2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar selam, bir aydınlı olarak cayır cayır yanmamıza çok az kaldı. Ben de mali müşavirim masa başı çalışıyorum ayak bileklerim davul gibiler :) 3 lt yakın su içiyorum ödem topladı vücudum daha yaz gelmeden. ebebekte hamile taytlarında indirim var bu arada bilginize ben sürekli elbise giymekten bıktığım için 3 tane de renk renk dikişsiz tayt aldım. hepsiburada premiumlu iseniz orada kargo da bedava. geçen hafta pentiden hamile biker şort almıştım paça kısmı aşırı sıkıyor düşünenlerin dikkatine.. benim bacaklar ekstra kalın olduğundan rahatsız etti. tüm kilom bacaklarımda :) üst bedende hala hamile değilim adeta..

Biz yanıyoruz ama onlar bunun farkında değil

Sona doğru ilerliyoruz hergün farklı bir sürprizle karşılaşıcaz benimde iki gündür kasık ağrım var

Kızlar dünden beri kan şekeri ölçümü yapıyorum
Aç tok 1 ve 2. Saat hiç şeker çıkmadı .
Dün niye şekerim çıktı anlamadım .
Cumartesiye kadar değerler hep normal çıkarsa doktor nasıl bir yol izler sizce ?
Bana 3 gün ölç cumartesi gel bakayım ona göre demişti

Sanırım bende öyle yapacağım çoğunluk bu yönde demiş
Kapı süsüyle uyumlu olana çok yakındım ama düşününce ayrı odası olmayacak, avize falan da yaptırsaydım kesinlikle tercihim bu olurdu. Ama diğeri sanki daha kullanışlı dediğiniz gibi set halinde sanırım tercihim diğeri olacak.
İkiside güzel ama kapı süsüyle olan yastık galiba hastane süsünde kullanılıyor , öbürü ama yastık olarak kullanılıyor yani hastane odası süsünde kullanılmaz diye düşünüyorum
Haklısınız, ama kıyafetleriyle uyumlu olursa çok göze batmaz gibi
Hepsi çok güzel ama hastane çıkışıyla uyumlu olsun.beşiğinde yastığıyla hastane çıkışıyla foto çekersiniz
Çok mantıklı geldi yorumunuz valla, tercihim dediğiniz gibi olacak

Alayım mı kızlar şimdi bu mendili
E bebekde indirim var 14 lu paket sepette 150 TL
Paketleri büyük beklemeyin ama 40 li yaprak

Eklentiler

• IMG-20230615-WA0012.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 33
Ay evet geçen ay baktığım 7 bin liralık araba şuan olmuş 9 bin küsür bu nedir yani bir de bir tek eşim çalışıyor benim neye yetişeceğini şaşırdı erken almaya başlamama rağmen

Bende yükleme yaptırıp yaptırmamakta arada kaldım ya yrn gidicem bende
Benim kilo durumumda başından beri 6 kilo aldım normal gidiyo herşey sende bu şekilde çıktıysa bende yaptırayım bi bakılmış olsun ya
Sadece hamileliğimden bu yana 3 kilo aldım çok kilo da almadım, bebiş de en son detaylı ultrasona gitmiştim gününden 2 gün önde gidiyor bi sorun yok bu da normal demişti doktor

Bu yüzden ben dolap ve bebek arabasını geçen ay aldım biraz erken aldım ama dolar arttıkça fiyatlar artacak malesef
Ay evet geçen ay baktığım 7 bin liralık araba şuan olmuş 9 bin küsür bu nedir yani bir de bir tek eşim çalışıyor benim neye yetişeceğini şaşırdı erken almaya başlamama rağmen

Çok güzel çok şükür inşallah çıkmaz

Bende eşim tek çalışıyor evet bede biraz erken başladım çok ağır olmasın diye ama yinede ağır geliyor canım maalesef bide bu gün olmadığımız şey fiyatı artıyor daha kötü

Valla kızlar bugün ne aldıysanız kar öyle bir dönemdeyiz.. hamileliğimin ilk aylarındaki alışverişlerime herkes ne acelen var diyordu şu an o kadar uçmuş ki rakamlar alıp kenara koyduklarımı iyi ki almışım. bebek arabası için ben acele etmiyorum bol bol kanguru stoğum var ve oto koltuğum var.. bebek arabasını 2024 bahara doğru baston şeklinde almayı düşünüyorum.

kesinlikle öyle. aldıklarımdan hiç pişman değilim. iyi ki ilk zamanlarda aldım diyorum şimdi.
benimde bebek arabası yiğenimden gelecek. ilk etapta işime yarar. seneye ben de baston şeklinde olanlardan yada cybex almayı düşünüyorum. keşke alıp kenara koyabilsek bunları da

Evet bence mantıklı ama dediğiniz gibi pahalanıyor , isterseniz şimdiden alıp saklayın valla

Kızlar üni baby ıslak mendil genel olarak yorumlar güzel tek beğenilmeyen yani kötü kokusu var demişler .
Varmı elinde olan kötü mü kokuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…