2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen bende baya inceledikten sonra buna karar verdim , evet Puset dahil bu fiyata , teşekkür ederim

Ben ilk başta waterwipe alıcam sonra bakıcam artık Uni baby de çok övmüşler
Bu markayı birinde duydum burda sabah baktım diğer markalara göre baya pahalı
Birde hiç duymadığım bir marka
Mağazalarda da görmedim .ben istiyorum ki bittiği an bi mağazadan hemen tedarik edebileyim
Bı marka ile baslayip pahalı diye başka markaya geçmeyim istiyorum bilemedim

Sleepy ve Uni baby de güzel eğer öyle düşünüyorsananız

Bitmeden 1 hafta 10 gün evvel sipariş vermemiz gerekecek veya dediğin gibi çevremizde bize yakın yerlerden alabileceklerimizden olmalı. Çok fazlada alamıyorum ilk kez deniycem bebişim sevecek mi bilemiyorumda ama şuan ıslak mendil sleepy bionatural alcam sonra sensitive geçmeyi düşünüyorum.

Prima bana çok pahalı geldi. Molfix bez adeti 1.68 -1.81-2.0 civarlarında gidiyor. Prima adeti 3.60lardan felan gidiyor. Aklıma gelen soru şu tabii ki prima daha uzun mu gidiyor bebişlerin popişlerinde o yüzden mi fiyat farklı böyle uçurum?

Canım anladığım kadarıyla Prima hem sızdırmıyor hem pişik yapmıyor özellikle geceleri Prima kullanıyor çoğu tanıdığım bende yarı yarıya gibi aldım en başlangıç için sonrasında molfix yada sleepy hangisi uygunsa çoğunluk onu alıp yine bir paket primada akşam için kullanmayı mantıklı buldum bende ama tabi yaşayıp göreceğiz

Prima pahalı evt
Daha uzun gidiyor gibi düşünmek doğru olmaz .çünkü altına yaptığı zaman zaten hemen değiştireceğiz yoksa pişik olur enfeksiyon olur vs.
Sızdırma olarak daha iyimis ama günde 7-10 adet bez kullanacak olursak bütçeyi çok fazla zorlar .ben Molfix aldım .
Acaba Prima alıp ilk haftalar sonra Molfix e mi geçsem diye de düşündüm ama bu seferde hep farklı şey kulllanip teni şaşar falan diye vazgeçtim

İnu baby de beğeniliyor aynıdır bence sleepyle bezde molfix ve prima önerilen mennun kalınan daha çok ama en az sızdıran prima kullananların söylediği
Prima hakkini veriyor demekki baksana ondan pahalı işte talep de edilince haliyle .
Ama sürekli marka denemek istemiyorum memnun kalmadıkça . Prima baya pahalı günde 7-10 bez kullansak yetisemeyiz para vermeye

Prima hakkini veriyor demekki baksana ondan pahalı işte talep de edilince haliyle .
Ama sürekli marka denemek istemiyorum memnun kalmadıkça . Prima baya pahalı günde 7-10 bez kullansak yetisemeyiz para vermeye
Evet özellikle başlarda günde 7-10 bez arası gidiyormuş canım bencede o süreçte zaten sık değişecek mecburen Prima olması ne fayda sağlar tüm gece durduğu zamanlar için eğer diğer bezler pişik vs yaparsa alınabilir

Kızlar şimdi şeker yüklemesi yaptırıyorum da açlık kan şekerim 99 çıktı sizce nasıl yüksek mi hastanedeki sonuca göre referans aralığında sorun yok gözüküyor ana daha doktora sormadım hepsi çıkmadığı için

Referans aralığı 79 ile 112 gösteriyor benim 99 çıktı

Ya zaten gecede 2 saatte bir emzirmeye kalkacagiz .o zamanda değiştireceğiz sabaha kadar kirli bezle olmayacak ki .
Hepsini yaşayıp tecrübe edecegiz bakalım .

Açlık için yüksek canım .
Doktorlar aclikdan bile anlıyorlar diğer sonuçların nasıl çıkacağını .
Benim açlık şekerim 82 idi dün yükleme sonrası da daha yüksek oluyor çünkü .

İlerisinde evt dediğin gibi yapılabilir. Tempolu ve heyecanlı bir hayat bizi bekliyor
Hiç sorma uykuya çok düşkünüm ben çok ağır uyurum nasıl olacak bakalım eşim diyo sen uyanmazsın delirtiyor beni sen emzirirsin o zaman diyorum bende bakalım Allah gücünü veriyor diyor herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…