Biz yanıyoruz ama onlar bunun farkında değilHepsi çok güzelama hastane çıkışıyla uyumlu olsun.beşiğinde yastığıyla hastane çıkışıyla foto çekersiniz
Valla öyle.atletle geziyorum göbek açıkta anca öyle ferahlıyorum eşim kapat üşüteceksin diyip duruyor.hala yün yorganla yatıyor mnyak
Sona doğru ilerliyoruz hergün farklı bir sürprizle karşılaşıcaz benimde iki gündür kasık ağrım varKızlar selam, bir aydınlı olarak cayır cayır yanmamıza çok az kaldı. Ben de mali müşavirim masa başı çalışıyorum ayak bileklerim davul gibiler :) 3 lt yakın su içiyorum ödem topladı vücudum daha yaz gelmeden. ebebekte hamile taytlarında indirim var bu arada bilginize ben sürekli elbise giymekten bıktığım için 3 tane de renk renk dikişsiz tayt aldım. hepsiburada premiumlu iseniz orada kargo da bedava. geçen hafta pentiden hamile biker şort almıştım paça kısmı aşırı sıkıyor düşünenlerin dikkatine.. benim bacaklar ekstra kalın olduğundan rahatsız etti. tüm kilom bacaklarımda :) üst bedende hala hamile değilim adeta..
Sanırım bende öyle yapacağım çoğunluk bu yönde demişbende bu ikilimde çok kaldım ama hastane çıkışı ile gelen yastıklar beşikte durduğu için set olarak daha iyi duruyor bir arada toplu daha güzel duruyor ya, kapı süsünü tek başına almaya karar verdim
Kapı süsüyle uyumlu olana çok yakındım ama düşününce ayrı odası olmayacak, avize falan da yaptırsaydım kesinlikle tercihim bu olurdu. Ama diğeri sanki daha kullanışlı dediğiniz gibi set halinde sanırım tercihim diğeri olacak.Takı yastığı düşüncesiyle mi alıyorsun? Evde de kullanılacağı için ben olsam hastane odamda süsümlede uyumlu olacak diye avizeyle uyumlu olanı alırdım. Ama yastıkla beraber nakışlı battaniyesinide alacaksan sağdaki daha mantıklı olur.
Haklısınız, ama kıyafetleriyle uyumlu olursa çok göze batmaz gibiİkiside güzel ama kapı süsüyle olan yastık galiba hastane süsünde kullanılıyor , öbürü ama yastık olarak kullanılıyor yani hastane odası süsünde kullanılmaz diye düşünüyorum
Çok mantıklı geldi yorumunuz valla, tercihim dediğiniz gibi olacakHepsi çok güzelama hastane çıkışıyla uyumlu olsun.beşiğinde yastığıyla hastane çıkışıyla foto çekersiniz
Ay evet geçen ay baktığım 7 bin liralık araba şuan olmuş 9 bin küsür bu nedir yani bir de bir tek eşim çalışıyor benim neye yetişeceğini şaşırdı erken almaya başlamama rağmenBen evet biraz erken aldım canım acele etme , ben kıbrıstayım kayın babam gelecek 2,3 haftaya aldım ki getirsin gelirken , tr olsam sok haftalar bile alsam olurdu bide canım fiyatlar düşmüyor ya sürekli yükseliyor
Sadece hamileliğimden bu yana 3 kilo aldım çok kilo da almadım, bebiş de en son detaylı ultrasona gitmiştim gününden 2 gün önde gidiyor bi sorun yok bu da normal demişti doktorKilo alımınız nasıldı peki bende yrn yaptırıcam sonucu nasıl olcak bakalm
Sadece hamileliğimden bu yana 3 kilo aldım çok kilo da almadım, bebiş de en son detaylı ultrasona gitmiştim gününden 2 gün önde gidiyor bi sorun yok bu da normal demişti doktor
Ay evet geçen ay baktığım 7 bin liralık araba şuan olmuş 9 bin küsür bu nedir yani bir de bir tek eşim çalışıyor benim neye yetişeceğini şaşırdı erken almaya başlamama rağmen
Çok güzel çok şükür inşallah çıkmazKızlar dünden beri kan şekeri ölçümü yapıyorum
Aç tok 1 ve 2. Saat hiç şeker çıkmadı .
Dün niye şekerim çıktı anlamadım .
Cumartesiye kadar değerler hep normal çıkarsa doktor nasıl bir yol izler sizce ?
Bana 3 gün ölç cumartesi gel bakayım ona göre demişti
İndirimdeyse alın bence güzelAlayım mı kızlar şimdi bu mendili
E bebekde indirim var 14 lu paket sepette 150 TL
Paketleri büyük beklemeyin ama 40 li yaprak
Bende eşim tek çalışıyor evet bede biraz erken başladım çok ağır olmasın diye ama yinede ağır geliyor canım maalesef bide bu gün olmadığımız şey fiyatı artıyor daha kötüAy evet geçen ay baktığım 7 bin liralık araba şuan olmuş 9 bin küsür bu nedir yani bir de bir tek eşim çalışıyor benim neye yetişeceğini şaşırdı erken almaya başlamama rağmen
Ayakkabım çok rahat aslında fotoğrafta sıkı gibi çıkmış. İşyerimde crocs sorun olabilirCrocs mu giysen acaba tabii eğer uygunsa? Sanki ayakkabın baya baskılıyor
kesinlikle öyle. aldıklarımdan hiç pişman değilim. iyi ki ilk zamanlarda aldım diyorum şimdi.Valla kızlar bugün ne aldıysanız kar öyle bir dönemdeyiz.. hamileliğimin ilk aylarındaki alışverişlerime herkes ne acelen var diyordu şu an o kadar uçmuş ki rakamlar alıp kenara koyduklarımı iyi ki almışım. bebek arabası için ben acele etmiyorum bol bol kanguru stoğum var ve oto koltuğum var.. bebek arabasını 2024 bahara doğru baston şeklinde almayı düşünüyorum.
Evet bence mantıklı ama dediğiniz gibi pahalanıyor , isterseniz şimdiden alıp saklayın vallaValla kızlar bugün ne aldıysanız kar öyle bir dönemdeyiz.. hamileliğimin ilk aylarındaki alışverişlerime herkes ne acelen var diyordu şu an o kadar uçmuş ki rakamlar alıp kenara koyduklarımı iyi ki almışım. bebek arabası için ben acele etmiyorum bol bol kanguru stoğum var ve oto koltuğum var.. bebek arabasını 2024 bahara doğru baston şeklinde almayı düşünüyorum.
bu gidişle öyle de yapabilirim :)Evet bence mantıklı ama dediğiniz gibi pahalanıyor , isterseniz şimdiden alıp saklayın valla
Seneye iki katından fazla olacaktırbu gidişle öyle de yapabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?