2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Teşekkür ederim inşallah , canım bu bebek arabanın pusetsiz olanıda var daha uygun 3buçuktu heralde ousetsiz , ama elinizdeki pusetler uymaya bilir çünkü Puset takma aparatı var , ben hafif diye ve yek elle kapanıp açılıyor ve kapandığı zaman valiz gibi çeke biliniyor diye seçtim ( bebek büyüyünce dışarda kullanılmadığında en azından valiz gibi çekerim ) hem travel hem kabin bebek arabası

Prego Aria Katlanabilen Kabin Boy Bebek Arabası 2034 Bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol Buda pusetsizi
4 Baby Black Drone Sky Kabin Sistem Bebek Arabası Fiyatı, Yorumları - Trendyol Buda çok iyi bi bebek arabası ve uygun ben bu ikisinin arasında kalmıştım , sırf Puset arabaya oto koltuk olarak kullaniğim diye pregoyu tercih ettim , çünkü bu modelin puseti oto koltuğu olarak pek güvenli değildi kemer yeri yoktu

Ben merak edip sleepy sensitive deneyip memnun kalmıştım bio natural biraz daha yenidoğana uyumlu gibi geldi sleepy nin sitesinden inceledim baktım baya güzel indirim var kaptım

Sorma ya çocuğuma yatak alamadım hala birde şu anakucaklarından alcaktım onlar da çok zamlandı
Valla her geçen gün artış ne aldıysak bu zamana dek aşırı kardayız zaten
Kızlar 3 trimesterden bildiriyorum UYUNMUYOR!! 3 gecedir zorlanıyorum yaa bazen kaburgam ağrıyor , kalça kemeğim ağrıyor, gece uyurken bacağıma kramp giriyor hızlı bir giriş oldu yaa
Bende kasık tarafında kemikler özzzzelikle sabahları kırılacak gibi anacım heves ettikte gel bizi mahvet demedik 30u görmeden böyleysek sonraki haftalar birbirimize baya ağlarız gibime geliyo

TSH düşüklüğü bende de var değerim hamilelik başında 0.14 idi şuan 1.52 oldu hala ilaç kullanıyorum doğum sonrası bile devam edilecek miş duruma göre yavaş yavaş bırakılacak
Aslında benim tsh değerim yüksekti 4 civarında olduğu için ilaç kullanıyordum doktorum 4-6 hafta sonra görüşelim dedi 8 hafta oldu ben bazı ailevi sebepler nedeni ile gidemedim sanırım o sırada biraz fazla düşmüş. Şimdi hemen randevu aldım o sırada da doz düşürdüm bakalım

TSH düşüklüğü bende de var değerim hamilelik başında 0.14 idi şuan 1.52 oldu hala ilaç kullanıyorum doğum sonrası bile devam edilecek miş duruma göre yavaş yavaş bırakılacak
Sizin tsh düşük olduğunda çok sıkıntı ettiker mi bunu. Yani ben bu zamana kadar hep yüksek tsh ile mücadele ettiğim için ve doktorlar geebelikte yüksek tshdan korktuğu için düşük çıkınca bilemedim ne düşüneceğimi. Düşük tsh da yüksek kadar tehlikeli mi gebelikte?

Ben de bu kadar hızlı bir giriş beklemiyordum yaa. Bi 30 32 olalım en az yani dimi 37 sonrqsı nasıl olcak acaba

Kaça artmış ki tek cebde

Bır anda yükselme yada düşme olmuyor canım merak etme
En fazla 1.5-2.5 arası olmuştur .oda olması gereken değer aralığı zaten .
Banada 20 günde bir ayda gel dedi hep ama ben iki ayda bir gittim çünkü çok yavaş yükselme oluyordu

Düşükde olmasını istemiyorlar ama kıyaslama yaptığın zaman yüksek olması daha riskli imiş .
Benim gebelik sonrası oldu normalde iyi idi değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…