Dolabı bende aldım da geri kalan şeyler duruyorBu yüzden ben dolap ve bebek arabasını geçen ay aldım biraz erken aldım ama dolar arttıkça fiyatlar artacak malesef
Valla canım ya sen çok ağırdan almışsın ya biz çok acele davrandık . Benim neredeyse listem bitti sayılır ufak tefek şeyler kaldıDolabı bende aldım da geri kalan şeyler duruyor
TSH düşüklüğü bende de var değerim hamilelik başında 0.14 idi şuan 1.52 oldu hala ilaç kullanıyorum doğum sonrası bile devam edilecek miş duruma göre yavaş yavaş bırakılacakMerhaba arkadaşlar, bu sabah 24+2 de şeker yüklemesine gittim. 75 mg şeker sonucum 1. Saatte 119 ve 2. Saatte 108 çıktı. Doktorum şeker sonuçların iyi ama diyete devam edeceğiz dedi. Üzücü olan ise geçen hafta su seviyem biraz gerilemişti bu hafta tekrar artmış arada meyve kaçamağı yapmıştım dayanamayıp sanırım o yüzdenBunun dışında tsh için düzenli endokrinolojiye gidiyorum zaten tsh değerimi biraz düşük buldu endokrin doktorunla konuş dedi. Bebiş de iyiydi şükür
bende aynı durumdayım bekliyorum eşimden rahatı yok vallahi ya da dünyadan haberi yokOf siz mi erken alıyorsunuz ben mi geç kalıyorum anlamadım ya bebek arabasını kaynanamlar alacak bekliyorum mecburen
Ya herşey o kadar pahalı ki yetişemiyoruz bu ay bide araba aldık ona biraz masraf yaptık çartı curtu üstüne badanacıyla anlaştık bi ton ona ücret ödedik haliyle bebek için alışveriş yapamadım. Beşiği annemler alcak onu bekliyorum badanadan sonra dedim bebek arabası kayınvalidemleri bekliyorum şehir dışındalar geriye de bi liste çıkardım ama bu ay almam zor bidahaki ay mecbur tamamlayacağım hepsini çünkü doğuma bir ay kalmış olacakValla canım ya sen çok ağırdan almışsın ya biz çok acele davrandık . Benim neredeyse listem bitti sayılır ufak tefek şeyler kaldı
en azından bebeler rahat bi mevsimde gelecek, böyle teselli edelim kendimizi napalım, bizde bol bol duş alırızDaha yeni başlıyor bide tam 2 ay en sıcak zamana denk gelicek ya zorlancaz biraz
yaa çok tatlısınCanım normal bunlar benimkindede şiş var , Dr bana bilimsel olarak açıkladı ama ben onun gibi anlatamam , sadece şunu anladım vücut suyu fazla oluyormuş gevelikte o yüzden
teşekkür ederimTabi Prego 2034 Aria Travel Sistem Bebek Arabası Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ben 4500 almıştım şimdi baktım 5 bin olmuş , indirimden almıştım
Başka iyi tecrübeli bi Dr’a gitmeni tavsiye ederim külotunu hergün 3 ,4 kere değiş , ütüle giymeden önce , ilişkiden uzak dur mutlaka. İnşallah geçer , ama Dr’a görünmeyi ihmal etmeKızlar selam,
24 haftalık hamileyim. İnanılmaz kasık ağrım ve sancım var. Vajinamda da yanma. Iki kere doktora gittim enfeksiyon dediler ilaç verdiler ama bir ilerleme yok. Çok canım acıyo. Benim gibi olupta iyileşen var mı? Bir haftadır perişan oldum. Başka birşey var da tespit mi edemediler diye korkuyorum.
Çok şükür bebeğin iyiMerhaba arkadaşlar, bu sabah 24+2 de şeker yüklemesine gittim. 75 mg şeker sonucum 1. Saatte 119 ve 2. Saatte 108 çıktı. Doktorum şeker sonuçların iyi ama diyete devam edeceğiz dedi. Üzücü olan ise geçen hafta su seviyem biraz gerilemişti bu hafta tekrar artmış arada meyve kaçamağı yapmıştım dayanamayıp sanırım o yüzdenBunun dışında tsh için düzenli endokrinolojiye gidiyorum zaten tsh değerimi biraz düşük buldu endokrin doktorunla konuş dedi. Bebiş de iyiydi şükür
Benim eşimede kalsa aynısını söylüyordu bana fiyatların artışını falan gösterince ikna oldu ama yinede acele ettiğimi ve alış verişte abarttığımı düşünüyor maalesef , erkekler ne anlar ya bu işlerden , sonuçta bütün işi yapacak biziz , kıyafetleri yıkamak ütülemek dolaba dizmek eksikleri tamamlamak hastane çantasını hazırlamak , erkeklere bunu söylesen ya tamam abartma derbende aynı durumdayım bekliyorum eşimden rahatı yok vallahi ya da dünyadan haberi yokanlatıyorum gene anlamıyor son ay alırız diyor
Geçmiş olsun kuzum sonuçların gayet iyi çıkmış sadece su artışı olmasın diye sen diyetine devam et tedbir bizden taktir Allah'ınMerhaba arkadaşlar, bu sabah 24+2 de şeker yüklemesine gittim. 75 mg şeker sonucum 1. Saatte 119 ve 2. Saatte 108 çıktı. Doktorum şeker sonuçların iyi ama diyete devam edeceğiz dedi. Üzücü olan ise geçen hafta su seviyem biraz gerilemişti bu hafta tekrar artmış arada meyve kaçamağı yapmıştım dayanamayıp sanırım o yüzdenBunun dışında tsh için düzenli endokrinolojiye gidiyorum zaten tsh değerimi biraz düşük buldu endokrin doktorunla konuş dedi. Bebiş de iyiydi şükür
ayy cidden ben bıktım laf anlatmaktanBenim eşimede kalsa aynısını söylüyordu bana fiyatların artışını falan gösterince ikna oldu ama yinede acele ettiğimi ve alış verişte abarttığımı düşünüyor maalesef , erkekler ne anlar ya bu işlerden , sonuçta bütün işi yapacak biziz , kıyafetleri yıkamak ütülemek dolaba dizmek eksikleri tamamlamak hastane çantasını hazırlamak , erkeklere bunu söylesen ya tamam abartma derama son aylar çok ağırlaşıcaz
Çok güzel görünüyor canim, sağlikla kullansin ins bebeğin... ben ikizlerim icin puset aldim, dr.a giderken filan kullanmak icin. .Tabi Prego 2034 Aria Travel Sistem Bebek Arabası Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ben 4500 almıştım şimdi baktım 5 bin olmuş , indirimden almıştım
İnşallah iki farklı doktora gittim ama aynı şeyleri soylediler anlamadım ben de çok teşekkür ederimBaşka iyi tecrübeli bi Dr’a gitmeni tavsiye ederim külotunu hergün 3 ,4 kere değiş , ütüle giymeden önce , ilişkiden uzak dur mutlaka. İnşallah geçer , ama Dr’a görünmeyi ihmal etme
Onlarda da natural var bio var bambu var extra varSleepy bio natural ıslak mendil 24lü paket 276tlye aldım trendyoldan. 2 tane 12li seçtim 2.ye %20 indirim oldu. Bilgilerinize kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?