2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
TSH düşüklüğü bende de var değerim hamilelik başında 0.14 idi şuan 1.52 oldu hala ilaç kullanıyorum doğum sonrası bile devam edilecek miş duruma göre yavaş yavaş bırakılacak
Tsh düşüklüğü için bana ilaç vermedi doktorum canım, sen ne kullanıyorsun? Gebeligin ilk zamanlarında normal dedi t3 t4 değerine de baktı..

Şeker yüklemesi pzt ye kaldı o kadarda kendimi hazırlamıştım ya cuma sağlık ocağında kan verilmiyomuş hiç bilmiyodumki
Bizim burda da öyle maalesef
Sonuçlar ertesi gün çıkıyor ya oda haftasonu na geldiği için böyle
Ben sağlık ocağında tahlil yaptırmayı sevmiyorum hem sonuç geç çıkıyor hemde hastaneye beklemiş olarak gidiyor sağlıkli bir sonuç değil gibi

Trendyolda sleepy nin kendi markasına girip bak bezlere felanda kampanya yapmış
Evt canım satıcı sleppy yazıyordu aldım az önce
Bez almıştım ben Molfix
Islak mendili de hallettim .
Sonrasında güzel bir indirim görürsem eğer üni bayb ıslak mendilde alıp kıyaslama yapmak istiyorum .

Kızlar 3 trimesterden bildiriyorum UYUNMUYOR!! 3 gecedir zorlanıyorum yaa bazen kaburgam ağrıyor , kalça kemeğim ağrıyor, gece uyurken bacağıma kramp giriyor hızlı bir giriş oldu yaa
Bendeee , sırtım çok feci dün gece bide dışarıya çıktık orasıda klima açıktı soğuktu mahv etti beni zaten uyuyamıyordum dün gece kaburgalarım bile sürüyordu bacaklarım ayaklarım parol içip anca uyudum valla

Bende molfix bez aldım. Bebişlerimize iyi gelir hepsi inşallah.
Uni baby nin yenidoğan ıslak mendilinin 2000 tllarda olduğunu farkettim sarı kutulu neden öyle biliyor musun aklım ermedi benim

Senin yine iyi en azından yapıyor burada hastaneye gittim yapmıyorlar diye

O bile bişey.
Bizimki kıytırık bı kalp atışı dinleme cihazları var onla dinliyorlar bide tansiyon ölçüp reçete veriyor başka bişey yok gibi .
İdrar tahlili yapalım diye gittim burda yok dediler .sanki hastanede hemen sıra bulunuyor.Allahtan sigortam varda özele gidiyorum . Gerçekten devlet kurumlarında çok zor oluyor

Valla devlette hep bi sıkıntı sorun ben hiç gitmedim o yüzden Burada okuduklarımda beni çok irite etti hamile kadınlara iğrenç muamele ediliyor

Bende molfix bez aldım. Bebişlerimize iyi gelir hepsi inşallah.
Uni baby nin yenidoğan ıslak mendilinin 2000 tllarda olduğunu farkettim sarı kutulu neden öyle biliyor musun aklım ermedi benim
Yok iki gündür ıslak mendil araştırıyorum ama öyle bişey görmedim .hangi sitede gördün sen onu
2000 TL ıslak mendil mi olur kendimi siliyor Muş

Yok iki gündür ıslak mendil araştırıyorum ama öyle bişey görmedim .hangi sitede gördün sen onu
2000 TL ıslak mendil mi olur kendimi siliyor Muş
24lü paket bak şimdi fiyatına hepsiburada da aynı fiyat

Eklentiler

• IMG-20230615-WA0012.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar 3 trimesterden bildiriyorum UYUNMUYOR!! 3 gecedir zorlanıyorum yaa bazen kaburgam ağrıyor , kalça kemeğim ağrıyor, gece uyurken bacağıma kramp giriyor hızlı bir giriş oldu yaa
Günaydın canım bu gece bende en az kırk kere sağa sola döndüm daha uykular haram gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…