pişik yapmıyor özellikle geceleri Prima kullanıyor çoğu tanıdığım bende yarı yarıya gibi aldım en başlangıç için sonrasında molfix yada sleepy hangisi uygunsa çoğunluk onu alıp yine bir paket primada akşam için kullanmayı mantıklı buldum bende ama tabi yaşayıp göreceğiz
tam sınırda bir değerKızlar şimdi şeker yüklemesi yaptırıyorum da açlık kan şekerim 99 çıktı sizce nasıl yüksek mi hastanedeki sonuca göre referans aralığında sorun yok gözüküyor ana daha doktora sormadım hepsi çıkmadığı için
Önce diğer sonuçlarında ciksinda canım .Ayy bişey olur mu peki canım yüksek çıktığı için diyet mi yapmam gerekecek
Biraz yüksek gibi geldi kuzum benim de 102 çıkmıştı 90 altında istiyorlar ama diğer sonuçları görmek lazım çıkınca bizede yaz
Evet ikisi beraber 4500ana kucağı ile birlikte mi 4500
Sağ ol canımSabah akşam yürüyüş ve üç litre su tüket listeye harfi harfiyen uymak lazım
Canım bulantıdan mı yiyemiyorsun? Kilo az almışsın ama bebeğin gelişimi iyiyse kiloya çok takılmamak lazımBnm şuan belirgin Bi doktorum yok devlette takipteyim onlarında çok umurunda değil gibi en son perinatologa sordum yaptırsam mı diye sen bilirsin açlık tokluk bak 140 üzeri çıkarsa gel yükleme yapılsın dedi şimdilik takipteyim zaten hiç Bişey yiyemiyorum diyet verseler dahi yapamam 2 kilo aldım 7 ayda
Yapılan yükleme eğer 75 g ise açlık 92den 1. Saat 180den 2. Saat de 153den yüksekse ve bu değerlerden 1 tanesi bile bozuksa gebeliğe bağlı diyabet deniliyorKızlar şimdi şeker yüklemesi yaptırıyorum da açlık kan şekerim 99 çıktı sizce nasıl yüksek mi hastanedeki sonuca göre referans aralığında sorun yok gözüküyor ana daha doktora sormadım hepsi çıkmadığı için
Of siz mi erken alıyorsunuz ben mi geç kalıyorum anlamadım ya bebek arabasını kaynanamlar alacak bekliyorum mecburen4500 aldım, hafifmiş tek elle kapanıp açılıyor bide kabin boy olup valiz gibi çekile biliyor
Kontrol altına alınınca olmuyor Allah'ın izniyleTamam canım diğerleri çıkınca onları da yazayım bebişe bir zararı olmaz inşallah
Çokmu ayakta kalıyorsun çalışıyonmu yada masa başı bunlar da sebep olur bide tansiyonuna baktırKızlar aranızda ayak bilekleri şişen var mısıcaklardan mıdır nedir eskiden akşama anca şişerdi şimdi sabah saat 10da balon gibi oluyorlar
İkinci saatin biraz yüksek korkma kontrol altına alınır doktorunla bi görüş bakalım ne diyecekKızlar bu şekilde çıktı değerler, gebelik şekeri olmuş bende büyük bir ihtimal değil mibebeğe bir zararı olur mu acaba
Masa başı sayılır canım avukatım ama bu süreçte çok ayakta kalmıyorum adliyeye bile gitsem oturuyorum hemenÇokmu ayakta kalıyorsun çalışıyonmu yada masa başı bunlar da sebep olur bide tansiyonuna baktır
Bebeğin gelişimi nasıl bu aradaKızlar bu şekilde çıktı değerler, gebelik şekeri olmuş bende büyük bir ihtimal değil mibebeğe bir zararı olur mu acaba
Yok kuzum onu sana yazmadım ayağı şişen arkadaşımız vardı ona yazdım senin demi şişiyor yoksaMasa başı sayılır canım avukatım ama bu süreçte çok ayakta kalmıyorum adliyeye bile gitsem oturuyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?