2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar selam,
24 haftalık hamileyim. İnanılmaz kasık ağrım ve sancım var. Vajinamda da yanma. Iki kere doktora gittim enfeksiyon dediler ilaç verdiler ama bir ilerleme yok. Çok canım acıyo. Benim gibi olupta iyileşen var mı? Bir haftadır perişan oldum. Başka birşey var da tespit mi edemediler diye korkuyorum.

Merhaba arkadaşlar, bu sabah 24+2 de şeker yüklemesine gittim. 75 mg şeker sonucum 1. Saatte 119 ve 2. Saatte 108 çıktı. Doktorum şeker sonuçların iyi ama diyete devam edeceğiz dedi. Üzücü olan ise geçen hafta su seviyem biraz gerilemişti bu hafta tekrar artmış arada meyve kaçamağı yapmıştım dayanamayıp sanırım o yüzden Bunun dışında tsh için düzenli endokrinolojiye gidiyorum zaten tsh değerimi biraz düşük buldu endokrin doktorunla konuş dedi. Bebiş de iyiydi şükür

TSH düşüklüğü bende de var değerim hamilelik başında 0.14 idi şuan 1.52 oldu hala ilaç kullanıyorum doğum sonrası bile devam edilecek miş duruma göre yavaş yavaş bırakılacak

Valla canım ya sen çok ağırdan almışsın ya biz çok acele davrandık . Benim neredeyse listem bitti sayılır ufak tefek şeyler kaldı
Ya herşey o kadar pahalı ki yetişemiyoruz bu ay bide araba aldık ona biraz masraf yaptık çartı curtu üstüne badanacıyla anlaştık bi ton ona ücret ödedik haliyle bebek için alışveriş yapamadım. Beşiği annemler alcak onu bekliyorum badanadan sonra dedim bebek arabası kayınvalidemleri bekliyorum şehir dışındalar geriye de bi liste çıkardım ama bu ay almam zor bidahaki ay mecbur tamamlayacağım hepsini çünkü doğuma bir ay kalmış olacak

Başka iyi tecrübeli bi Dr’a gitmeni tavsiye ederim külotunu hergün 3 ,4 kere değiş , ütüle giymeden önce , ilişkiden uzak dur mutlaka. İnşallah geçer , ama Dr’a görünmeyi ihmal etme

Çok şükür bebeğin iyi diyetini bozma dişinizi az biraz sıkın zor ama inşallah az kaldı artık

bende aynı durumdayım bekliyorum eşimden rahatı yok vallahi ya da dünyadan haberi yok anlatıyorum gene anlamıyor son ay alırız diyor
Benim eşimede kalsa aynısını söylüyordu bana fiyatların artışını falan gösterince ikna oldu ama yinede acele ettiğimi ve alış verişte abarttığımı düşünüyor maalesef , erkekler ne anlar ya bu işlerden , sonuçta bütün işi yapacak biziz , kıyafetleri yıkamak ütülemek dolaba dizmek eksikleri tamamlamak hastane çantasını hazırlamak , erkeklere bunu söylesen ya tamam abartma der ama son aylar çok ağırlaşıcaz

Geçmiş olsun kuzum sonuçların gayet iyi çıkmış sadece su artışı olmasın diye sen diyetine devam et tedbir bizden taktir Allah'ın

ayy cidden ben bıktım laf anlatmaktan

Tabi Prego 2034 Aria Travel Sistem Bebek Arabası Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ben 4500 almıştım şimdi baktım 5 bin olmuş , indirimden almıştım
Çok güzel görünüyor canim, sağlikla kullansin ins bebeğin... ben ikizlerim icin puset aldim, dr.a giderken filan kullanmak icin. .
Bebek arabasina dair şu an hiç bi fikrim yok ama almak istiyorum, pusetli set olanlardan da olabilir diye düsünüyorum çünkü elimde ki pusetler uygun yollu , sonuçta elimdeki puseti bebek arabalarina uydurmak zor.. bu modelin bej rengi grisine göre şu an daha uygunmus, senin yercih etme sebebin neydi, arastirma firsatin oldu mu

Başka iyi tecrübeli bi Dr’a gitmeni tavsiye ederim külotunu hergün 3 ,4 kere değiş , ütüle giymeden önce , ilişkiden uzak dur mutlaka. İnşallah geçer , ama Dr’a görünmeyi ihmal etme
İnşallah iki farklı doktora gittim ama aynı şeyleri soylediler anlamadım ben de çok teşekkür ederim

Sleepy bio natural ıslak mendil 24lü paket 276tlye aldım trendyoldan. 2 tane 12li seçtim 2.ye %20 indirim oldu. Bilgilerinize kızlar.
Onlarda da natural var bio var bambu var extra var
Neye göre bu kadar çeşit var anlamadım hangi secicez bilmiyorum ben üni bayb ye karar vermsitim e bebek de indirim de vardi 48 tanesi 300 TL idi ama işlerim bitene kadar stok bitti alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…