Teşekkür ederimÇok güzel görünüyor canim, sağlikla kullansin ins bebeğin... ben ikizlerim icin puset aldim, dr.a giderken filan kullanmak icin. .
Bebek arabasina dair şu an hiç bi fikrim yok ama almak istiyorum, pusetli set olanlardan da olabilir diye düsünüyorum çünkü elimde ki pusetler uygun yollu , sonuçta elimdeki puseti bebek arabalarina uydurmak zor.. bu modelin bej rengi grisine göre şu an daha uygunmus, senin yercih etme sebebin neydi, arastirma firsatin oldu mu
Aşırı beğendim canım harika bişey bence , ama fiyatı baya yüksek eğer bütçenize uyuyorsa güzel benceKızzlar çok farklı model anne bebek çantası buldumyani ben ilk defa gördüm fiyat maalesef çok yüksek ama.. link atıyorum bilginiz olsun.
MY Collection 7300 Oeste Deri Anne Bebek Bakım Sırt Çantası, MY COLLECTION, 7300
Cüzdan hediyesi, %20 indirim, 3.240,00 TLwww.mycollection.com.tr
Çok geçmiş olsun inşallah hemen geçerİnşallah iki farklı doktora gittim ama aynı şeyleri soylediler anlamadım ben de çok teşekkür ederim
Prego Aria Katlanabilen Kabin Boy Bebek Arabası 2034 Bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol Buda pusetsiziÇok güzel görünüyor canim, sağlikla kullansin ins bebeğin... ben ikizlerim icin puset aldim, dr.a giderken filan kullanmak icin. .
Bebek arabasina dair şu an hiç bi fikrim yok ama almak istiyorum, pusetli set olanlardan da olabilir diye düsünüyorum çünkü elimde ki pusetler uygun yollu , sonuçta elimdeki puseti bebek arabalarina uydurmak zor.. bu modelin bej rengi grisine göre şu an daha uygunmus, senin yercih etme sebebin neydi, arastirma firsatin oldu mu
Kızzlar çok farklı model anne bebek çantası buldumyani ben ilk defa gördüm fiyat maalesef çok yüksek ama.. link atıyorum bilginiz olsun.
MY Collection 7300 Oeste Deri Anne Bebek Bakım Sırt Çantası, MY COLLECTION, 7300
Cüzdan hediyesi, %20 indirim, 3.240,00 TLwww.mycollection.com.tr
Aşırı beğendim canım harika bişey bence , ama fiyatı baya yüksek eğer bütçenize uyuyorsa güzel bence
Bende çok beğendim kızlar ya indirime girse keşke. Yorumları da baya iyi. Ooff neden herşey çok pahalıBunu bende gördüm baya güzel ama fiyat çok yüksek ya
Ben merak edip sleepy sensitive deneyip memnun kalmıştım bio natural biraz daha yenidoğana uyumlu gibi geldi sleepy nin sitesinden inceledim baktım baya güzel indirim var kaptımOnlarda da natural var bio var bambu var extra var
Neye göre bu kadar çeşit var anlamadım hangi secicez bilmiyorum ben üni bayb ye karar vermsitim e bebek de indirim de vardi 48 tanesi 300 TL idi ama işlerim bitene kadar stok bitti alamadım
Dahada pahalanıyor indirim beklerken ters köşe olduklarımız varBende çok beğendim kızlar ya indirime girse keşke. Yorumları da baya iyi. Ooff neden herşey çok pahalı
Sorma ya çocuğuma yatak alamadım halaDahada pahalanıyor indirim beklerken ters köşe olduklarımız var
Valla her geçen gün artış ne aldıysak bu zamana dek aşırı kardayız zatenSorma ya çocuğuma yatak alamadım halabirde şu anakucaklarından alcaktım onlar da çok zamlandı
Bende kasık tarafında kemikler özzzzelikle sabahları kırılacak gibi anacım heves ettikte gel bizi mahvet demedik 30u görmeden böyleysek sonraki haftalar birbirimize baya ağlarız gibime geliyoKızlar 3 trimesterden bildiriyorum UYUNMUYOR!! 3 gecedir zorlanıyorum yaabazen kaburgam ağrıyor , kalça kemeğim ağrıyor, gece uyurken bacağıma kramp giriyor hızlı bir giriş oldu yaa
Aslında benim tsh değerim yüksekti 4 civarında olduğu için ilaç kullanıyordum doktorum 4-6 hafta sonra görüşelim dedi 8 hafta oldu ben bazı ailevi sebepler nedeni ile gidemedim sanırım o sırada biraz fazla düşmüş. Şimdi hemen randevu aldım o sırada da doz düşürdüm bakalımTSH düşüklüğü bende de var değerim hamilelik başında 0.14 idi şuan 1.52 oldu hala ilaç kullanıyorum doğum sonrası bile devam edilecek miş duruma göre yavaş yavaş bırakılacak
Haklısın arkadaşım bakalım tekrar çok katı diyet günlerine dönüyorumGeçmiş olsun kuzum sonuçların gayet iyi çıkmış sadece su artışı olmasın diye sen diyetine devam et tedbir bizden taktir Allah'ın
Sizin tsh düşük olduğunda çok sıkıntı ettiker mi bunu. Yani ben bu zamana kadar hep yüksek tsh ile mücadele ettiğim için ve doktorlar geebelikte yüksek tshdan korktuğu için düşük çıkınca bilemedim ne düşüneceğimi. Düşük tsh da yüksek kadar tehlikeli mi gebelikte?TSH düşüklüğü bende de var değerim hamilelik başında 0.14 idi şuan 1.52 oldu hala ilaç kullanıyorum doğum sonrası bile devam edilecek miş duruma göre yavaş yavaş bırakılacak
Ben de bu kadar hızlı bir giriş beklemiyordum yaa. Bi 30 32 olalım en az yani dimiValla her geçen gün artış ne aldıysak bu zamana dek aşırı kardayız zaten
Bende kasık tarafında kemikler özzzzelikle sabahları kırılacak gibi anacım heves ettikte gel bizi mahvet demedik 30u görmeden böyleysek sonraki haftalar birbirimize baya ağlarız gibime geliyo
Kaça artmış ki tek cebdeMerhaba arkadaşlar, bu sabah 24+2 de şeker yüklemesine gittim. 75 mg şeker sonucum 1. Saatte 119 ve 2. Saatte 108 çıktı. Doktorum şeker sonuçların iyi ama diyete devam edeceğiz dedi. Üzücü olan ise geçen hafta su seviyem biraz gerilemişti bu hafta tekrar artmış arada meyve kaçamağı yapmıştım dayanamayıp sanırım o yüzdenBunun dışında tsh için düzenli endokrinolojiye gidiyorum zaten tsh değerimi biraz düşük buldu endokrin doktorunla konuş dedi. Bebiş de iyiydi şükür
Bır anda yükselme yada düşme olmuyor canım merak etmeAslında benim tsh değerim yüksekti 4 civarında olduğu için ilaç kullanıyordum doktorum 4-6 hafta sonra görüşelim dedi 8 hafta oldu ben bazı ailevi sebepler nedeni ile gidemedim sanırım o sırada biraz fazla düşmüş. Şimdi hemen randevu aldım o sırada da doz düşürdüm bakalım
Canim kizLar benim dktrm dedi ki ayak ve ayak bileği çok goryrz ama el yüz sisti mı çok tehlikei ihmal etmeyin sakn dediValla ben çok feci şiştim yüzüm ayağım elim
Düşükde olmasını istemiyorlar ama kıyaslama yaptığın zaman yüksek olması daha riskli imiş .Sizin tsh düşük olduğunda çok sıkıntı ettiker mi bunu. Yani ben bu zamana kadar hep yüksek tsh ile mücadele ettiğim için ve doktorlar geebelikte yüksek tshdan korktuğu için düşük çıkınca bilemedim ne düşüneceğimi. Düşük tsh da yüksek kadar tehlikeli mi gebelikte?
Senin dediğin indirim hala var tresnyol daBen merak edip sleepy sensitive deneyip memnun kalmıştım bio natural biraz daha yenidoğana uyumlu gibi geldi sleepy nin sitesinden inceledim baktım baya güzel indirim var kaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?